Madero masszázsterápia

[ 60 perc / 90 perc /120 perc ]


Távolkeleti eredetű masszázsterápia, melynek célja az alakformálás, a narancsbőr tüneteinek megszüntetése és a bőr alatti zsírszövet csökkentése. 

A kezelést természetes, fából készült eszközökkel (gőzölt bükkfa) végezzük. A bükkfa rügyelixírjéről azt tartja a hagyomány, hogy „Az elhízás illetve súlyfelesleg testi-lelki görcseit feloldja… (S.L)”, ennek értelmében hasonló hatást várhatunk fájától is a masszázs során. A Madero masszázsterápia során alkalmazott melegítő, anyagcsere fokozó esszenciák a masszázs hatékonyságát fokozzák. A masszázs végén egy jégkorongos bedörzsölés következik. A hűtésnek kitett zsírsejtek sejthalált szenvednek, így a bőr alatti zsírszövet a környező szövetek károsodás nélkül tud csökkeni.

A Maderoterápia elsődlegesen a kötőszövetre hat, de jótékony hatással van a bőrre, valamint a vér- és nyirokkeringésre is.

Eredmények“Látványtechnikai” eredmények– élesedik a testkontúr– csökken a csípő, illetve a comb körfogata– megemelkedik és feszesedik a fenék– a has laposabbá válik– csökken (megszűnik) a narancsbőr

A szervezet anyagcseréjére gyakorolt eredmények– vér- és nyirokkeringés fokozó– segíti a méreganyagoknak szervezetből történő eltávozását– beindítja az anyagcserét

A megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel, étkezés és mozgás támogatja a Madero-masszázs hatását és eredményességét. Érdemes a masszázsterápia során erre fokozottan ügyelni. 

Időtartam

60 perc – láb, comb, fenék, csípő 

90 perc – láb, comb, fenék, csípő és egy választott terület – has, hát vagy kar

120 perc – teljes test- láb, comb, fenék, csípő, hát, has, kar

 

Náluk foglalhatod: