100% EGÉSZ-ség

​Mi mindent jelent a 100% ​EGÉSZség masszázs​?​ 

100% teljesség 

100% energia 

​100% lazítás

100% egység 

100% jól-lét 

100% harmónia

​100% relax​

 

Svédmasszázs alapokon nyugszik, van benne frissítés, de ugyanúgy relaxálás is, van benne nyirokkeringést támogató rész, és vannak benne a keleti technikákból elemek: meridiánkezelés, akupresszúrás (vagy trigger-) pontnyomás, nyújtás, lazítás, ízületeket támogató és könnyítő fogások. 

Az egyik legfőbb működésem, hogy az összes tapasztalásomat, élményemet és a tanultakat összegyúrom, majd hagyom, hogy kialakuljon belőlük egy olyan rendszer, amelyben az alkotóelemek erősítik egymást ill. egymás hatását. Így alakult ki a 100% EGÉSZ-ség masszázs is. 

Mindig a test-lélek-szellem hármasságának egységében gondolkozom, létezem és élek.​ Ezt az élményt nyújtom Neked is ezzel a masszázzsal. Az Élet természetes állapotát támogatjuk meg, az Életenergia zavartalan áramlását segítjük, fellazulnak a testi és a lelki blokkok, oldódik a fájdalom különböző szinteken vagy rétegekben. Megtámogatjuk a folyamatodat esszenciális, 100% tisztaságú illóolajjal is, ha éppen arra van szükséged, mindig aktuálisan rád és a pillanatra összeállítva. 

 

Az energia legfőbb jellemzői, amivel dolgozom: nyugtató, lazító, kiegyenlítő és harmonizáló, feltöltő​ és/vagy frissítő​. Mindig az érvényesül, amire neked az adott pillanatban szükséged van.

 

Az időtartam megválasztható. 

 

A 30 perces találkozást ajánlom a megismerésre is, hogy kipróbáld, mi is ez valójában. Vagy ha épp ennyi időd van, és beugrasz egy kis töltődésre. Ilyenkor szabadon megválaszthatod, hogy mi legyen benne a fél órában: hátmasszázs, nyak+vállmasszázs, arc- és fejmasszázs, kéz- és karmasszázs, talpmasszázs vagy egy energetikai kezelés. 

 

A 45 perc alatt leginkább a háti részt, a vállakat, a nyakat, és megfordulva a tarkót, a fejet és arcot kezelem. Ezt akkor válaszd, ha érzed már a hátadban a feszültség növekedését, akár már fájó részeket is, és szeretnéd, ha deréktól felfelé energetikailag is meg tudnál tisztulni.  

 

​A 60 perces masszázsnál​ is a háti szakasszal kezdem, karok, vállak, nyak, derék, és megegyezés szerint a lábak hátulja, vagy a fej-arcmasszázs a vége. Ilyen időtartamnál mindig megkérlek, érezd meg, melyik tenne igazán jót neked. 

 

90 percnél a fentieken túl benne tud lenni a talpak és a lábak teljes masszázsa is.

120 percnél benne van a has és az erőközpontod, valamint az egész energiarendszered megdolgozása is.

Az igazi teljességet természetesen az utóbbi kettő adja meg, ha teheted, ezek közül válassz az EGÉSZ-séged érdekében! 🙂 

 

Várlak szeretettel! Rozi

 

Náluk foglalhatod: