Essential Balance illóolajos Masszázs

[30 perc / 60 perc / 90 perc ]

[9000.- / 14000.- /18000]

Az EssentialBalance illóolajos masszázsban mindig a vendég testi, lelki és szellemi állapota határozza meg, mi az az illóolaj, amire neki éppen akkor szüksége van, ami a lehető legnagyobb támogatást tudja adni számára, ami elhozza és neki ajándékozza kincseit…Hitem szerint az illóolajok éteri minőségű lények, a növény(ek) tündérei ott ülnek az illóolajos üveg tetején, és alig várják, hogy kapcsolódjunk velük.

Emlékszem az első élményre – azt hittem, elmentek nálam otthonról – amikor az illóolajok meséltek nekem. Egy számomra kedves ember a nagyvonalúságról mesélt, és annyira szép volt, ahogy új tartalmat nyert számomra ez a fogalom, valahogy megnyíltam mindeneknek – és egyszer csak ott volt a fejemben: citrom, cédrus, ciprus, ylang-ylang.

Minden kétséget kizárva TUDTAM, hogy ez az illóolajkeverék a nagyvonalúságot erősíti, segít közelebb kerülni, hogy megértsük, mit is takar a valódi nagyvonalúság. Ezt nem akartam, nem görcsöltem rajta, nem gondolkodtam – egyszerűen csak ott volt – ott volt a fejemben és a szívemben.

Az első élmény döbbenete után ráéreztem, ha megnyílok egy-egy kérdésnek, minőségnek, kapcsolódni tudok hozzájuk az illóolajokon keresztül, sőt, ha ráhangolódok egy-egy emberre (beszélgetésen keresztül), megérzem, mi az, ami számára leginkább támogató.

Az illóolajos masszázs során a fizikai esetleges kontraindikációk „materiális” áttekintése után, maga az érzet vezet, melyik illóolajat válasszam, a többi- varázslat…

 

Náluk foglalhatod: