Kupás Rozi+36 30 310 9173

rozikupas@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Hétfő: 10:00 - 20:00
Szerda: 10:00 - 20:00
Csütörtök: 12:00 - 20:00

Masszázsaim

Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Ha eljössz hozzám, a legdrágább kincseimet adom Neked: a figyelmemet, a tudásomat, a gyógyító érintésemet, az együttérzésemet és elfogadásomat, a támogatásomat, miközben szabad és biztonságos teret biztosítok Neked a jól-létedhez.

Sok mindent, többféle megközelítésben tanultam. A test-lélek-szellem hármasa vezérel, a tudásomat  ennek mentén egységesítem. Szeretem az összefüggéseket, de az apró részleteket is. Szeretek megérteni és rálátni dolgokra. Hiszek a személyes kapcsolódásban, az őszinte megnyilvánulásban, a kérdésekben és a válaszokban. Hiszek az ösztönökben, a megérzésekben és a tudatosságban, az odafigyelésben és az elfogadásban, a szeretetben, a jóságban, a hálában és a kegyelemben, a tiszteletben és az alázatban. A teremtésben, a bőségben, az áramlásban, a körforgásban, az ittésmostban, a jelenlevésben. És többek között hiszek az anyagban és az energiákban, a természetben és az önmagunkban rejlő gyógyító erőkben is. Egy sok életet megélt, ebben a földi létben egy női testben élő lélek vagyok, aki szeret tudni és érezni, minden érzékszervével érzékelni – látni (nem csak nézni), hallani, szagolni, ízlelni, tapintani és érinteni -, gondolkodni és megreformálni, beszélni és meghallgatni, figyelni és teret adni, együtt nevetni és sírni is, szeretek szeretni és szeretve lenni.

Többféle dolgot kínálok neked, komplexen adom át a tudásomat és megértésemet a test és lélek nyelvével kapcsolatban.

Ha a támogató terápiás énemmel, tudásommal kapcsolódnál, a lelki történéseid miatt jössz, az első pillanattól azon leszek, hogy Téged lássalak. Úgy, ahogy vagy. Minden állapotod érvényes. Figyelek Rád. Ítélkezés- és minősítésmentesen, felesleges címkék és kategóriák nélkül, nyitottan és empátiával. Tartom a teret, hogy biztonságban érezd magad a folyamataidban. Hatékony, ha rendszeresen tudunk találkozni. Ilyenkor előre megbeszélt üléssorozatban nézünk rá az állapotodra, a működésedre. Ha nyitott vagy, megtámogathatjuk a folyamatodat művészetterápiás alkotással is, melyhez a kellékeket, ha szükséges, biztosítom is, és/vagy metamorf masszázzsal is, hogy több oldalról kapj impulzust, több eszközzel oldjuk a blokkokat, segítsük a jól-létedet. Kérlek, tekintsd meg a csomagokban kínált összekapcsolt szolgáltatásaimat is!

Ha masszázsra jössz, minden találkozásunkkor egy rövid beszélgetéssel indítunk. Megkérlek, mondd el, hogy érzed magad, mi van benned éppen, ezzel is elősegítve a hangolódást, a kikönnyülést, a feszültségek oldódását, a megérkezést a biztonságos térbe. A végén mindig hagyok kis időt neked a „rendeződésre”, hogy visszatérhess az itt-és-mostba. 

Fontos rólam tudni, hogy masszázs közben a földön, matracon is dolgozom. Többféle masszázst tanultam, keleti és nyugati technikákat is. 

A keletiek közül a kedvenceim a yumeiho, a thai és a shiatsu masszázsok voltak, melyeket mára ötvözök, így biztosítva a teljességet neked egy-egy alkalomra. Ilyenkor egy laza, kényelmes ruha szerencsés viselet a masszázs alatt. 

A nyugati masszázsok közül a svédmasszázs az alapja mindennek, ennek fogásait fejlesztettem tovább, mozdulataimban egyesítve a nyugtató, gyógyító erőket is. Ekkor nagy tisztaságú gyógynövény-eszenciákat és minden mentes olajat használok a munkámhoz.

Kíváncsisággal és szeretettel várom a találkozásunkat!

Rozi

Betöltés...