Transzrelaxációs masszázs

[ 90 / 120 perc]


 

Kérlek, most TÉNYLEG állj meg egy pillanatra, és miután elolvastad a bekezdés mondatait, hunyd be kicsit a szemed, hagyd, hogy hassanak rád ezek a mondatok! ÉREZD meg, hogy miben lesz részed, ha emellett a masszázs mellett döntesz!

 

Képzeld el, hogy belépsz hozzánk az ajtón, és érkezésedkor máris megtapasztalod: ez a hely Érted van. Tele pozitív és harmóniát adó, egészséget és békét sugárzó energiákkal. Majd belépsz a szobámba, ami addigra már teljes mértékben rád van hangolva. Átjár a nyugalom: “- Biztonságos térben vagyok, jó nekem itt!” És tudod, az elkövetkezendő másfél/két óra csak a Tiéd,  és maximális figyelmet kapsz. Mindent elengedhetsz, amire már nincsen szükséged, és magadba szívhatod mindazt a gyógyító és a jól-létedet szolgáló energiát, amire viszont már nagyon vágysz. Az egész Lényeddel. 

 

A találkozásunk elején leülünk kicsit a fotelba, hogy megérkezhess. Nemcsak a fizikai testeddel vagy a tudatoddal. Lélekben is. Ilyenkor pár percben lehetőség van kimondani bármit, amit ki szeretnél tenni: lehet, hogy nehézben vagy éppen, vagy nyomaszt valami, vagy “csak” ki szeretnél szakadni a mindennapok körforgásából, ki szeretnél kapcsolni, meg szeretnél pihenni, vagy töltődnél inkább, vagy az örömödet osztanád meg. Bármi és minden lehetséges és érvényes. A lényegi kérdés mindig az, hogy meg tudod-e engedni magadnak, nyitott vagy-e arra, hogy megtörténhessen az, amire szükséged van?

 

Ez a masszázs lehetőséget ad arra, hogy összekapcsolódj igazi önMAGaddal. Megtapasztalhatod a tökéletes összhangot és EGYséget. A tested megpihen, az elméd elcsendesedik, megszűnnek az egyszemélyes párbeszédek. Csak a jelen marad. Az érintések és az energiák, és tenMAGod. Csodálatos egyensúlyi állapot, melyet magaddal vihetsz, és rajtad áll, hogy meddig őrzöd meg. 

Ez az egyedülálló, ú.n. transzrelaxációs masszázs lehetővé teszi, hogy a feltöltődés az egész szervezetedet érintse. Szervezet alatt értem az egész lényedet, a maga tökéletes hármas egységében: test-lélek-szellem. Bármelyik rendszerben túl- vagy alulműködés vagy elzáródás van, felborul az egyensúly. Legkésőbb a fizikai test mindig jelez, ha valami nincs rendben legbelül.     

               

A masszázs az egész testet érinti. A hátadon kezdem, haladok lefelé a csípő-deréktájon keresztül a lábak hátsó részén. Ez idő alatt lehetőséged van elengedni mindent – minden szinten és rétegben -, ami már nem szolgál téged. Kikönnyülhetsz, oldódhatsz. Amikor megfordulsz, folytatom a talpakkal, lábak elülső részén haladok tovább, majd a has és dekoltázsrészek következnek. A záróakkord pedig a fej-és arcmasszázs, mely teljessé és egésszé teszi a kört. A tested elülső részén már a betöltődés, feltöltés, újraírás zajlik. Neked semmi más dolgod nincsen, mint hagyni ezeket a folyamatokat és megengedni magadnak, hogy újjászülethess. 

A folyamat során alkalmazom a svéd- , nyirok- , alakformáló masszázsok fogásait, akupresszúrás pontokat stimulálok, kimozgatásokat és nyújtásokat is végzek, ha szükséges. Energia közvetítésével harmonizálom a Lényed működését, működésbe hozom a főbb energiaközpontjaidat, hogy az életenergiád akadálytalanul áramolhasson.  Miközben együtt lélegzünk és megtapasztaljuk a jelent, a csendet és nyugalmat. Mindezt egy biztonságos, békés, nyugodt és támogató térben. 

 

A masszázshoz 100%os tisztaságú, természetes olajokat használok, minden alkalommal Rád szabva, esszenciális illóolajokkal megtámogatva a folyamatodat.  

Örülök, hogy ráléptél a változás útjára! 

Várlak szeretettel!

Rozi

 

Náluk foglalhatod: