Transzrelaxációs masszázs 

Ez az egyedülálló, ú.n. (transz)relaxációs masszázs lehetővé teszi, hogy figyelembe vegyük a fizikai test mellett a lelki állapotot és az energetikai állapotot is. Hiszen ezek összessége vagyunk mi, Emberi Lények. Tökéletes összhangban és EGYségben. Ha bármelyik rendszerünkben túl- vagy alulműködés vagy elzáródás van, felborul az egyensúlyunk. A fizikai testünk mindig jelez, ha valami nincs rendben legbelül. Nagy segítség, ha a test megpihen és ellazul, az elme elcsendesedik és megszűnnek az egyszemélyes párbeszédek. Csak a jelen marad és tenmagad. Kapcsolódhatsz önMAGoddal, a lelkeddel, ami egyensúlyt hoz a mindennapokba.                       

A masszázs során alkalmazom a svéd- , nyirok- , alakformáló masszázsok fogásait, akupresszúrás pontokat stimulálok, kimozgatásokat és nyújtásokat végzek, működésbe hozzuk a főbb energiaközpontjaidat, hogy az életenergiád akadálytalanul áramolhasson. Energia közvetítésével harmonizáljuk a Lényed működését, miközben együtt lélegzünk és megtapasztaljuk a csendet és nyugalmat. Mindezt egy biztonságos, békés, nyugodt és támogató térben. 

A masszázs során 100%os tisztaságú, természetes olajokat használok, minden alkalommal egyénre szabva, illóolajokkal megtámogatva a folyamatot.  

További információért és foglalásért keress kérlek a rozikupas@gmail.com email címen vagy a 06 30 310 9173-as telefonszámon.  Ha a leírásom megszólított és hívást érzel, várlak szeretettel!

 

 

Náluk foglalhatod: