Tavaszi Arcmasszázs program 

Vége a hideg (?) télnek, elkezdődött a napsütéses, megújulós időszak…

Ha szeretnél ráhangolódni az új évszakra, ha stresszes vagy, esetleg kimerült, ha nem tudsz elaludni vagy nem alszol jól, esetleg már fáj a fejed is, merev a vállad és nyakad, gyere és adj magadnak egy kis énidőt és kikapcsolódást az új arc- és fejmasszázs programommal!

Ha szeretnél megpihenni egy órácskára, ha szeretnéd letenni a mindennapok terhét egy kicsinyt, szeretnéd az elmédet kikapcsolni és ellazulva feltöltődni, ne hagyd ki ezt az élményt!

Amikor eljössz, az első percekben hangolódunk egy keveset, majd elkészítem az alkalomra és a rád szabott, kiváló minőségű és nagy hatásfokú masszázsolajadat. A kezelés háton fekve zajlik, érinti a hát felső részét, a vállakat, a tarkót és nyakat, a dekoltázst, a fejet és az arcot. Az arckezeléshez szilikonköpölyt is használok az arcizmok lazítására, ezzel is megdolgozva a mimikai ráncokat, feszesebbé, rugalmasabbá, sugárzóbbá varázsolva az arcbőrt.

A háttérben lágy zene szól, és megkezdődik a teljes relaxáció, a töltődés és a szépülés. A finom mozdulatok hatására élénkül a vér- és nyirokkeringés, az energiaáramlás akadálytalanná válik, az izmok ellazulnak, a sejtek anyagcseréje fokozódik, test-lélek-szellem egyensúlyba kerül. Lehetőség van a nehéz terhek letételére, a negatív energiák elengedésére, helyet adva az új, építő, teremtő érzéseknek és gondolatoknak.

A végén megkönnyebbülten, felszabadultabban, oldottabban, békében távozol.   

Várlak szeretettel!

 

Náluk foglalhatod: