Metamorf masszázs képzés

A legnagyobb  kincsünk az egészségünk – testi, lelki és szellemi egészségünk! Ez mindennek az alapja. Ha egészségesek vagyunk, bármire képesek vagyunk. A metamorf masszázs gyógyító technikája finoman oldja a lelki blokkokat, traumákat. 

 

Metamorf masszázs hatása, menete, eredménye

 

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika. Ez a masszázstechnika a gerinc reflexpontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, illetve a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is.

Földi életünk során különböző kellemetlen lelki hatások érnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén. Ezek az élmények lehetnek traumák, sokkok, fájdalmak, szégyenérzetek, szeretetmegvonások, lelkiismeret-furdalások.

Különösen a magzati és kisgyermekkorban ért traumák erőteljesek. Bár a gazdájuk már rég elfelejtette a történést, de a lélek emlékszik rájuk: teherként, sebként, lelki sérülésként terhelik, mérgezik a személyiséget, kifejtik kellemetlen hatásukat.

Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom a tudatalattiba kerül, és raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást, ami utána kihat a tudatra, a mindennapi életre, és akár testi problémákat is okozhat.

Bizonyos területek energiahiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk.

Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat.

Megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk, mert a háttérből blokkolják az érzelmeinket, és a tudatunkat.

A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet, és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat.

A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Bárkin alkalmazható, akár gyerekeken és időseken is. Lehetőséget biztosít arra, hogy szeretetteljes közegben történjen a lelki gyógyulás és mindez finoman és lágyan menjen végbe.

Stresszoldó hatása miatt különösen ajánlott leterhelt, nehéz időszakokban pl. szakítás, gyász; változások, váltások esetén pl. munka, párkapcsolat, és különösen javasolt gyermekeknél viselkedési, beilleszkedési, tanulási problémák esetén, bármely korosztály számára.

 

A képzésről

 

Könnyen elsajátítható és azonnal hasznosítható. Fontos tudni, hogy nem hagyományos masszázsról van szó, nem kifejezetten masszőrképzés történik. A főszerep a lágy finom érintésen van, mely a kézfejen, lábfejen és az arcon történik.

Intenzív, gyakorlatorientált a képzés, azok számára ajánlom, akik életükben, karrierjükben eredményesen kívánják segíteni a hozzájuk fordulókat vagy szívesen mélyítik önismeretüket és fejlesztik saját magukat a tudatalatti lelki blokkoldás témájában.

A képzést pszichológusoknak, lelkigondozóknak, coachoknak, mediátoroknak, életvezetési tanácsadóknak és mindazoknak ajánlom, akik elhivatottságot éreznek mások vagy önmaguk lelki problémáinak feloldására, feloldásának segítésére.

Képzésemet bárki szabadon elvégezheti, aki munkája során gyakorlatias segítséget szeretne nyújtani a hozzá fordulóknak, vagy a saját életében, családjában kíván változást hozni e területen.

 

A képzés kifejezetten módszertani képzés, amelyhez előképzettséget nem igényel, a résztvevők különböző területekről érkezhetnek. 

Elsősorban azokat várom, akik elhivatottságot éreznek az emberek lelki megnyugvása iránt.

A képzéssel egy olyan segítő módszert ismerhet meg a résztvevő, amely a mindennapokban előforduló nehézségeket és konfliktusokat átlátható rendszerbe helyezi, és segít megérteni az emberi (érzelmi) működést.

 

Metamorf masszázs képzés részletes felépítése, tematikája

 

 • A metamorf masszázs kezelés előkészületei
 • A masszázs kivitelezése lépésről lépésre 
 • A metamorf masszázs, mint tudatalatti blokkoldó technika
 • A tudatalatti blokkoldó technikák összehasonlítása, hasonlóság és különbözőség alapján
 • Mi is az a tudatalatti? Miért van rá szükség, hogyan működik, milyen hatást gyakorol a mindennapjainkra?
 • Mik azok a lelki blokkok, hogy alakulnak ki, hogy tudjuk őket feloldani? Levezetés egy érthető példán keresztül
 • A három múlt sík jelentősége a jelen életünkben
 • Miért okoznak gondot a gyerekkorban elszenvedett pillanatok?
 • Miért van hatással ránk a gyerekkorunk életünk végéig?
 • A tudatalatti és a gerinc kapcsolata
 • Hol vannak a gerinc reflexpontjai
 • Az energetikai rendszerünk
 • Csakráink működése a mindennapokban
 • Csakráink és a metamorf masszázs kapcsolata
 • Egy komplett kezelés bemutatása

A képzés célja és feladata, hogy a résztvevő képes legyen önállóan, magabiztosan alkalmazni a metamorf masszázs technikát családja, barátai, szerettei körében. 

 

Ki tartja a képzést?

 

Surányi Anita Réka vagyok, a Metamorf masszázs hazai hírvivője és lelkes oktatója.  Okleveles masszőrként dolgozom Budapesten az általam vezetett Zöldsziget Masszázs stúdióban. 12 éve foglalkozom a metamorf masszázzsal és 10 éve oktatom ezt a technikát országszerte. Eddig több mint 1500 embernek megtanítottam a metamorf masszázs technikáját, és több ezer embernek segítettem a Metamorf masszázs által jobbá és könnyebbé tenni az életét. Számtalan visszajelzést kapok vendégeimtől, tanítványaimtól, hogy miként változott az életük pozitív irányba a metamorf masszázs hatására. A képzéssel az a célom, hogy minden családban legyen egy ember, aki ismeri és használja a metamorf masszázst szerettei, barátai körében, hisz az a tapasztalatom a saját életemben és praxisomban, hogy a lelki blokkoldás egészségesebb, harmonikusabb és a kiegyensúlyozottabb életet eredményez.

Gyakorlatias és céltudatos embernek tartom magam, és hiszem, hogy jobbá tehetjük az életünket, ha megtaláljuk a számunkra megfelelő, támogató lágy módszert. Több technikát is megismertem, rajtam is alkalmaztak, és a metamorf masszázst tartom a legkönnyedebb és leghatékonyabb módszernek. A képzéseken nagyon ügyelek arra, hogy tudásomat a hitelesség mellett magas színvonalon és jó hangulatban adjam át a résztvevőknek.

 

Tanúsítvány

 

A képzés vezetője, Surányi Anita Réka a felnőttképzésről szóló törvény szabályainak megfelelően nyilvántartásba vett felnőttképző. Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2021/001457

 

A képzés végén felnőttképzési államigazgatási szerv hivatalos Tanúsítványát hívom le és küldöm meg minden résztvevőnek. A hatályos jogszabályok értelmében a felnőttképzési tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsíthat: lényege, hogy meghatározott ismeretanyag elsajátítását igazolja. 

 

E képzés módszertani képzés, így nem ad a nemzeti felsőoktatási törvény által szabályozott szakképzettséget.

 

Fontos kihangsúlyozni azt a trendet, hogy a hazai képzőintézmények (oktatási cégek, szakmai egyesületek) részéről sajnos egyre divatosabb a jól csengő felnőttképzői minőség illetve valamilyen belső képzési rend meglétének kihangsúlyozása, ezzel valamilyen hivatalosság sugallása.

 

A segítő szakmák szabályozása területén a felnőttképzői vagy egyesületi minőség azonban semmilyen módon nem jelent önálló felsőfokú szakmai tanúsítást vagy államilag elismert végzettséget ill. jogosultságot.

 

Azoknak, akik segítőként szeretnének aktívan dolgozni, javaslom minél szerteágazóbb tanulmányok folytatását – a képzés ezen tanulmányi út egyik fontos állomása lehet.

 

Képzésemen különböző tanulmányi és önismereti előélettel is megfordulnak elégedett résztvevők, de minden szakember alapvető szakmai ismereteit korábbi és későbbi tanulmányai, továbbá egyéni önismereti múltja is adja.

 

Képzésem azoknak javaslom, akik gyakorlatias, módszertani tudást szeretnék szerezni: jó szívvel ajánlom azoknak, akik segítői tanulmányaik vagy gyakorlatuk mellé, vagy azt megalapozandó szeretnének gyakorlatias módszertani tudással rendelkezni.

 

Technikai tudnivalók

 

Mára már új tematikával, kibővített ismeretanyaggal és könnyedebb képzési nappal várom a tanulni vágyókat.

A képzés részeként a jelentkezést követően megküldöm az online metamorf masszázs képzés teljes tudásanyagát. Ezáltal mindenki felkészülten érkezik a képzésre, így több időnk marad a képzés napján a gyakorlati részre és a személyes tapasztalatok átadására.

Tapasztalatom az, hogy hatékonyabb, ha mindenki annyiszor nézi meg a képzés anyagát, amennyiszer szüksége van rá.

Így könnyebben elsajátítható a tudás és mélyebb megértést ad a metamorf masszázs végzéséhez.

 

A következő metamorf masszázs képzés időpontja(i):

 

Helyszín: Budapest – Zöldsziget masszázs stúdió

Időpont: 2024. május 2. (Betelt)

Képzés időtartama: 10:00 – 17:00

Képzésen való részvétel: 45.000.- forint

 

A képzésre az alábbi Űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni

    
   
  Ha a helyszín és az időpont nem megfelelő számodra, és úgy érzed, hogy szeretnéd megtanulni, válaszd az Online Metamorf masszázs képzést, mely bárhol, bármikor elérhető.
  A részletekről itt olvashatsz: https://metamorfmasszazs.com/ 

   

  Visszajelzések a Metamorf Masszázs képzésről:

  “Eltelt két hét a tanfolyam óta, de még mindig dolgoznak bennem azok az energiák, melyek Rékából és a stúdióból áradnak és töltenek. Ahogy beléptem a Zöldsziget ajtaján, azt éreztem, otthon vagyok, annyira biztonságos, barátságos és meleg tér vett körül, amit nagyon rég nem tapasztaltam. Réka tudása, személyisége úgy ragad magával, hogy nem erőltet semmit, egyszerűen hagyja az áramlást és a befogadást mindenkinek saját tempója és meggyőződése szerint. Nagyon jónak találom a ‘hibrid’ oktatási módszert, azaz hogy előre megkapjuk az anyagot, megismerhetjük a személyes találkozó előtt, így a gyakorlati napon tényleg tudunk haladni, kezelni, mélyülni felesleges körök és üresjáratok nélkül. Remek döntés volt (vagyis inkább vezettetés), ami Rékához irányított, nagyon szépen köszönöm a tudást és az élményt.
  Szeretettel: Vona-Szabó Kriszta”
   
         ———————————————————————————————————————
   
   
  Szia Réka! Nagyon szépen köszönöm a tanúsítványt, a fotókat és azt, hogy megismerhettelek és részt vehettem a tanfolyamon. Életem legjobb tanfolyama volt, pedig voltam már néhányan. Annyira tiszta, egyszerű és közvetlen lelket ismertem meg személyedben, akitől jó volt tanulni. Nagyon hiteles vagy számomra. Megtapasztaltam a kezelés hatását, így bátran fogom alkalmazni másokon. Könnyűnek éreztem magam utána, harmónikus lelkiállapot a kerültem. Most masszázs ágyat keresek számomra megengedhető áron. Biztos vagyok benne, hogy életem része lett! Szeretettel üdvözöllek! Márti
   
  ——————————————————————————————————————–
   
  Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, igazán kellemes környezetben, jó hangulatban, szeretetben telt el a nap. Pozitívan éltem meg, hogy az előre elküldött online anyag alapján felkészültebben érkezve a tudással, már inkább a gyakorlati részre volt idő koncentrálni, természetesen a kérdéseinkre Réka készségesen válaszolt. Ami még megfogott, hogy Réka a tiszta energiákat képviselve, őszinte segítő szándékkal van felruházva, és számomra ez fontos. A Metamorf masszázs magáért beszél, hiszen egy olyan technika, ami sok ember életét javíthatja minőségileg, a felesleges terheket, blokkokat feloldva. Örülök, hogy rátaláltam, erre a tanfolyamra, ott lehettem,  s ezzel a tudással is segíthetem embertársaim, akik bizalommal fordulnak hozzám.  Szeretettel: Erdeiné Lesták Zsuzsanna 
  ———————————————————————————————————————
   
  Kedves Réka  Nagyon köszönöm a szép napot. Köszönöm, hogy megtanítottad nekünk ezt  a csodálatos technikát.  Örülök, hogy megismerhettelek, nagyon szép környezetben lehettünk. Nagyon tetszett az alázat, a hit amellyel biztattál bennünket. Szerintem nagyon kedves emberek gyűltek ma össze, ez is jóérzéssel töltött el. Várom a facebook csoportunka, jó lesz újra látni a többieket is. További szép estét neked. Még egyszer  köszönöm : Kata
   
  ———————————————————————————————————————
   
  “A tanfolyami oktatás szakszerű, lényegre törő volt, Réka odafigyelt mindenre, kellemes légkört teremtett. Nem csalódtam, azt kaptam, amit vártam. Most már kezemben a tudás, igyekszem a legtöbb embernél alkalmazni ezt a technikát, hogy ne csak a testük, a lelkük is gyógyulhasson! Ajánlom szeretettel mindenkinek ezt a tanfolyamot, és a Zöldsziget stúdiót! “ Maradok szeretettel: SZILVI
   
  ——————————————————————————————————————-

  Drága Réka! Hálásan köszönöm a lehetőséget, hogy megtanítottad a blokkoldásnak ezt a könnyed, mégis kellemes, mindamellett igen hatékony formáját. A tanításod mindenre kiterjedő hatékonysággal, türelemmel és szeretettel áradt felénk, ez már önmagában egy élmény volt számomra. Az elméleti részt összeszedetten, értelmezhetően és igen intenzíven kaptuk meg, megfűszerezve a példákkal és a saját tapasztalataiddal. Így még inkább érthetőbbé váltak az összefüggések és a még számomra nyitott dolgokra érthető válaszokat kaptam. A gyakorlatnál nagyon izgultam, hogy mindent jól csináljak, de Te olyan türelmesen magyaráztál el, és mutattál be mindent, hogy így sokkal könnyebb volt jól csinálni. Összességében nagyon jól éreztem magamat, jó kis csapat jött össze és élményekkel teli tértem haza. Mindenkinek tiszta szívvel csak ajánlani tudom Rékát és a Metamorf masszázst! F. Csilla

  ——————————————————————————————————————-

  Drága Réka! Fantasztikus volt ez a vasárnap. Jó társaságban és egy kedves, segítőkész oktatóval. Úgy érzem rengeteget tanultam. A metamorf masszázst nagyon különleges élmény volt, adni is és kapni is. Egész biztosan alkalmazni fogom. Köszönöm! Kata

  ——————————————————————————————————————

  Kedves Réka! Véletlenül találtam erre a képzésre, de éreztem, hogy ez nekem szól. A honlap elolvasása után biztos voltam benne, hogy nekem ide jönnöm kell. Ahogy elkezdtél róla beszélni, egyre nagyobb volt bennem az öröm, hogy eljöttem, s valami olyat tanulhatok, ami régóta érdekel. Nagyon tetszett az, ahogyan egyre beljebb és beljebb vittél minket ebbe a világba. Történeteid érdekesek és tanulságosak voltak, a jobb megértést szolgálták. A délután folyamán attól kezdtem el félni, hogy vajon képes leszek-e én is a masszázs elsajátítására, érzem-e majd az energiák áramlását. Aztán a gyakorlat minden kételyt elmosott belőlem. A masszázst mind megtapasztalni, mind adni nagyszerű érzés volt! Köszönöm a lehetőséget, a szakszerű elméleti és gyakorlati képzést, amit nekünk adtál ezen a napon! Szeretettel: Ágnes

  ——————————————————————————————————————–

  Szia Drága Réka!

  Szeretném megköszönni a vasárnapi tanfolyamot. Nagyon jól éreztem magam, mert egy nagyon szép helyen,  igazán  szeretetteljes nyugodt légkörben lehettünk végig. Köszönöm a kapott segédletet (zenét, nyomtatott anyagot) is. Profi módon adtad át ezt a bőséges tudást nekünk. Szép hétvégét kívánok, ölellek: Erika
  ————————————————————————————————————————

  Nagyon köszönünk mindent!! Szenzációsan jó volt!! Nagyon hatékony! Boldoggá tesz! Köszönöm szépen! 

  ———————————————————————————————————————–

  Kedves Réka! Hálásan köszönöm a tegnapi napot! Rendkívül örülök, hogy megismerkedhettem ennek a módszernek az elméleti és gyakorlati alapjaival. Azért is jöttem a tanfolyamra, mert úgy érzem magamnak, a családomnak és sok barátomnak tudok segíteni a metamorf masszázzsal a korlátozó blokkok oldásában. Így másokat is hozzá segíthetek egy örömtelibb, könnyedebb, boldogabb, egészségesebb élet kialakításához. Mindig is nagy volt bennem a segíteni vágyás és ez egy kiváló technika arra, hogy nagyobb erőfeszítések nélkül, finom energetikai síkon pozitív változást idézzünk elő a hozzánk fordulók életében. Ajánlani tudom mindenkinek. Beáta

  ———————————————————————————————————————-

  A képzés nagyon jó hangulatban telt, remek volt, személyedben egy fantasztikus, felkészült, alapos személyt ismerhettünk meg, rengeteg tudást és értéket adtál nekünk ezalatt az egy nap alatt. A technika szuper, alig várom, hogy használhassam. Igyekszem “becsepegtetni” mások életébe is, hogy ők is átélhessék azt, amit ez a módszer adhat. Köszönöm szépen! Dia
   
  ———————————————————————————————————————-
   
  Kedves Réka! Nagyon sok és új információ birtokába kerültem az általad vezetett tanfolyamon.Magával ragadó személyiségednek, kiváló előadásmódodnak köszönhetően észre sem vettük, hogy telnek az órák, az elméleti és gyakorlati rész folyamán is. Csoportos és egyéni támogatás mellett, mindenki elsajátította és gyakorolta a tanultakat. Nagyon kellemes és jó hangulatban zajlott  a nap. Az emberekre való odafigyelés és kedvességed hab volt a tortán, amiért külön köszönet! Mindenkinek szeretettel ajánlom!    Zsóka
  ———————————————————————————————————————
   
  Kedves Réka, Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem ezen a csodálatos napon. A kisugárzásod, a Zöldsziget hangulata és a társaim ráhangoltsága az általad nyújtott képzésre eszméletlen energiákat szabadítottak fel bennem! A mai napig a hatása alatt állok. Az egész nap felépítése, letisztultsága meghozta az eredményt, csak a hálámat és az elégedettségemet tudom kifejezni irántad és a képzés iránt. A jövőben szeretném alkalmazni és magamat további kezelések alá vetni, érzem, hogy használt, hogy működik. Egyszerűségében van a Nagyszerűsége. A. Mariann
   
  —————————————————————————————————————
  Kedves Réka!
  Köszönöm a december 8-i  képzést, melyen részt vehettem. Nagyon tetszett annak hatékonysága, hogy nagyon célirányosan, mégis tartalmasan adtad át a szükséges ismeretet. Jó volt hallani a saját tapasztalásokat, melyből meríthetünk a továbbiakban. Aminek külön örültem, hogy kaptunk hanganyagot  munkánkhoz és külön köszönet azért, hogy olyan “praktikákat” is megosztottál velünk, mint a meditáció szövege, annak indítása, és egyáltalán ennek a csodás lehetőségnek a kommunikálása. És ami nagyon tetszik még számomra, annak lehetősége, hogy szakmailag sem hagysz magunkra a későbbiekben. Fordulhatunk hozzád kérdéssel, megosztással. Ezért külön köszönet, hogy támogatod ezzel is a munkánkat. D. Ágnes
  —————————————————————————————————————
   
  Réka nagyon köszönöm ezt a csodás napot, minden információ, amit átadtál nekünk “aranyat ért”! Fantasztikus volt minden pillanata a képzésnek! S köszönöm, hogy a tudáson kívül életem első oldását is megkaphattam. Sokat adott! O. Adrienn
  —————————————————————————————————————
  Szia Réka! Nagyon jól éreztem magam nálad első alkalommal is, és a képzésen is. Igazi jó tanító vagy! Lelkiismeretes, türelmes, odaadó, ezt eddig nem mindenhol tapasztaltam. Mivel jelenlegi helyem nem alkalmas erre a tevékenységre, keresem a lehetőséget, tudom, hogy egyszer csak szembejön velem és én is tovább tudom adni ezt a csodás kezelést. Addig is a férjem a “szenvedő” alany a gyakorlásban.
  Puszillak, köszönöm Zsuzsa
  ——————————————————————————————————————
  Kedves Réka!

  Az elmúlt pár hónap elég megterhelő volt lelkileg számomra. Az életem szinte minden területe összeomlott: óriási párkapcsolati pofon, lakhatási és munkahelyi problémák. Úgyhogy kicsit szétcsúszva érkeztem a Metamorf masszázs képzésre, amiről előtte nem sokat tudtam, csak annyit, amennyit barátnőm mesélt, mivel ő már járt ilyen masszázson és ajánlotta nekem is, hogy sajátítsam el. Megjártam már pszicho- és művészetterápiát, amik szintén hasznosak voltak mivel sokat tanultam Önmagamról. Voltam családállításon, aminél először tapasztaltam meg azt, hogy vannak olyan energiák, amikről nem is tudunk, de nagy hatással vannak ránk és az életünkre, meghatározó élmény volt az is. A Metamorf masszázs képzés elméleti része is nagyon hasznos volt, sok minden megfogalmazódott bennem az életemmel, múltammal kapcsolatban, ahogy hallgattam Rékát. A gyakorlati résznél – mikor kaptam a masszit – fázott a bal lábam, rándult a jobb kezem és éreztem egy intenzív ingerületet (energiahullámot) is felszaladni a mellkasomig. Nem éreztem még ilyen dolgokat masszázs közben, érdekes volt. Szóval, ennél a módszernél is dolgozik egy olyan energia, amiről még nem sokat tudunk. De ami a lényeg! Az elmúlt pár hónapban minden este megittam egy pohár bort vagy sört, hogy elviseljem a feszültséget és túléljem a hullámvölgyet. Ezután a nap után viszont nem hódoltam ennek a szokásomnak, nyugodt voltam, és azóta sem töltöttem magamnak. Sőt! Újra 110%-osan tettre késznek érzem magam, és érzek elég energiát ahhoz, hogy haladjak újra tovább a kitűzött céljaim felé. 
  Köszönöm a tanultakat és az Életenergiát!  R.T.
   
  ————————————————————————————————————-
   
   
  Szia Réka, Köszönöm a zenét és a képeket. Visszajelzés:

  A képzés jól érthető, egyszerű és nagyszerű, mindenki be tudja fogadni szerintem. A technika, a gyakorlati rész bemutatása és utána az, hogy egymást kezeltük a Te vezetéseddel, önbizalmat ad,és maga a módszer számunkra is élményszerűvé válik, így jobban rögzül.  A kezelést adni és kapni is nagyon felemelő, a kezelőként is egy mélyebb, érzékenyebb állapotba kerültem, és teljesen rá tudtam hangolódni a partneremre. Kliensként pedig nekem egy hatalmas szeretet flash-t hozott, csurig teltem szeretettel, nagyon érdekes képi élményeim voltak közben, amelyek mindegyikre számomra egy-egy fontos minőséget jelképeznek: pl. szabadság, felszabadultság. A kezelés során egészen spontán egyszer-egyszer a torkomból kisbaba hangok szabadultak fel, illetve különböző testérzetek kapcsoltak be, pl: a fejem/agyam kellemes bizsergése, mikor a talp gerincvonalát kezelte a társam. Két alkalommal pedig a kezem, ujjaim keltek “maguktól” életre. A szívcsakra kipörgetés közben nagy sóhajok szakadtak ki , és a tüdőm fizikai tisztulását éreztem szó szerint. Társam tenyércsakrája és az én szívcsakrám között időnként annyi energia felgyülemlett, hogy szinte égetett a hő. De ha még mindig kételkedne bárki, este olyat csináltam amit még nem igazán (józanul), este 9 órakor bedőltem az ágyamba ruhástól, mindenestől, még az ágytakaró alá sem jutottam be, és hajnal kettőkor ébredtem fel, akkor megmosakodtam és vissza az ágyba, majd alvás reggelig. És ahogy azt tudjuk, ez egy tipikus jele annak, hogy az energia “beütött” Elhatároztam, hogy az egyik mai kliensemnél már alkalmazom is, megérzésem szerint ezzel a módszerrel tudnék neki jelenleg a legjobban segíteni, persze ha ő is elfogadja ezt. K. Emese
   
  —————————————————————————————————————-
   
  Kedves Réka!

  Nagyon hálás vagyok, hogy az online képzés mellet lehetőséget kaptam a személyes részvételre is. 
  A képzés nagyon jó hangulatban zajlott, a kedvességed és a ránk való figyelmed mindannyiunk felé a szeretetet sugallta. Számomra nagy örömet jelentett, hogy fizikailag is megtapasztalhattam mindkét oldalt, úgy mint páciens és mint kezelő is. Köszönöm a pozitív, türelmes hozzáállással átadott képzési anyagot. Jó volt élőben is hallgatni, látni. Csodás érzés volt számomra átélni a képzés keretén belül a metamorf masszázst. Akkor úgy tűnt nem is történt velem semmi különös, de azóta eltelt másfél nap, és most érzem, hogy bizony történt velem valami… Ez egy csoda!
  Évek óta készülődik  “kitörni” belőlem valami, ami valamilyen megmagyarázhatatlan ok vagy okok miatt nem történt meg. Most olyan erőt, határozottságot és elhivatottságot érzek magamban, mint eddig soha. Most úgy érzem, hogy ez a képzés pozitívan támogatta és felgyorsította a bennem zajló folyamatokat. Hiszem, hogy semmi sem véletlen, hogy mindig ott vagyunk, azt kapjuk, amire szükségünk van, hogy fejlődni tudjunk. Meglepő érzéssel töltött el az is, amikor angyalkártyákat húztam és elolvastam a kártyák üzenetét. Azóta is várom a választ az egyik üzenetre…. 🙂 
  Nagyon boldog vagyok, hogy Rád találtam, hogy személyesen is megismerhettelek, egy csodálatos lélek vagy! Köszönöm, hogy átadtad tudásod. 
  Kívánok sok boldog arcot, lelkes masszőröket- kezelőket, akiknek megtanítod ez a gyengéd, de mégis, nagyon hatásos technikát. Köszönöm a csoportképet és zenéket. 🙂 
  Kívánok minden szépet és jót, legyél mindig boldog és vidám!  
  Szeretettel, Ibolya
   
  —————————————————————————————————————–
   
  Szavakkal leírhatatlan mennyire csodás ez a módszer. Egyszerű és mégis tudja azt, ami a Lélek segítésében alap. Engem nagyon megerősített az elméleti rész, megkaptam a hiányzó puzzle darabkákat. A gyakorlat pedig egyszerűen csak működik: kisimít, könnyebbé tesz. Szuper lehetőség, hogy ezt a módszert bárki elsajátíthatja és végezheti. Köszönöm, Judit
   
  —————————————————————————————————————–
   
  Kedves Réka, szeretnék néhány mondatban visszajelezni a tanfolyamról. Nagyon örülök, hogy végül sikerült személyesen részt vennem a képzésen. Fantasztikus tapasztalás volt benne lenni abban az energiában, amit teremtettél. A Teret olyan erővel és szeretettel tartottad, hogy ilyet csak ritkán lehet tapasztalni. Köszönöm Neked! A kezelés után nagyon zaklatottnak éreztem magam, de éreztem azt is, hogy nagy bogok készülnek kisimulni a lelkemben. Az elmúlt 2 hét nekem nagyon nehéz volt, fájt a lelkem nagyon. Sok-sok gátlást, önkorlátozást tudtam azonban – a metamorf kezelésnek hála – elengedni és egy nagy lépéssel közelebb kerültem ahhoz a személyhez, aki ott bújik a külvilág felé épített kérgem alatt. Nagyon hálás vagyok, hogy egy csodás eszközt kaptam Tőled, amivel másnak is segítségére lehetek. Remélem, találkozunk még!
  Öleléssel, Annamária
   
  —————————————————————————————————————
   
  Kedves Réka! “Véletlenül” bukkantam rá a képzésre, néhány nap múlva már be is jelentkeztem. Úgy érzem, nagyon jó döntést hoztam. Az elméleti részbe csempészett hétköznapi példáid rengeteget segítettek az összefüggések felismerésében. Tetszett a türelmed és az alaposságod, amikor a kezeléseknél egyenként pontosítottad a mozdulatainkat. A nap végére teljesen eltűnt a kezdeti bizonytalanság, hogy valóban jól csináljuk-e. Nagyon köszönök mindent. 
  Szép napot! Mariann
   
  ————————————————————————————————————–
   
  Szia Réka!

  Örülök, hogy részt vehettem ezen a csodálatos képzésen. Elméletben és a gyakorlatban is hiteles, sok tapasztalaton alapuló ismereteket kaptunk Az elméleti anyag átadása   alapos 
  volt, ezt “fűszerezték” a példák a gyakorlati életből, sok humorral, ami élvezetessé. érdekessé tette a délelőttöt.
  A masszázs technikájának átadása türelmes hozzáállással, érthetően, lépésről lépésre,felelősségteljesen, sok ismétléssel, magyarázattal  történt.,minden részletre kiterjedően.(pl. az alkalmazott zene)
  Réka figyelt kényelmünkre, komfortérzetünkre a nap folyamán.
  Kellemes hangulatú, élményt nyújtó volt a képzés.Mindenképpen szeretném használni ezt a gyengéd és hatásos technikát.Köszönöm!!!! Szeretettel:  Andi
   
  —————————————————————————————————————–
   
  Kedves Réka!Nagyon szépen köszönöm neked a tegnapi napot! Rengeteg újat tanultam tőled! Remekül összeszedted a képzés elméleti hátterét és vezeted le a képzés gyakorlati részét. Mivel reikit is tanultam az energiákkal végzett munka nem volt teljesen idegen a számomra. Érdekes volt ezért az egész napot betöltő  energiákat is érezni. Az elméleti résznél sugárzott energiád az egész csoport folyamatos figyelmét fent tudta tartani. A gyakorlati résznél, a teremben lévőktől érkező energiák nagyon nagy hatással voltak mindenkire. A tanfolyam elején mondtam, hogy szkeptikusokkal vagyok körülvéve. Mivel a kíváncsiság nagyúr, ezért egy szkeptikus családtagomat már kezeltem, akit a metamorf technika meggyőzött a hatásosságáról. Hálás vagyok a sorsnak, hogy a te tanfolyamodra vezérelt el.  Mivel egy nehéz élethelyzet kellős közepén jutottam el hozzád, ezért úgy gondolom, ez nem lehet véletlen. Köszönöm a küldött hanganyagokat és sajnálom, hogy a képre már nem kerülhettem rá. Köszönöm a lehetőséget:Csilla
   
  —————————————————————————————————————-
   
  Kedves Réka!
  Hálásan köszönöm az Égieknek, hogy elvezettek ehhez a képzéshez rajtad keresztül! A metamorf masszázzsal találtam egy olyan technikát, amellyel gyerekeket is, és azon felnőtt pácienseimet is kezelhetem, akik nem szeretnék, vagy nem tudják végig feküdni a 3 órás Reinkarnációs-utaztatásomat, és mégis oldani tudunk előző életekben, vmint magzati korban és jelenéletben is!  A tanfolyam ideje alatt pedig végig “otthon” érzésem volt, és ezt vissza igazolva kihúztam a “Hivatás/szolgálat” kártyát, már kétségem sem volt, hogy jó helyen vagyok-e jó időben!!!  Köszönöm, hogy vagy, és a misszióddal emberek életét mented meg!  És a missziós csapatod ism. bővült az újabb pécsi tanítványaiddal! 
  Ui: Adrival kezeljük egymást azóta párban, és a pácienseimnél alkalmazom….hm, borul a bili rendesen (írom a +/- változásokat az életemben)…a nadis kezeléseimbe a metamorf tökéletesen beilleszthető, hatványozottan gyorsabban jönnek az eredmények! További sikeres oktatást kívánok! Szeretettel üdvözöllek: Anita
   
  —————————————————————————————————————–
   
  Szia Réka,
  Először is elnézésedet kérem amiért csak most válaszolok. Köszönöm a hanganyagot. A képzés számomra hatalmas élmény volt,nagyon jól éreztem magam. Úgy érzem, hogy rengeteg tudással és tapasztalattal gazdagodtam. Sok újat tanultam az energiákról, a csakrákról,mindenről, és úgy érzem, hogy a tanfolyam hatására egyre jobban összeállnak a fejemben a dolgok. Külön köszönet az előadásmód és az egész tanfolyam színvonaláért! Mindenkinek csak ajánlani tudom, illetve már ajánlottam is. Szép estét! Gyula
  —————————————————————————————————————-

  Mivel én magam is energiákkal dolgozom, kényes vagyok rá, hogy kitől és milyen tisztaságú technikát tanulok. Tanítok is, úgyhogy szeretek olyan tanfolyamon részt venni, ami jól van felépítve. Hálásan köszönöm Rékának a metamorf képzést, remekül összeszedett, kikristályosított tiszta tudást ad át érthetően és szórakoztatóan. A gyakorlati részben pedig érzékenyen, nagy odafigyeléssel kísér lépésről lépésre, úgyhogy bár először csináltam, teljesen biztonságosan tudtam végigvinni a gyakorló oldást a páromon. Maga a folyamat számomra nagyon mélyen pihentető és felszabadító volt, amikor pedig én csináltam a páromnak, akkor szinte táncoltam az áramlással. Nagyon finom, könnyed és ugyanakkor mély módszer, hálás vagyok hogy megtanulhattam. Sobják Móni

  —————————————————————————————————————–

  Kedves Réka!Hosszú évek tanulásának a koronája a te tanfolyamod volt. Amit az energiákról tanultam, most állt össze. Köszönöm az élményt és a tudást! Ibi

  —————————————————————————————————————–

  Kedves Réka ! Köszönöm a múlt vasárnapi képzést, nagyon hasznos volt számomra, sok új információt kaptam. Szívvel, elhivatottsággal tartottad a tanfolyamot, nagyon szerencsésnek éreztem magam, hogy Tőled tanulhattam meg a metamorf masszázs technikáját. Minden mozdulatot megmutattál, elmagyaráztál, a gyakorlat során mindenkire odafigyeltél, ahol szükség volt segítettél, javítottad a mozdulatokat, hogy minden tökéletes legyen. Köszönöm a megküldött zenét, a kapott oktatási anyagot, ami nagyon színvonalas és nagy segítség. A tanfolyamon kapott masszázs jótékony hatását a kezelést követő napokon már éreztem, energia szintem jelentősen megemelkedett.  Örülök, hogy megismertetlek, minden szépen és jót kívánok Neked !  🙂 Szeretettel:  Anett

  —————————————————————————————————————

  Drága Réka! Nagyon köszönöm a tegnapi képzést..egy csoda volt ..egy uj technikával gazdagodtam. Eszméletlen milyen a hatása , én azt se tudtam hol voltam tegnap este, egy jól eső határtalan nyugalom , egy nagyon jól eső érzés birtokában voltam. Szavakban nem lehet ezt megfogalmazni..inkább azt mondom ezt mindenkinek at kell hogy élje..mint kezelő mint kezelt személy. Nagyon köszönöm azt a tudást amit át adtál a tanfolyam alatt..12 éve foglalkozom lélek oldással de még mindig tanultam. Nagyon sok sikert kívánok a munkádhoz, és annál több tanulót hogy ezt a fantasztikus technikát át add és megtanulja. Puszi Era  

  ——————————————————————————————————————–

   
  Szia Réka, Nagyon élveztem a tanfolyamod. Jártam már pár vezetőnél és számomra fontos egy önfeledt, biztonságos tér, amit itt szuperül megteremtettél, mindenkire figyelve.

  Az elméleti tudás összefoglalt volt. Azt hittem a csakrákról már nem hallhatok újat, de igen! Köszi. 🙂
  Valamint az elengedés kapcsán olyan történeteket hoztál fel, amiben szerintem szinte mindenki magára ismerhet, így eléggé megérintettél már a tanfolyam elején. A gyakorlati rész csodás, könnyed, bárki által megtanulható, tényleg egy dolog a lényeg, hogy szívből adjuk. Összefoglalva, köszönöm és hálás vagyok.
  Szép napokat! Hanna
   
  ————————————————————————————————————————-
   
  Szia Réka! Köszi a hanganyagot ! Fantasztikus volt a képzés még mindig hatása alatt vagyok de nyugodtan mondhatom hogy vagyunk a Hajnival. Egyszerűen nem tudunk betelni ezzel s csodával amit kaptunk tőled !! Mi már lefoglaltuk egymásnál az időpontot hétvégére egyrészt hogy gyakoroljunk másrészt hogy átéljük újból és újból ezt a fantasztikus érzést. Nagyon nagy tisztelet neked óriási tudásod van és fantasztikus kisugárzásod van. Még egyszer nagyon köszönöm. Megadtam a számod egy vendégemnek a vőjének lenne szüksége segítségre . A többit majd elmondja. Köszönöm Marietta
   
  ———————————————————————————————————————
   
  Drága Réka! Nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem a tegnapi képzésen! Nagyon vártam már, hisz rengeteg jelet kaptam, hogy ott a helyem, illetve arról , hogy mennyire nem azt az utat járom, amit kellene! Évek óta tudom, hogy gyógyítanom kellene, de tavaly szeptemberben kicsit ki is ültettek az égiek a  kispadra, hogy végre vegyem is komolyan azt, amit egyébként tudok. Nemsokkal később találtam Rád a neten és rögtön megjelent az a bizonyos borzongató érzés a gyomrom tájékán, ami csak akkor jön, ha zsigeri szinten tudom, hogy ez kell nekem, vagy szükségem van rá! Ráadásul nagyon passzol a shiatsu, pránanadi, és Magnevit kezeléseim mellé…erről nem tudom hallottál e , de szívesen mesélek róla….illetve a reflexológia mellé, amibe hamarosan belecsapok, mert ugyan hosszan tanulmányoztam már, de csak itthon. Tegnap szerintem komoly elengedéseim voltak, nagyon mélyre vitt a kezelés, nemcsak akkor, amikor engem kezeltek, hanem kezelőként is. Tűzforró volt a kezem és nagyon össze tudtam kapcsolódni a partneremmel. Nekem a kezelés vége felé, mikor a fejemet kezelték voltak igazi testi visszajelzéseim, pillanatokra befeszült a combom, térdem, de ahogy jött, úgy el is ment! Nagyon jó érzés volt! Hálás vagyok a technikáért és azért, hogy megismerhettelek Téged és a többieket. Nyilván nem véletlen , hogy kik kerülnek egy csoportba! Legyen szép napod, ölellek sokszor! Mátrai Ági

  ——————————————————————————————————————-

  Szia Rékám! Amint ígértem, írok pár gondolatot a tanfolyamról. Igazából nem tudtam, hogy pontosan milyen képzés folyik majd a tanfolyamon. Utána olvastam, de az infó csak tovább fokozta  érdeklődésemet. Aztán eljött a találkozás ideje. Kételyeim voltak, tartottam a fogadtatástól, hisz így közvetlen a nyugdíjba vonulás után kevesen vállalkoznak új ismeretek megszerzésére. Aztán gyorsan elszálltak a kételyeim, amikor  találkoztam Rékával. Éreztem, hogy jó helyen vagyok. A többi tanulni vágyó társ között már nem éreztem, hogy nem vagyok ide való. Tehát nincs korhatár az ismeretek megszerzésében!  A helyszín, a hangulat, a fogadtatás, kifogástalan. A körülmények hasonló képen. Úgy van lehetőség az ismeret megszerzésére, hogy minden szociális körülmény 100 %-osan biztosítva van.  A tematika, ami mentén a képzés zajlott jól felépített, érthető, elsajátítható. Réka tiszteli a módszert, és a hallgatóságot. Remek a humora. Úgy telt el a képzés napja, mint egy csodás pillanat, gyorsan, élményt adva, és napokig újra töltötte az babban rész-vevőt.

   Amit a módszerben látok: 

  –  Ez a ragyogó módszer rendet vág az elmében úgy, hogy szinte észre sem lehet venni.
  – Segít eligazodni, kézenfogva kivezet és vezet a gondolatok útvesztőjéből.
  – Kinyitja a szemet a “jó irányba”.
  -Életre kelt, lehet derűvel élni, segít megkeresni a biztató jövőképet e zajos, gyors világban. Köszönöm Rékám! Kívánom, hogy sok-sok embert vezessél ezen úton, hogy szebb, jobb legyen a holnapunk, és a közösségünk élete! P Erzsébet
   
  —————————————————————————————————————-
  Kedves Réka! Először is nagyon szépen köszönöm a képeket, a zenéket és a meditáció szövegét is. A tanfolyam fantasztikus volt, nagyon jól éreztem magam, sokat tanultam, sok új információval gazdagodtam. Nagyon jól felépített képzés volt. Köszönöm az élményt! Szeretettel, Szabó Erika
   
  —————————————————————————————————————-

  Kedves Réka! A metamorf masszázs képzés fantasztikus volt. Rengeteget tanultam mind elméleti, mind gyakorlati szempontból. Olyan volt, mintha két napig lettem volna ott. Nem is gondoltam volna, hogy egy nap alatt ennyi mindent el lehet sajátítani. Nagyon örülök, hogy megismerhettelek és hálásan köszönöm  segítségedet, mind, amit a képzés előtt nyújtottál, mind, amit ott kaptam. Csodálatos ez a módszer, nagy élmény volt kapni és adni is a masszázst. Köszönöm, hogy ennyire odafigyeltél mindenkire, így alaposan elsajátítottuk a módszert. Úgy gondolom, hogy ezt a kis csapat nevében is írhatom. Köszönettel tartozom az elméleti képzés anyagáért és a csodás zenéért is, amit adtál nekünk. Örülök, hogy Rád találtam és Téged választottalak. Hálás vagyok a lehetőségért és köszönöm, hogy bármikor fordulhatunk Hozzád, ha segítségre van szükségünk, ha kérdésünk van. A kis csapat szuper volt és a hangulat is! Bár egyedül mentem, de nem éreztem magam egyedül! Vica /Eger/

  ————————————————————————————————————–

  Mindenkinek csak ajánlani tudom. Könnyen elsajátítható, nagyon hatásos blokkoló módszer, amit mi magunk is megtapasztalhattunk. Az élmény fantasztikus: éreztem az energiákat, magától megemelkedtek a kezeim, jött öröm, sírás, sóhaj, peregtek filmkockák, aznap éjjel 2x is álmodtam a masszázsról. Sok mindent kipróbáltam már, de ez valahogy más. Már ha csak a családtagjain tud az ember segíteni, boldogabb, békésebb, áldottabb életet élhetünk. Egy természetgyógyász

  ————————————————————————————————————–

  Szia Réka! Nagyon nagyon jól éreztem magam vasárnap, szuper volt a társaság! Már 8 éve dolgozom  magamon, így nem volt idegen a légkör de mikor én kezeltem olyan erőteljesen éreztem az energiákat mint még soha! És annyira boldoggá tett az érzés hogy kezelhettem és hogy láttam én is képes vagyok rá! Azóta férjemen alkalmaztam(nagyon élvezte) és a gyerekek is alig várják már hogy masszírozzam őket! (A 4 évesem sírva fakadt hogy miért nem őt masszírozom) Van pár kérdésem amit Messengeren tennék fel, nem annyira szeretem az emailt.  Köszönöm a zenéket is! Várom a fb csoportot is! Móni 

  —————————————————————————————————————

  Drága Réka! Köszönöm,hogy megtanulhattam ezt a csodás módszert.Az elméletnél nem is kellett  jegyzetelnem,mivel mintha a családállítás képzésem egyik óráján ültem volna,annyira egybeolvad a két háttér.Nagyon örülök neki,hogy ez a két dolog ennyire kéz a kézben jár egymással,biztos vagyok benne,hogy pluszként is fogom majd tudni alkalmazni egy-egy terápiás csoportnál,vagy bevezetésképp olyanoknak,akik nem nyitottak eléggé egy csoportra,vagy magára az családállításra.Nagyon jól éreztem magam,Téged áthat ennek a módszernek a képviselete és az,hogy mennyire hiszel benne,ettől válik számunkra is hitelessé. Nagyon köszönöm még egyszer! A világ az olyan emberektől jó,mint Te! Tina
   
  —————————————————————————————————————-
   
  Kedves Réka! Íme a visszajelzésem. Csodálatos nap volt.  Sokkal több mint egyszerű masszázs képzés:az Életről, az Élet metamorfózisáról szólt, teli értékes, a mindennapokat élhetővé tevő információkkal.
  Réka nagyszerű tanító a szó legnemesebb értelmében: precíz, odaadó, nagy tudással, hittel és alázattal.
  Szívből ajánlom mindenkinek. 🙂 Harsányi Katalin
  —————————————————————————————————————

  Kedves Réka! A metamorf masszázs képzés fantasztikus volt. Rengeteget tanultam mind elméleti, mind gyakorlati  szempontból. Olyan volt, mintha két napig lettem volna ott. Nem is gondoltam volna, hogy egy nap alatt ennyi mindent el lehet sajátítani. Nagyon örülök, hogy megismerhettelek és hálásan köszönöm segítségedet, mind, amit a képzés előtt nyújtottál, mind, amit ott kaptam. Csodálatos ez a módszer, nagy élmény volt kapni és adni is a masszázst. Köszönöm, hogy ennyire odafigyeltél mindenkire, így alaposan elsajátítottuk a  módszert. Úgy gondolom, hogy ezt a kis csapat nevében is írhatom. Köszönettel tartozom az elméleti képzés anyagáért és a csodás zenéért is, amit adtál nekünk. Örülök, hogy Rád találtam és Téged választottalak. Hálás vagyok a lehetőségért és köszönöm, hogy bármikor fordulhatunk Hozzád, ha segítségre van szükségünk, ha kérdésünk van. A kis csapat szuper volt és a hangulat is! Bár egyedül mentem, de nem éreztem magam egyedül! 🙂 Vica /Eger/

  ——————————————————————————————————————

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a „masszázsra”, ami leginkább egy energetikai kezelés, nagy előnye, hogy gyengéden, biztonságot adva hoz fel a tudatalattiból emlékeket, érzéseket.Ami nagyon tetszett benne, hogy olyan „kuckós” érzést, könnyedséget, meghittséget, töltődésteredményez, mintha leraktam volna egy hatalmas súlyt a lelkemből, amire már nincs  szükségem. Fejleszti az intuíciót, erősíti az ősbizalmat és önbizalmat, mélyíti a meghittséget, a kapcsolatot önmagammal és a világgal. Azóta én is kezelek másokat és ugyanezt tapasztalom.A tanfolyam alatt Réka folyamatosan figyelt ránk, tökéletesen tartotta a teret, együtt  haladtunk, ami nagy biztonságot adott nekem, lépésenként mutatta a fogásokat és közben éreztem a szeretetét és törődését felénk. Jó szívvel ajánlom a tanfolyamot mindenkinek, hatalmas segítség és eszköz a mindennapokban, akár a családtagok kezelése érdekében vagy a szolgáltatások bővítése miatt. Hálás vagyok az Univerzumnak, hogy megtalálhattam ezt a módszert. Szeretettel: Lados Éva (2018. 01.28.)

  —————————————————————————————————————-

  Szia drága Réka!

  Megpróbálom pár mondatban megfogalmazni,hogy mit tapasztaltam a képzés óta.  Egy szóval? LEÍRHATATLAN,ELMAGYARÁZHATATLAN!! Volt már részem másfajta kezelésekben is. De a metamorf masszázs egy olyan nagyfokú nyugalmat,békességet hozott az  életembe,életünkbe,amit soha nem hittem volna.  Olyan izgatottan vártam ezt a képzést,és rájöttem: EZÉRT!! Mert a metamorf masszázs ezt adja. Egy hihetetlen átalakulást az ember lelkében,életében! Másnap olyan nevetésben volt részem,hogy körülbelül gyerekkoromban nevettem olyan jóízűen utoljára,mint most. Elsősorban Édesanyám sok sok fajta betegségei miatt (autoimmun sok ízületi gyulladás,magas vérnyomás,epe,máj és veseproblémák,stb) szerettem volna ezt a technikát elsajátítani. Azt a rengeteg mérget,gyógyszert amit ő kapott, és kap még a mai napig,ezt szeretném,ha eltűnne az életéből. Hiszem,hogy minden fajta betegségnek lelki eredetű az oka. És tudom is,hogy Édesanyám minden betegsége sok sok lelki bántásból ered.  Vasárnap végeztem el a képzést,ma péntek van. 7 db kezelést csináltam meg ez idő alatt. Családtagok: párom,fiam,édesanyám,párom édesanyja,akivel végeztük a képzést (kölcsönösen kezeljük egymást),és egy 6 éves kisfiú.  Az eredmény csodálatos mindenki részéről. A legnagyobb kihívás a számomra idegen kisfiú volt,de hála Istennek sikerült,és nagy átalakuláson megy keresztül a kis Bazsi,csodálja az egész család már az első kezelés után! Nagyon hálás vagyok Rékának,hogy átadta nekem ezt a tudást,ezt a leírhatatlan jó érzést. Köszönöm,köszönöm,köszönöm .Ajánlom ezt a képzést mindenkinek,aki hiszi,vagy sem!! Mert működik!! Mert segít!! Mert csodálatos jó érzés minden!! Bocsánat,hogy ilyen hosszúra sikerült. Igazából még tudnám tovább fejteni,de ezt személyesen kell megélni,megérezni!!N Viktória

  ——————————————————————————————————————

  Kedves Réka!Akkor íme az értékelés: Bár közel 20 éve foglalkozom energiával való gyógyítással, mégis újat és valami csodálatosat tudott adni a hétvégi tanfolyam. Érzem a rajtam végzett kezelés testi-lelki hatásait, a tisztulást, ami bennem és közvetlen környezetemben is végbemegy, és mindez pozitív változásokban mutatkozik meg. Köszönöm, hogy ott lehettem! Tényleg nagyon nagy élmény volt a tanfolyam. Ajánlani fogom barátaimnak, tanítványaimnak is, egyrészt, hogy legyen, aki ENGEM is kezel, másrészt hitelesnek és hatékonynak érzem, bár még nem látom a teljes folyamatot. Köszönöm! Üdvözlettel: Angyal

  ——————————————————————————————————————-

  Szia Réka!Köszönöm a zenéket és a meditációs szöveget, már nagyon vártam! És köszönöm ezt csodálatos szombati napot! Várom, hogy Szilvivel elkezdjük egymás kezelését. Sok-sok feloldásra váró blokk van még, amivel eddig nem tudtam mit kezdeni. Remélem öles léptekkel tudok haladni ezzel a módszerrel önmagam felé és másokat is segítve ugyanezen az úton.Tudom, hogy a mi találkozásunk nem véletlen. IGAZ tanítókat kértem az égiektől és azt hiszem meghallgattak… Jelentkezni fogok hamarosan. (Itt jelezném, hogy a kinezes barátnőm halálosan bánja, hogy nem jött velem.) Szóval legközelebb elcitálom magammal, ha Győrbe jössz. Egyúttal felajánlom, hogy a győri képzésre masszázságyat biztosítok, de lehet hogy kettőt is tudok szerezni. Isten áldjon meg a munkádért! Soha ne hagyd abba! Boldog vagyok, hogy  megismerhettelek! Sok puszi Kinga

  ——————————————————————————————————————-

  Szia Réka!

  Köszönöm a zenéket és a meditációs szöveget! A szombati napról röviden:  Az az egy nap, amit a kis csapattal eltölthettem, életem legszebb napjai közé tartoznak. Minden percét élveztem a tanfolyamnak! Az együtt ebédelést, az összhangot, a kávézást, a zsizsikelést! Nagyon tetszett az elméleti rész, egyébként napokig el tudnám hallgatni, ahogy élményeidről mesélsz, ahogy tudásodat, tapasztalatodat megosztod velünk. “Ittam” a szavaidat, és egyre úgy éreztem, hogy még, még és még kell belőle!:) A bemutató masszázs után felmerült bennem, hogy képes leszek-e mindarra, amit megmutattál nekünk. De nyugodtságod, figyelmed megnyugtatott és nem paráztam, figyelni tudtam arra, hogy mit és hogyan kell tennem, nem voltak bennem gátlások 🙂 Szombat óta nincsenek negatív gondolataim, nem aggaszt a jövő, nem pánikolok, nincs bennem önsajnálat! És ez még csak a kezdet! És már mennyi minden változást látok magamon. Szeretem a masszázsokat, svéd masszázst tanultam és indiai fejmasszázst. De valahogy nem éreztem teljesnek, valami még hiányzott. Viszont a szombati nap óta érzem és tudom hogy megérkeztem. Tudom már, hogy mit kerestem, mi után kutattam. A Metamorf masszázs után….. Megtaláltuk egymást. És azt is tudom, hogy Tőled kellett megtanulnom. Köszönöm Neked! Nagy szeretettel ölellek Téged! Szilvi

  ——————————————————————————————————————-

  Kedves Réka!Mindig is vallottam, hogy nincsenek véletlenek. Nekem Veled kellett találkoznom, hogy megismerjem a Metamorf masszázst. Amolyan ébresztő hatásmechanizmussal ért fel számomra. Aha-élményt adtál, hogy a történések mennyire kapcsolatban állnak az előző életektől kezdve a mai megélésekkel. Tudást és bizonyosságot kaptam a bennem szunnyadó gondolatokra, megélésekre, az önmagamra való odafigyelés fontosságára. A szenvedély, ami belőled árad, még inkább ráébresztett mennyire fontos, hogy törődjünk magunkkal is. A metamorf masszázs ehhez ad számomra egy eszközt, hogy oldjam a kialakult blokkokat, segítve ezzel azokat, akik hozzám fordulnak a jövőben. Ha pedig én kapom? Az én blokkjaim oldódhatnak, hogy ne zavarják tovább a jelent, s ne legyen hatásuk a jövőre.Hálásan köszönöm! Puszi, Edina

  ——————————————————————————————————————-

  Kedves Réka,

  Nagyon szépen köszönjük, hogy velünk voltál és átadtad nekünk ezt a nagyon hasznos technikát, megosztottad velünk tapasztalataidat. Sok új dolgot tanultunk Tőled, és sok hétköznapi történésre ezután másképp tekintünk – gondolok itt azokra a példákra, melyeken keresztül szemléltetted, hogyan szerzi az egyén élete során a lelki sérüléseket. Egy kis odafigyeléssel, ha nem is sikerül teljesen elkerülni, biztos csökkenteni tudjuk a másoknak okozott sérelmeket, melyeket akaratlanul is elkövetünk. Külön kiemelném, hogy nagy meglepetésemre párom mennyire nyitott e technika és mindaz iránt, ami a képzésen elhangzott. Az előadásod hiteles és érdekfeszítő volt, a masszázs pedig nagy hatással volt rá. Biztosan folytatni fogjuk 🙂Köszönjük! A jövőben pedig, ahogy már említettem, szívesen látunk újra és vállaljuk a házigazda szerepét, ha helyszínre volna szükséged környékbelieknek, illetve jelentkezem, ha lesz pár érdeklődő. Köszi a csatolt zenéket is 🙂 Egy kérdésem/kérésem még lenne. Nincs esetleg hangfelvételed a meditációs szöveggel? Vagy volna rá lehetőség, hogy készíts egyet, amikor legközelebb valakinél alkalmazod? Annyira jó volt hallgatni a Te előadásodban, nagy segítség lenne, de persze csak ha nem túl nagy kérés. További szép hetet, Edit

  ——————————————————————————————————————

  “Szia Réka! A képzésről kértél pár szót. 🙂 A nagy meleg ellenére folyamatosan fent tudtad tartani a figyelmünket. Feltettél jó pár gondolatébresztő kérdést, mellyel az ember elindulhat az önismeret mélyebb útjai felé. A kezelés elvégzésénél úgy éreztem, hogy csak rám figyelsz, az én mozdulatait nézed, pedig még 3-4 páros dolgozott mellettem. Az oldás hatását már az első nálad töltött alkalommal megtapasztaltam. Könnyebbnek, szabadabbnak éreztem magam a kezelés után. Mióta tanultam nálad, igyekszem minél több embernek megmutatni a masszázs jótékony hatásait (és nemcsak a családon belül). Eddig csupa pozitív visszajelzést kaptam. Köszönöm az élményt és a tudást, mellyel gazdagodtam általad.” A. Timi

  ——————————————————————————————————————-

  “Nagyon szépen köszönöm, hogy ott lehettem és megtanítottál egy olyan gyógyítási formát, amit úgy érzem, hogy a kedvenceim közé sorolhatok!!!! Sok olyan infót hallottam, kaptam  Tőled, amit úgy érzek a legutolsó pillanatban kaptam megerősítésnek, és ezáltal már ebben a pár napban gyökeres változást hozott az életemben! Nagyon hálás vagyok Neked érte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!” Szöszi

  ——————————————————————————————————————-

  “Kedves Réka!! Köszönöm az anyagokat!!! És köszönöm a képzést! Az ember mindig tart kicsit az egy napos képzésektől, de minden nagyon szuper volt. Biztonsággal tudjuk a technikákat és sok elméleti  tudást is kaptunk:-). A helyszín tökéletes. Tudom, oktatóként, hogy egy nap alatt nehéz a társaságot összerakni, kordában tartani, stb. , de számomra nagyon jó dinamikájú volt minden. Tetszett, ahogy finoman irányítottad az esetleges “magán” szálakat. Köszönöm, Így mindenkiremaradt idő. Hálásan köszönöm! Sok szeretettel üdvözöllek”, Sándor Szilvi

   ——————————————————————————————————————

  “Kedves Réka! Köszönöm a hanganyagot, a meditációs szöveget és a jól sikerült képeket. Visszajelzésem a képzésről: Nagyon jó volt a képzés, rengeteg információt, tudást és figyelmet kaptam profi módon, amit érezhetően szívvel-lélekkel adtál. Tegnap kezeltem az egyik barátomat metamorf masszázzsal – aki spirituális tanító kvantumgyógyítás témában – és azt mondta, hogy üzeni a tanáromnak, hogy nagyszerűen átadta a technikát, teljesen el tudott lazulni és ez az egyik leghatékonyabb eszköz a gyógyulás felé. Ez a módszer érezhetően emeli a rezgésszámot, hatékonyabbá teszi a teremtőerőt, alaposan kitisztítja a tudatalattiban lévő lehúzó programokat. Az eredmény pihentető alvás, mivel megnyugszik az idegrendszer, vidámság, életerő, mosolygás mindenkire (bár ez utóbbinak lehet, hogy vannak veszélyei is :)) Gabival vasárnap csinálunk egy cserekezelést, már alig várom. Jelentkezünk majd a tapasztalatokkal. Köszönöm a profizmusod és a törődésed! Sok szeretettel ölellek”: Judit

   ——————————————————————————————————————

  “Kedves Réka, nagyon köszönöm ezt a csodálatos Napot! Remek és Értékes embereket ismertem meg a képzés során.Kincsek vettek itt részt. A kezelés után közvetlenül, mikor mentem haza, nagyon nagy harmónia és nyugodtság volt bennem. Azóta is úgy érzem mintha terhek estek volna le a vállamról. Levegőhöz jutottam. A kártya amit húztam is erről szólt. Köszönök mindent! Remélem még találkozunk! A kezelésekkel kapcsolatos tapasztalataimat, folyamatosan megosztom majd mindenkivel:) A többiekkel pedig azon leszünk, hogy egymással is találkozzunk és kezeljük egymást:) Szép Napot és Nagy Ölelést!” W.Szilvi

   ——————————————————————————————————————

  “Drága Réka Nagy öröm mindig, mikor az embert a szíve elvezeti a helyére, és olyan emberekkel találkozhat, olyantól tanulhat pl, mint Te 🙂 Köszönöm szépen ezt a gyorsan, kellemesen és nagyon hasznosan eltelt napot Neked. Én már azóta kezeltem Lilimet, holnap jön hozzám egy gyógyító, hogy kezeljem Őt is és meg is kívánja tanulni. Holnapután pedig további egy-két embert már tudok, aki szeretné. Sőt…nem is folytatom :-))) Köszönöm,. Hálásan Köszönöm Ölellek Réka 🙂 Szeretettel :-)”

  ——————————————————————————————————————-

  “Kedves Réka! Nagyon köszönöm a szöveget és a zenét! Már alig várom, hogy használjam! 🙂 Éreztem, hogy ezen a tanfolyamon ott kell lennem! Nagy élmény volt! Különösen megtisztelve éreztem magam, hogy részese lehettem néhány társam belső utazásának. Nagyon meggyőző volt a technika hatása. Tényleg könnyű elsajátítani, bár nyilván még gyakorolni kell majd. Külön örülök annak, hogy megismertelek Téged! Jó volt a nap minden szempontból és ebben Neked nagyon nagy részed volt! Nagyon jó ilyen pozitív kisugárzású emberrel együtt lenni! Nagyon köszönök mindent!!!! Kérdezném, hogy minden esetben történik oldás, még akkor is, ha nincsenek látható jelei? pl: sóhajok, netán sírás, mozgás, ilyesmi..? Köszönöm! Szeretettel, ” Eszter

  —————————————————————————————————————-

  Kedves Réka! Köszönöm neked a vasárnapot, fantasztikus, katartikus élmény volt. Köszönöm, hogy  megosztod ezt a tudást másokkal, igaz gyógyító és tanító vagy. “Véletlenül” dobta fel nekem a Facebook ezt a képzést, azelőtt nem is hallottam, hogy létezik ilyen. Rögtön éreztem, hogy ott a helyem, bár az elején  ezért kíváncsi voltam, hogy mégis mi lehet az,amit egy nap alatt meg lehet tanulni. 🙂 Hatalmas élmény volt nekem, hogy megnézhettük élesben, ahogy megmasszírozod azt a kedves hölgyet, és láttuk és éreztük mindazt, amit kapott a kezelés alatt. Utána következett a második döbbenet, amikor párban masszíroztunk, és először is megéreztem a párom szív csakrájának az energiáját.:) Nem is gondoltam, hogy erre képes vagyok, illetve arra sem, hogy gyakorlás közben ennyire intenzív és hatásos lehet a kezelés. Teljesen kezdőként, életünkben először…Hihetetlen volt. Teljesen katartikus, felfokozott állapotban mentem haza.:) Úgyhogy eléggé használt. Szeretném nagyon majd gyakorolni, amit tanultunk, erre tök jó a csoport, amit csináltál, köszi nagyon. Hogyha lehet, elmennék majd hozzád egyszer, azt is kipróbálnám. Köszönök mindent. Zsuzsa

   ——————————————————————————————————————

  “Nagy élmény volt számomra ott lenni és megtanulni a metamorf masszázst. Illetve végigülni a napot, hiszen nemcsak masszázst tanultunk hanem rengeteg új infót is kaptunk a tudástárunk kiegészítéséhez. Röviden elmondanám,hogy 400 km-t utaztam,hogy részt vehessek ezen a tanulási folyamaton és nagyon örülök,hogy megtettem mert sokat gazdagodtam általa. Számomra a metamorf masszázs szerelem első látásra, hiszen legelőször csak a név került elém, fogalmam nem volt mit takar. Viszont ott volt az érzés, hogy ez valami fantasztikus módszer és ezt meg kell tanulnom. A tanfolyam alá is támasztotta ezt a megérzésemet, hiszen egy csodálatos és könnyed módszert tanultam meg amit , bár nemrég végeztem el a tanfolyamot azóta is nagy szeretettel és élvezettel alkalmazok családtagokon, klienseken és bárkin aki nyitott rá. Megosztanám a saját tapasztalatomat is, velem bennem mi történt a masszázs után. Nemcsak a könnyedségét éreztem, hanem már a kezelés után megfogalmazódott bennem, hogy valami nagyon régről hordott női mintát sikerült most elengednem. Hazatérésem után arra is rájöttem,hogy mi volt az ami kioldódott bennem és nem is akárhogyan: könnyedén, szépségesen anélkül, hogy ezért Én megdolgoztam volna. Annyit kellett tennem,hogy fogadjam a masszázst. Mióta hazajöttem alkalmazom másokon a metamorf masszázst és ilyenkor azt érzem,hogy egy gyengéd csodában van részem amely nemcsak a kezelt személynek hozza meg az áldásait hanem nekem is minden egyes alkalomkor, hiszen feltöltődöm, jól érzem magam minden egyes elvégzett kezelés után. Annyit még erről, hogy tudjuk azt, hogy soha nem kerülünk véletlenül sehova, a tanfolyam napja számomra egy újabb bizonyíték volt erre, nagyon tetszett az ami Rékából áradt, ahogyan átadta a tudását, tapasztalatát, ahogy mindent érthető példákon keresztül mutatott be, amiket mesélt. Rendszerezett, érthető, számomra nagyon élvezhető volt a tanfolyam.”
  Ágnes , energiagyógyász, Kolozsvár
   
  ——————————————————————————————————————-

  “Szia Réka, egy kis visszajelzés Neked!Először is köszönöm a tanítást, és ahogy mondtam neked már ott nagyon jó oktató vagy! Illetve nem is oktató hanem Mester. Világosan,érthetően, türelmesen oktattál minket, nagy hangsúlyt fektetve a gyakorlati tudásra! Igazán könnyedén lehet tőled tanulni. Még egyszer köszönöm, és remélem még találkozunk!Ölelés Neked!” Kriszta

   ——————————————————————————————————————

  “A képzés nagyon szép élmény volt, jó volt tőled tanulni, örültem, hogy megismerkedhettem a többiekkel. A masszázst a családban azonnal alkalmaztam, és a férjem, aki igen bizalmatlan minden módszerrel szemben, azóta is penzumként írja elő, hogy csináljam neki. Teljesen rá van kattanva, könyörögni szokott. A fiamnak is nagyon tetszik, szegény lánykámra még nem került sor. Nagyon ajánlom mindenkinek ezt a szuper, egyszerű technikát megtanulni, hogy ezáltal közelebb jusson önmagához, vagy segítsen ebben másokat.” Vera
   
  ——————————————————————————————————————-

  Benne van a lélek finomsága, a diszkrét segíteni akarás… Egyszerűen csodálatos: tanulni is és gyakorolni is. Réka meghitt hangulatot teremtve vezetett be bennünket a masszázs rejtelmeibe. Izgatottan vártam a képzés napját és felemelkedett érzéssel jöttem el. Általa több lettem, egy komoly lépcsőfokot jelentett az önmagam megismerésében is. Áldott képzési nap volt.” Edit

  ——————————————————————————————————————-

  “Rékával és a metamorf masszázzsal idén január közepén ismerkedtem meg. Emlékszem a tanfolyam előtt azon agyaltam, hogy hogy lehet ilyen nehezen megjegyezhető nevet adni egy masszázsnak, valahogy sehogy nem jött össze bennem ez a két név…Azóta a 3. kezelésemen vagyok túl és én magam is gyógytornász-Bowen terapeutaként már a napi praxisomban és családtagjaimon alkalmazom. Családi tragédiám miatt sok fajta terápián vettem részt.Voltam kineziológusnál, lélekgyógyásznál én magam is járok bowenre, Végzem Majoros Melindánál a csakra kurzust és homeopátiás szereket is szedek. A legmegdöbbentőbb oldást a metamorfózis kezelés után tapasztaltam. Bár úgy is fogalmazhatnék, hogy felerősödtek a különböző terápiák hatásai illetve összeadódtak. A kezelés napján már megéreztem a nagy áttörést. Múltam fájdalmas lenyomatai égtek le rólam, mintha mázsákat tettem volna le a kezelés napján. 3 kezelés után pedig szinte átalakultam. Ha a Rékát már csak megpillantom mosolygok, könnyebb más emberekre és a világra is derűvel nyitni!Látom az élet célomat, a lehetőségekben a jövőt és a múltban az emléket, ami már inkább pozitív alapja a jövőképemnek mintsem pusztító visszahúzó árnya. Körvonalazódni látszik az az út amin keresztül visszatalálhatok elvesztett gyermekeim szívéhez. Most már értem, hogy miért metamorf nevet adták ennek a csodálatos és egyben végtelen egyszerű technikának.megpillanthatóvá válik általa, hogy kik is vagyunk valójában, mint ahogy csak akkor látjuk meg az igazi gyönyörűséges pillangót ha már előbújt a bábjából és levedlette a csodát eltakaró gúnyáját.Mindenkinek ajánlom szertettel, hogy megtanulja és alkalmazza praxisában illetve szerettein a metamorf masszázst!” Judit

  ——————————————————————————————————————-

  “Kedves Réka!Szeretnék a Metamorf tanfolyamról visszajelzést adni, ahogy kérted. Nagyon tetszett, hogy mindent érthetően és részletesen elmagyaráztál, és mindezt kézhez kaptuk írásos formában is. Maga a technika tényleg nagyon egyszerű és könnyen megjegyezhető, mégis lelkileg és érzelmileg is mélyreható segítség. Annyit sajnálok, hogy nem két napos volt a képzés, mert szívesen töltöttem volna még egy napot Veletek és a gyakorlással. Sok szépet kívánok a további munkádhoz!” Évi

  ——————————————————————————————————————-

  Drága RékaMég egyszer köszönöm a szombati nap csodáját, eddig is tudtam, hogy semmi sem véletlen , a Metamorf Masszázs egy csoda technika, hogy könnyebbé tegyük az emberek minden napjait. Hálás vagyok a hangulatért, ami olyan bensőséges , családias, szeretet teljes volt. Egy csoda vagy, amilyen szeretettel avattál be minket a masszázs technikájába. Köszönöm. Ethana

  ——————————————————————————————————————-

  “Kedves Réka!Köszönöm azt a csodálatos napot. Nagyon jól éreztem magam abban a barátságos, kedves, nyugodt légkörben amit teremtettél számunkra. Látszott hogy szívvel-lélekkel készültél, közben pedig szeretettel biztattál minket. Köszönöm a hanganyagot és a jegyzetet is. A metamorf masszázs teljesen elvarázsolt! Már az első tapasztalat után néhány órával olyan összefüggésekre jöttem rá, ami elősegíti hogy végre meggyógyulhassak egy régóta tartó betegségből. Köszönöm még egyszer hogy megtanítottál igazán odafigyelni magamra és másokra! Sok szeretettel: V. Ildi 

  ——————————————————————————————————————-

  Köszönöm a türelmet,szeretetet, biztatást….s még sorolhatnám amit kaptam tőled.Köszönöm a tudást amit átadtál… Köszönöm a szavakba öntött gondolatokat amik bizony célba értek nálam. Olyan szeretettel tetted mind ezt hogy rögtön a sajátoménak éreztem ezt a gyógyítást. A csoport részére húzott ‘VIGASZ’ kártya is helyére került bennem. Olyan könnyű eltévedni a spirituális útvesztőkben. S már épp kezdetem feladni megannyi elvégzett ‘spiri’ tanfolyam után, hogy lehet mégsem ez az én utam?! DE!Akkor jöttél Te meg a Metamorf tanfolyam. Helyére került minden! Köszönöm!Helyemen vagyok!Az UTAMON!!! Mindenkinek ajánlom végtelen szeretettel. Akár gyógyítani,-akár gyógyulni akar!!!!Hálás szívvel szeretettel gondolok Rád, köszönök Neked mindent! Madléna