Markos-Tóth Judit+36 30 318 8977

henokjudit@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Péntek: 08:00 - 19:00

Masszázsaim


Kedves Vendégem!
Mielőtt a szolgáltatásaimat igénybe veszed, két fontos dologról tájékoztatlak. Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. Tv. 2022.09.01-jétől hatályos előírásainak megfelelően kizárólag magánszemélyeket szolgálok ki, és magánszemély számára állítok ki számlát. A számla az online pénztárgép kötelezettség kiváltására is szolgál, így minden szolgáltatásomról számla készül. A számla kiállításához szükség van a szolgáltatást igénybe vevő Vendég nevére és lakcímére, mely adatokat, ha nem kapom meg, sajnos nem áll módomban a Vendéget kiszolgálni. Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm!


SZÉP kártyát elfogadok

szep-kartyak

Gazdasági mérnökként végeztem 2005-ben és több mint 15 évet az államigazgatásban dolgoztam humán és pénzügyi területen. A főállásom mellett kezdtem alternatív terápiás módszereket elsajátítani, mivel egy betegség kapcsán természetgyógyász segítségével meggyógyultam és így elkerültem egy műtétet.Ez akkor számomra csoda volt, ma már tudom, hogy a fizikai testben megjelenő tünet nagy részben csak egy diszharmonikus állapot, kivetülése a tudat alatt meghúzódó lelki problémának. Ennek felismerésével, az energetikai rendszerünk harmonizálásával helyre áll az egészség. A végtelen energiamezőben minden lehetőség adott, csak rá kell hangolódni és beengedni azt a valóságunkba, energetikai rendszerünkbe.A gyógyulásommal megváltozott a világnézetem és azóta lelkesen tanultam és tanulok különböző energetikai gyógyító módszereket azzal a szándékkal, hogy segíteni tudjak másoknak is. Időközben a masszázs különböző technikáit is elsajátítottam, mivel nagyon fontos szerepe van a testi és lelki harmóniafenntartásában és a fizikai állapot javításában.Sok év tapasztalat után olyan alternatív módszereket kerestem, amely gyors és hatékony, valamint segíti az érintett rálátását az adott problémára, az életében rejlő összefüggésekre és a változásra egy jobb és boldogabb élet felé, a saját ereje és tudatossága által.

Ebben igazi áttörést a Metamorf masszázs, az Access Consciousness rendszere, valamint a kvantumfizika alapjaira épülő Quantum Balance Módszer (QBM) és a Kvantum-tükör önismereti kártya hozott.A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, mely megszabadítja a lelket a sérülésektől, így teremtve lehetőséget arra, hogy örömtelibb, teljesebb életet éljünk.Az Access Bars hozzájárul ahhoz, hogy változást idézzen elő életünk minden területén. Amikor hajlandóak vagyunk kiterjedtebb tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé. A tudomány szerint a sejtjeink alakja elliptikusabbá válik, amikor diszharmonikus gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása felé.

A Bar-ok futtatása ezt a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így azok vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat, hogy hozzájáruljanak a test jólétéhez. A Quantum Balance Módszer (QBM) lényege a test, elme és a tudat kiegyensúlyozásán alapuló harmonizáló eljárás, függetlenül attól, hogy a cél egészségi, üzleti, párkapcsolati vagy spirituális fejlődésre vonatkozik. A QBM kezelést nagyon jól kiegészíti a Kvantum-tükör kártya kreativitást és intuíciót fejlesztő rendszere.A mai felgyorsult világban fontos a magunkra fordított idő, a relaxáció, valamint a személyes fejlődésünk, így feltöltődve több energia jut a mindennapi tevékenységek ellátására. Kellő önismerettel és elismerésekkel, tudatunkra ébredéssel jobb életet, élvezhetőbb mindennapokat teremthetünk magunknak.Ehhez szeretnék segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak különféle masszázsokkal és energetikai  kezelésekkel.

Szeretettel:Judit

Betöltés...