GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

“Hogyan tudok bejelentkezni?”

Telefonon, emailben, online, ahogy kényelmes, de kérjük legyél türelemmel. Ha dolgozunk nem tudjuk felvenni a telefont, de vissza fogunk hívni. Igyekszünk a levelekre mihamarabb válaszolni! Online foglalásnál küldünk egy levelet foglaláskor, egy emlékeztetőt előző este, és várunk a lefoglalt időpontban.

Vasárnap és ünnepnap nem veszünk fel telefont, de nyugodtan írjál üzenetet, és az első munkanap reggelén válaszolni fogunk.

 “Fájni fog a masszázs?”

 A masszázs soha nem fájhat, de lehetnek érzékeny területek (pl. kialakult izomcsomók, letapadt izomzat), ahol a masszázs a “jóleső fájdalom” érzetet keltheti. Ha túl erősnek, vagy fájdalmasnak érzed a masszázst szóljál nyugodtan és változtatunk! 

“Van lehetőségem a masszázs előtt/után lezuhanyozni vagy lábat mosni?”

Igen, természetesen van zuhanyozási lehetőség, de ezt érdemes előre jelezni, és emiatt korábban érkezni, hogy a zuhanyzás ne a masszázsra szánt időből menjen. Hozzál magaddal törölközőt, és vízálló papucsot. A többit biztosítjuk.

“Meztelenül vagy alsóneműben történik a masszázs?”

Minden esetben fehérneműben masszírozzuk a vendéget. Ha a probléma, ami miatt masszírozzuk, a hát aljával, csípővel vagy a combbal van, a szorosan illeszkedő fehérnemű útban lehet,- de nem akadályozza munkát – ilyenkor minden esetben a takaráshoz használt lepedővel védjük és rögzítjük a ruhadarabot. 

“Szégyenlős vagyok. Vetkőzésnél, öltözésnél jelen van a masszőr?”

 A vetkőzésénél, öltözésnél a masszázs szobában teljesen egyedül vagy. Akkor megy be a masszőr, amikor már a masszázságyon fekszel és betakartad magad. A masszázs teljes időtartama alatt, a nem kezelt területeket lepedővel/törölközővel takarjuk.

“Hogyan helyezkedjem el az ágyon?”

A kezeléstől függően tájékoztatni fog a masszőr. Minden esetben figyelünk rá, hogy minél kevesebbet kelljen az ágyon forogni.

“Mi történik, ha masszázs közben wc-re kell mennem?”

Nem érdemes emiatt kényelmetlenül érezned magad, hanem inkább szólj – megszakítjuk a masszázst – és nyugodtan menj ki a mellékhelyiségbe.

“Beszélgessek a masszőrrel?”

Egyáltalán nem kötelező! Csak csukd be nyugodtan a szemed és lazítsál. Persze, ha jól esne a beszélgetés, nincs akadálya.De egész biztosan szóljál, ha:– Túl meleg vagy hideg van a helyiségben– Fájdalmat érzel– Kérdésed van a masszázzsal kapcsolatban– Elfelejtettél valamit elmondani, ami fontos lehet.

“Úgy érzem, nem elég erősen masszíroznak, de nem akarom a masszőr technikáját kifogásolni. Mit csináljak?”

Beszéljél nyíltan. De ne felejtsd el, az csak egy mítosz, hogy a masszázs csak akkor használ, ha fáj. Hiszen annyiféle masszázstípust ismerünk már, és közülük sokban semmi szerepe nincs a nagy nyomásnak vagy fájdalomnak. Sőt, a túl nagy fájdalom hatására az izmok begörcsölhetnek. Általános jó tanács: egy tízes skálán a fájdalom sose legyen nagyobb hetes erősségűnél.

“Szégyellem egy bizonyos testrészemet, és nem akarom, hogy a masszőr lássa. Mit tehetek?”

Az emberek a legkülönbözőbb okok miatt szégyenlősek. A leggyakoribbak a következők:Túlsúlyos vagyok, nagyon szőrős a testem, pattanásos a hátam, rondák a lábfejeim, hegek vannak a testemen. De ezek miatt még nem kell kerülni a masszőrt. Ha valamelyik testtájad szégyelled akkor nyugodtan szóljál, hogy azt hagyjuk ki. Azt tudnod kell, hogy egy jó masszőr ezek alapján nem ítél meg.

“Lehet, hogy nem érek oda a megbeszélt időpontra…”

Sajnos ebben az esetben a következő vendég terhére a masszázs időtartamát meghosszabbítani nem tudjuk. Ha 90 perces masszázsra jelentkeztél be, de már csak 75 perces kezelésre van idő, akkor a 90 perces kezelés ára a kifizetendő. Ilyenkor már nincs lehetőség a változtatásra. Mi rendelkezésre állunk, készen a bejelentkezett időpontban, megértésed köszönjük.

“Nem mondtam le időben, vagy nem mentem el a megbeszélt időpontra…”

Amennyiben nem tudsz eljönni megbeszélt, online lefoglalt időpontra, vagy az időpontot legalább a kezelést megelőző 24 órával előbb nem módosítod, akkor a kezelést ki kell fizetni, a bérleti alkalmakból is levonásra kerül. Ez ugyanígy vonatkozik az ajándékutalvánnyal érkező vendégeinkre is, azt az alkalmat felhasználtnak tekintjük.