Quantum Balance harmonizáló kezelésQuantum Balance harmonizáló kezelés Kvantum-tükör kártya elemzéssel

A Kvantum-Tükör rendszer segítségével megértheted jelenlegi “problémáid” kialakulásának gondolati és érzelmi gyökereit, bármelyik területén is jelenjen meg az életednek.

A Kvantum-Tükör kártya kézzelfogható megoldásokat tár eléd, hogy miben és hogyan érdemes változtatnod, ha a vágyaid elérésével kapcsolatban pozitív fordulatot szeretnél, legyen ez munka, pénz, párkapcsolat vagy fizikai állapot. Egyszerűen megfogalmazva a Kvantum-Tükör a kvantumfizika legújabb felismeréseinek, elméleti kutatásainak a módszertani alkalmazása. Ki kell hangsúlyozni, hogy nem egy sorselemző kártyáról, vagy egy jóseszközről van szó, hanem egy önismereti rendszerről, melynek célja a tudatosság növelése. Az élet harmóniájának megteremtésében a legfontosabb azt felismerni, miért olyan a jelenlegi élethelyzet amilyen. A Kvantum-Tükör rendszernek a használata oly módon világítja meg a jelen befolyásoló gondolati és érzelmi energiamintázatokat, melyek lehetővé teszik, a befolyásoló öntudatlan hatások alóli kilépést. A Kvantum-Tükör segítségével az elméd számára tükröződnek vissza a tudatod mélyebb rétegeiben zajló folyamatok, melyek még akkor is meghatározzák élethelyzetedet és a mindennapi hangulataidat, ha fogalmad sincs létezésükről. Ha viszont felismered hatásukat, túlléphetsz rajtuk és kezedbe veheted sorsod alakítását.

Az elemzést követő Quantum Balance Módszer (QBM) a kvantum kezelés Szatmári L. Miklós által létrehozott irányzata, egy olyan harmonizáló technika, mely segít lelki békét teremteni. Az elme és a tudat egyensúlya, valamint a tudatos figyelem és szándék energiája kvantumszinten képes változást létrehozni a kvantummezőben, és ennek a változásnak természetes következménye a mentális blokkok feloldódása, a stressz megszűnése, vagy a fizikai testen megjelenő harmonizálódás. 

 

Náluk foglalhatod: