Access testkezeléseklátás helyreállítás, mimikri, helyzeti FEPasop-ok

Mimikri

 

Ez a kezelés azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna. Amint ezek feloldódnak, elkezded a saját életed teremteni és képessé válsz a saját könnyedséged követve mást választani. Azt, ami számodra örömteli. A kezelés segít, hogy többé ne add fel magad azért, hogy másoknak megfelelj.Feloldja a másolásokat, és a testedben is változásokat hoz létre, hogy a saját formád válaszd. Ha szeretnéd végre a saját utad és életed élni, akkor ajánlom ezt a kezelést a számodra.

 
Látás helyreállítás
 

A Gary Douglas és Dr. Dain Heer által kidolgozott látás helyreállítás kezelés energiái tisztulást, változást, átalakulást idéznek elő mind lelki, mind testi szinten. A kezelés során a kezelő tenyerét a szemekre helyezi, majd utána az arcüregekre. Az érintett területek átmelegednek, néha bizseregnek. A jótékony hatást nem csak a szem, hanem a fül, az orr- és arcüregek is érezhetik. A tapasztalatok szerint 3-5 kezelés már látványos javulást eredményez.

 

ACCESS HELYZETI FEPaSOP-ok 
 

Minden felvett nézőpont leszűkíti az éberséget. A helyzeti FEPaSOP-ok olyan energetikai pozíciók, fix nézőpontok, amiket bármilyen témában felvettünk. Ezek teremtik zömmel a testben lévő fájdalmat. A kezelés ezeknek az önpusztító blokkoknak a feloldását segíti.

 

 

Náluk foglalhatod: