Cellulit Masszázs

30 / 60 perc

8000 / 15000.- HUF

 

A narancsbőr kialakulása olyan esztétikai probléma, mely napjainkban a nők 95 százalékát érinti. A közhiedelemmel ellentétben azonban nem csak idős és túlsúlyos nőknél jelentkezik, hiszen nagyon sok vékony és fiatal hölgynél is megfigyelhető. A cellulit általában a comb, a csípő, a felkar és a has tájékán jelentkezik. Jellemző tünete a bőr alatt megjelenő dudoros, hepehupás réteg, mely komoly esztétikai problémát jelent.

Mi a cellulit? A bőr hálószerűen tapad az izmokhoz. Az itt kialakuló zsírszövet tölti fel a bőr és az izom közti térközt. A szakemberek túlnyomó része úgy véli, hogy a cellulit hátterében a bőr és az izomzat közötti réteg kollagén- és elasztin szálai között felhalmozódott zsír, szövetek közötti folyadék, toxinok, és méreganyagok állnak. Ezeknek a nemkívánatos anyagoknak a csapdába esése okozza a jellegzetes gödröcskéket, csomókat az erre hajlamos területeken, megszomorítva nagyon sok nő életét. Ezek a területek könnyen felismerhetők arról is, hogy általában hideg tapintásúak, mivel a vérkeringés itt általában kevésbé élénk, s a méreganyagok kiszűréséért felelős nyirokrendszer sem működik megfelelően. Mindezek a tényezők együttesen okozzák a celluittől szenvedő területek szivacsos rugalmatlanságát, és egyenetlenségét.

Mi a megoldás? A speciális narancsbőr elleni krémekkel történő masszázs, és a fóliával történő tekercselés elősegítik a cellulit gyors visszafejlődését. Ezek a speciális krémek a kiválasztást segítő növényi anyagokat, só és egyéb ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaznak. A bőr pórusain keresztül elérik a cellulit részeket és a felhalmozódott folyadékot és a szerves hulladékot elvezetik onnan.

A kezelés menete:

Centivel megmérjük a kérdéses területet és az adatokat felvezetjük a kartonodra. Majd következik a cellulit masszázs speciális krémmel és olajjal, ami nem fájdalmas, de néhol egy kicsit kellemetlen tud lenni! Miután a hatóanyag bejutott a kezelt testrészekbe, fóliás tekercseléssel segítjük a további munkát, hogy még aktívabban fejthesse ki hatását a krém.

Kérem, hogy a kezelt területeket ezen a napon csak sima vízzel mosd le, mert a tusfürdők közömbösíthetik a kezelést. Kérlek, a masszázs előtt 2 – 3 órával ne étkezz!

Fontos, hogy ne csupán a masszázstól várj eredményt, változtass az étkezési szokásaidon (egyél sok gyümölcsöt, nyers zöldséget, teljes örlésű gabonából készült pékárut), igyál sok – sok vizet és gyógyteát ( csalántea kúra ). Célszerű nem csupán a kezelés idejére korlátozni ezeket a reformokat, hanem beépíteni a mindennapi életedbe, különben az eredmény nem lesz tartós!

Célod eléréséhez legalább 10 alkalom szükséges, heti 2 – 3 alkalommal számolva és a késöbbiekben is szükséges néhány fenntartó kezelés ( havi 1 – 2 ), hogy az eredmény tartós legyen!

 

Náluk foglalhatod: