KoroKan Masszázs

[30 / 45 / 60 / 90 perc]

[6000 / 6800 / 8000 / 10000.-]

A shaolin szerzetesek még nem tudták, hogy szinte csodát tettek a 21. század rohanó emberével, amikor több száz éve kifejlesztették ezt a különleges, azonnal hatékony masszázskezelést. A KoroKan masszázs, nem csak a tünetekre hat, hanem az okokat szünteti meg.

Pontosan ezért lehet képes:– az energiahiányos állapotok megszüntetésére,– a mozgásszervi és gerincproblémák korrigálására,– a nyak-, hát- és derékfájdalmak csökkentésére, megszüntetésére,– az ödémás állapotok javítására,– a kimerültség, fáradékonyság megszüntetésére,– az idegesség ingerlékenység oldására,– a szervezet méregtelenítésére,– krónikus fejfájások, alvászavarok enyhítésére, megszüntetésére.

A KoroKan masszőr az egész testét átmozgatja, miközben az akupresszúrás pontokra gyakorol nyomást a meridián vonalak mentén. Csak feküdjön le egy kényelmes matracra, könnyű pamutruhába, csukja be a szemét… Sajátságos koreográfiával a masszőr az egy órás kezelés alatt 1200-1600 ponton serkenti szervezete energiaáramlását, lazítja izmait. Így küldve impulzusokat, az esetleg nehezen regenerálódó szervekre, az anyagcsere és a vérkeringés javítására.

KoroKan aktív masszázs:Nem biztos, hogy bele kell törődnie, hogy a fájdalom az élete része! Lehet, hogy önnek is van megoldás, ha mozgásszervi problémák nehezítik az életét. Nyak-, hát- és derékfájdalomtól szenved. A kimerültség, fáradékonyság zavarja a munkában. Nem tudja magát éjszaka kipihenni, krónikus fejfájás okoz állandó problémát. Már 1-2 kezelés után arról számolnak be páciensek, hogy érezhető javulás állt be állapotukbanés általános közérzetükben. A KoroKan masszázs képes rá, hogy hatékonyan beindítsa a szervezet öngyógyítómechanizmusát – ezért kiváló kiegészítője bármilyen egyéb orvosi kezelésnek. A napi rohanás, a munkahelyi stressz, a megélhetési gondok legtöbbször lehetetlenné teszik, hogy elengedje magát, és tökéletesen felfrissülve, feltöltődve törődhessen a családtagjaival. Ha ön nem tud ebből a hajtásból napokra kilépni, akkor olyan megoldásra van szüksége, ami rövid idő alatt feltölti energiával, hogy eleget tehessen kötelességeinek és elég ereje jusson a családjával való törődésre is.

Önnek olyan feltöltődésre van szüksége, mely:– hatékonyan, gyorsan képes megnyugtatni és ellazítani,– feltölti energiával, felfrissíti a szervezetét,– pihentető perceket szerez,– és mindezt a lehető legegyszerűbben érheti el! Egy kellemes, energetizáló KoroKan masszázs a legjobb módja annak, hogy egy óra alatt visszaszerezze elvesztett energiáját. Munka után hazaérve lesz még kedve a hobbijával, családjával foglalkozni.

Vegye igénybe rendszeresen KoroKan masszázst, és azt fogja tapasztalni, hogy egész egyszerűen jobban bírja a mindennapi terheléseket, kevésbé lesz kimerült, fáradt, ingerült.

KoroKan kismama masszázs:A KoroKan Kismama masszázs speciálisan a várandós anyukák szükségleteire lett kialakítva, azért, hogy a babavárás legyen az élete legszebb része, egy egészségtől kicsattanó, örömteli 9 hónap, és ne egy  kényelmetlenségekről szóló, „terhes” időszak! A KoroKan masszázs egy csodálatos támogató terápia, amely átsegíti a nőket a várandósság 9 hónapja alatt kialakult változásokon és számos, a babavárással kapcsolatos tünetet és kellemetlenséget segít enyhíteni, így csökkenti a mindennapos feszültséget és stresszt.A pocaklakó boldogan rugdos, míg „anya” is gyönyörűnek, kipihentnek, egészségesnek érzi magát!

A Korokan Kismama masszázs jótékony hatásai ugyanis:– javítja a relaxációt és mély légzést biztosít, ezáltal csökkenti a stresszt és idegességet,– javítja a kedélyét, és jobb alvást biztosít,– megszabadíthat az izomgörcsöktől, izomfájdalmaktól, főleg a hát lumbális szakaszán, a szeméremízületnél, csípőben, és az alsó végtagokban,– csökkenti a feszülést a terhelésnek kitett ízületekben, bokában, deréknál, medencénél,– javítja a vérkeringést – segítve az anya és a magzat oxigénellátását,– elősegíti a nyirokkeringést, csökkenti a kezek, lábak dagadtságát, megelőzi a visszértágulatot,– segít stabilizálni a stressz hormonok szintjét,– csökkenti a szülés utáni stresszt is.Nem ajánljuk ezt a kismama masszázst az első trimeszter idején járó kismamának!

Az alábbi egészségi problémák esetén szintén azt tanácsoljuk, hogy konzultáljon orvosával:– növekvő magzati mozgás észlelésekor (24 órás perióduson belül),– erős folyás esetén (vizes vagy véres),– cukorbetegség esetén,– fertőző betegség és láz esetén,– reggeli rosszullét, hasi fájdalom, hasmenés mellett,– szokatlan fájdalom esetén,– közvetlenül étkezés után (várjunk 1,5–2 órát).

KoroKan Senior Masszázs:A KoroKan masszázs idős embereknek is kiváló energianövelő, fájdalomcsökkentő módszer. Az élet élvezetét könnyen megkeseríthetik a mozgásszervi problémák. Ahhoz, hogy még 70–80 évesen is kirándulhassunk a családunkkal, fontos, hogy karban tartsuk magunkat! Ha odafigyelünk a testünk, izmaink, ízületeink karbantartására, akkor még sok-sok évet együtt tölthetünk szeretteinkkel, hiszen az átlagéletkor folyamatosan nő! Többször tapasztaltuk, hogy idősebb emberek szemérmességük mellett még bizalmatlanok is  masszírozással szemben, mert attól tartanak, hogy az erős fizikai igénybevétel megviseli szervezetüket. Lehet, hogy más esetekben ez így is van, a KoroKan Senior masszázs azonban annyira kíméletes, hogy ennél jobb felfrissülést nem is kívánhatna a megfáradt izmoknak, ízületeknek. 

KoroKan Junior Masszázs:

Időben fel kell ismerni az esetleges problémát, hogy gyermekünk egészséges fejlődését biztosítani tudjuk.Fokozott figyelemre van szükség, ha az alábbi tüneteket észleli gyermekénél:– alvászavar,– fáradékonyság, ingerültség,– hiperaktivitás (vagy annak titulált viselkedés)– gerincferdülés, helytelen testtartás,– koncentrálási készség romlás,– elhízás, túlsúly, mozgásszegény életmód. A versenyszerű sport, a rendszeres edzések komoly fizikai igénybevételt jelent a test számára. Hozza el gyermekét rendszeresen KoroKan masszázsterápiára, és azt fogja tapasztalni, hogy a panaszok és tünetek enyhülnek, és hosszú távon mintha kicserélték volna a gyermeket! Jobban fog teljesíteni az iskolában, kiegyensúlyozottabbá válik, alvása nyugodt, pihentető lesz.

Mire ne számítson a KoroKan energetikai masszázskezelésnél?– Nem lesz krémes, olajos a bőre vagy ruhája! A KoroKan masszőrök ugyanis nemhasználnak krémet, olajat, így nem kell tartania semmiféle bőrirritációtól vagykimoshatatlan folttól a ruháján.

– Nem kell levetkőznie! A KoroKan masszázs ugyanis pamutruhában történik

 

Náluk foglalhatod: