+36 30 310 9173

nemethrozita@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

MasszázsaimKedves Vendégem!
Mielőtt a szolgáltatásaimat igénybe veszed, két fontos dologról tájékoztatlak. Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. Tv. 2022.09.01-jétől hatályos előírásainak megfelelően kizárólag magánszemélyeket szolgálok ki, és magánszemély számára állítok ki számlát. A számla az online pénztárgép kötelezettség kiváltására is szolgál, így minden szolgáltatásomról számla készül. A számla kiállításához szükség van a szolgáltatást igénybe vevő Vendég nevére és lakcímére, mely adatokat, ha nem kapom meg, sajnos nem áll módomban a Vendéget kiszolgálni. Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm!


SZÉP kártyát elfogadok

szep-kartyak

Németh Rozi

Amikor eljössz hozzám, a legdrágább kincseimet adom Neked: a figyelmemet, a tudásomat, a szelíd, ám határozott érintésemet, az együttérzésemet és elfogadásomat, a támogatásomat, miközben szabad és biztonságos teret biztosítok Neked a jól-létedhez.

Sok mindent, többféle megközelítésben tanultam. A test-lélek-szellem hármasa vezérel, a tudásomat  ennek mentén egységesítem. Szeretem az összefüggéseket, de az apró részleteket is. Szeretek megérteni és rálátni dolgokra. Hiszek a személyes kapcsolódásban, az őszinte megnyilvánulásban, a kérdésekben és a válaszokban. Hiszek az ösztönökben, a megérzésekben és a tudatosságban, az odafigyelésben és az elfogadásban, a szeretetben, a jóságban, a hálában és a kegyelemben, a tiszteletben és az alázatban. A teremtésben, a bőségben, az áramlásban, a körforgásban, az ittésmostban, a jelenlevésben. És többek között hiszek az anyagban és az energiákban, a természetben és az önmagunkban rejlő gyógyító erőkben is. Egy sok életet megélt, ebben a földi létben egy női testben élő lélek vagyok, aki szeret tudni és érezni, minden érzékszervével érzékelni – látni (nem csak nézni), hallani, szagolni, ízlelni, tapintani és érinteni -, gondolkodni és megreformálni, beszélni és meghallgatni, figyelni és teret adni, együtt nevetni és sírni is, szeretek szeretni és szeretve lenni.

Többféle dolgot kínálok neked, komplexen adom át a tudásomat és megértésemet a test és lélek nyelvével kapcsolatban. Mindig felkínálom Neked az aktuális állapotod szerinti leghatékonyabb módszeremet. 

Minden találkozásunkkor egy rövid beszélgetéssel indítunk. Megkérlek, mondd el, hogy érzed magad, mi van benned éppen, ezzel is elősegítve a hangolódást, a kikönnyülést, a feszültségek oldódását, a megérkezést a biztonságos térbe. Az alkalmaink végén mindig hagyok kis időt Neked a „rendeződésre”, hogy visszatérhess az ittésmostba.

Ha a támogató terápiás énemmel, tudásommal kapcsolódnál, a lelki történéseid miatt jössz, az első pillanattól azon leszek, hogy Téged lássalak. Úgy, ahogy vagy. Minden állapotod érvényes. Figyelek Rád. Ítélkezés- és minősítésmentesen, felesleges címkék és kategóriák nélkül, nyitottan és empátiával. Tartom a teret, hogy biztonságban érezd magad a folyamataidban. Hatékony, ha rendszeresen tudunk találkozni. Ilyenkor előre megbeszélt üléssorozatban nézünk rá az állapotodra, a működésedre. Ha nyitott vagy, megtámogathatjuk a folyamatodat művészetterápiás alkotással is, melyhez a kellékeket biztosítom, és/vagy metamorf masszázzsal is, hogy több oldalról kapj impulzust, több eszközzel oldjuk a blokkokat, segítsük a jól-létedet. Kérlek, tekintsd meg a csomagokban kínált összekapcsolt szolgáltatásaimat is!

Amikor masszázsra jössz hozzám, kérlek, vedd figyelembe, hogy a munkám során használt energia nyugtató, lazító, elengedést segítő, harmonizáló, kiegyenlítő és feltöltő minőségű, amit a végén magaddal viszel, és valójában rajtad áll, hogy meddig tartod meg, meddig engeded meg magadnak, hogy támogasson. Javasolni szoktam, hogy a masszázs után közvetlenül add meg magadnak azt az időmennyiséget, ami szükséges, hogy vissza tudj kapcsolódni a “körforgásba”. 

Többféle masszázst is tanultam, keleti és nyugati technikákat is. A nyugati masszázsok közül a svédmasszázs az alapja mindennek, ennek fogásait fejlesztettem tovább, mozdulataimban egyesítve a nyugtató, lazító, kiegyenlítő erőket is. 100%-os tisztaságú gyógynövény-eszenciákat, illóolajakat és mindenmentes bázisolajat használok a munkámhoz. A keletiek közül a kedvenceim a yumeiho, a thai és a shiatsu masszázsok, melyekből egy-egy fogást, amikor arra szükség van, bevetek a masszázs során.  

Kíváncsisággal és szeretettel várom a találkozásunkat!

Rozi

Betöltés...