Szupportív (támogató) terápiaA szupportív terápia lehet alkalmankénti ülés is, és rendszeres, folyamatos üléssorozat is. Ha aktuálisan feszít valami, de egyedül már nem birkózol meg a benned levő üggyel, gyere és tedd ki, mondd el, sírd el, játszd el, alkosd meg, könnyülj ki, bármi érvényes annak érdekében, hogy belül ne feszítsen tovább. Meghallgatásra, aktív figyelemre, elfogadásra, együttérzésre számíthatsz, miközben a nyomasztó gondolatokat és érzéseket biztonsággal átélheted és kifejezheted, a terheket leteheted, hogy utána könnyen és felszabadultan léphesd meg a következő lépésedet. Ha önMAGaddal (és a világgal) szeretnél huzamosan jóban lenni, gyere és kapcsolódjunk rendszeresen!

Beszélgessünk! Alkossunk!

Tanítsd meg nekem, hogy ki vagy Te. Hogy mit miért csinálsz, és hogy jutottál ide. Nem vagyok mindentudó, és mivel mindenki más, végtelenül más, ezért azon vagyok, hogy Téged lássalak.  Figyelek rád. Ítélkezés- és minősítésmentesen, felesleges címkék és kategóriák nélkül, nyitottan és  empátiával. Tartom a teret, hogy biztonságban érezd magad a folyamataidban. A felfogásom szerint minden  állapot érvényes, nincs jó vagy rossz. Ha megakaszt valami az életedben, ha nem tudsz tovább haladni,  akadályokat észlelsz, vissza-visszatérő eseményeket, helyzeteket, mintákat, amiket szívesen letennél már, ha  szeretnéd magad jobban érezni akár testi, akár lelki szinten, gyere és keressük meg azokat a pontokat az  életedben, amiket át lehet keretezni, tudatosítással új alapokra lehet helyezni. Szálazzuk szét, bogozzuk ki,  hántsuk le róluk a hozzá kötődő érzelmeket, hitrendszereket!

Az ülések célja, hogy erősödj, tudatosodj magaddal, a működéseddel kapcsolatban. Hogy le tudd rakni a terheket, frusztrációd és szorongásod, miközben együtt keressük a neked lehetséges pozitív kimeneteleket. Hogy könnyebben elfogadd és toleráld magad és másokat, értékeld az életet, könnyebben kommunikálj és kapcsolódj másokkal, légy ellenálló, ill. változásra képes. 

Milyen volna, ha megengednéd magadnak azt az érzést, hogy rendben vagyok?

Várlak szeretettel!

Rozi

 

Náluk foglalhatod: