Papp Komáromi Judit+ 36 70 327 9778

pappkomaromi.judit@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Szombat: 10:00 - 20:00

Masszázsaim


Kedves Vendégem!
Mielőtt a szolgáltatásaimat igénybe veszed, két fontos dologról tájékoztatlak. Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. Tv. 2022.09.01-jétől hatályos előírásainak megfelelően kizárólag magánszemélyeket szolgálok ki, és magánszemély számára állítok ki számlát. A számla az online pénztárgép kötelezettség kiváltására is szolgál, így minden szolgáltatásomról számla készül. A számla kiállításához szükség van a szolgáltatást igénybe vevő Vendég nevére és lakcímére, mely adatokat, ha nem kapom meg, sajnos nem áll módomban a Vendéget kiszolgálni. Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm!

Mindig is érdekelt, vonzott, magával ragadott a növények világa, tudása, így agrármérnök diplomát szereztem, és oktató-kutatóként dolgoztam ebben a szakmában.  A növényeken keresztüli kapcsolódás vezetett el a masszázshoz, mely az első gyermekem születése után lépett be az életembe, és becsülettel meg is vetette a lábát – maradt.

Lányom krónikus hörgőszűkülete és a hozzá kapcsolódó nehézségek nyitották meg előttem az illóolajok, esszenciák csodálatos világát. Az illóolajok hatását megtapasztalva mondtam azt: “Nekem ez a tudás kell!”, és tanultam ki az illóolajok testre és lélekre gyakorolt hatását, valamint hozzá kapcsolódóan az illóolajos test- és arcmasszázst.

Az illóolajok szubtilis (spirituális, energetikai) hatásának ismerete és a masszázs összekapcsolása tovább nyitotta ezt a teret. A családon és a közeli barátokon túl elkezdtem ismerősöket is masszírozni, majd masszázsszalonokban dolgozni. Megismertem, majd megtanultam több masszázstípust, mint a Madero masszázsterápia, a KoroKan és a Metamorf masszázs.

Bennem ez a két terület – a növények és a masszázs – összekapcsolódik, és hozzájuk épül még számos segítői módszer, mint a Gyógyító kerékkel való önismereti munka, (mely egy észak-amerikai indián törzs eszköze, amely megmutatja a jelen helyzet elakadásait, de a megoldás útját is), vagy a cigánykártyák segítségével végzett iránymutatás.

14 éve élek ebben a kettősségben, dolgoztam mint oktató-kutató, bővítettem masszázsszolgáltatásaim körét és növeltem spirituális úton a tudatosságom. Az arányok az évek során eltolódtak, ma már elsősorban masszírozok, és bár az oktatás kisebb mértékben ugyan, de az életem része maradt.

Hogy mi az, amit adni tudok ilyen háttérrel?

Valahol szeretném magam úgy látni, mint egy füvesasszony, akihez élmény elmenni, ahol az ember nyugalomra és új ismeretekre is talál (oktatói véremmel sokszor hozom magam hol kellemes, hol vicces helyzetekbe), ahol a figyelem rá – az érkezőre, a kérdezőre – irányul,  ahol a kovászos kenyér készítésének mikéntjét ugyanúgy meg lehet beszélni, mint akár spirituális kérdéseket, vagy egyszerűen a csend biztonságában lazítani a masszázságyon.

Hogy ez megvalósulhat-e a belvárosban?

Gyere, próbáld ki!

Szeretettel várlak!

Foglalj időpontot online!

Betöltés...

 

Visszajelzések:

„Először jártam Juditnál, és a sok lehetőség közül a madero masszázs fogott meg leginkább, ezért úgy döntöttem azt fogom kipróbálni.

Nagyon érdekes élmény volt. Judit apró kezei nagy erővel dolgozták meg a testem, a madero masszázs különböző technikái pedig meglepően váltakozó élményt nyújtottak. Volt, hogy teljesen ellazultam, volt amikor a hideg rázott, de tudtam, hogy ez azt jelenti beindult a méregtelenítést folyamat. Olyannyira, hogy már menet közben kétszer voltam mosdóban. Egy csomó víz ürült azóta is, kilókban pedig ez a folyamat már -2,5 jelent 4 nap alatt.  (ezt ugyan tényleg írta, és lehet így is volt, de ez félrevezethető lehet)

A masszázs után pedig olyan ellazult és fáradt lettem, hogy aludtam, mint a bunda, ami a hőség miatt az utóbbi időben nehezen ment. Illetve ami szinten említésre méltó, hogy az aktuális lelki folyamataim is tisztultak, és előrevivő felismeréseim lettek.

Judit alázatossága és természetessége, az őt mozgató segítő szándék mind- mind nagyon biztonságos teret adott, ami számomra oly fontos egy ilyen intim helyzetben, amikor a testemről van szó.

Jó szívvel ajánlom Juditot, és ezt a speciális masszázst is, ami már első alkalom után csökkentette a narancsbőr mennyiségét a combjaimon és a közérzetem is feldobta”

Köszönet és hála