Kupás Rozi+36 30 310 9173

rozikupas@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Hétfő: 10:00 - 20:00
Csütörtök: 10:00 - 20:00

Masszázsaim
Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Ha eljössz hozzám, a legdrágább kincseimet adom Neked: az időmet, a figyelmemet, a tudásomat, a gyógyító érintésemet, az együttérzésemet és elfogadásomat, miközben szabad és biztonságos teret biztosítok Neked a jól-létedhez.

Hogy ki is vagyok valójában? „Tudj’ az ég!” Oly szívesen elmondanám röviden, tömören erre a választ, de én sem tudom… Hihetetlen korán feltettem ezt a kérdést magamnak, és a jó hír, hogy minden egyes megélt évemmel közelebb jutok önMAGamhoz! 😉 Írhatnék szokványos kategóriákat, amikkel könnyebben el tudsz képzelni engem, de meggyőződésem, hogy így írásban úgyis csak egy kis szeletkét tudok átadni mindabból, Aki és Ami vagyok.

Sok mindent, többféle megközelítésben tanultam. A test-lélek-szellem hármasa vezérel, a tudásomat  ennek mentén egységesítem. Szeretem az összefüggéseket, de az apró részleteket is. Szeretek megérteni és rálátni dolgokra. Hiszek a személyes kapcsolódásban, az őszinte megnyilvánulásban, a kérdésekben és a válaszokban. Hiszek az ösztönökben, a megérzésekben és a tudatosságban, az odafigyelésben és az elfogadásban, a szeretetben, a jóságban, a hálában és a kegyelemben, a tiszteletben és az alázatban. A teremtésben, a bőségben, az áramlásban, a körforgásban, az ittésmostban, a jelenlevésben. És többek között hiszek az anyagban és az energiákban, a természetben és az önmagunkban rejlő gyógyító erőkben is. Egy sok életet megélt, ebben a földi létben egy női testben élő lélek vagyok, aki szeret tudni és érezni, minden érzékszervével érzékelni – látni (nem csak nézni), hallani, szagolni, ízlelni, tapintani és érinteni -, gondolkodni és megreformálni, beszélni és meghallgatni, figyelni és teret adni, együtt nevetni és sírni is, szeretek szeretni és szeretve lenni.

Többféle dolgot kínálok neked, komplexen adom át a tudásomat és megértésemet a test és lélek nyelvével kapcsolatban.

Ha masszázsra jössz, minden találkozásunkkor egy rövid beszélgetéssel indítunk. Megkérlek, mondd el, hogy érzed magad, mi van benned éppen, ezzel is elősegítve a hangolódást, a kikönnyülést, a feszültségek oldódását, a megérkezést a biztonságos térbe. A végén mindig hagyok kis időt neked a „rendeződésre”, hogy visszatérhess az itt-és-mostba. Fontos rólam tudni, hogy masszázs közben a földön, matracon dolgozom. Többféle masszázst tanultam, keleti és nyugati technikákat is. A keletiek közül a kedvenceim a yumeiho, a thai és a shiatsu masszázsok voltak, melyeket mára ötvözök, így biztosítva a teljességet neked egy-egy alkalomra. Ilyenkor egy laza, kényelmes ruha szerencsés viselet a masszázs alatt. Itt sok a kimozgatás, az energetikai rendszert is megdolgozzuk, különböző akupressszúrás pontokat érintek az egészség és egyensúly érdekében. A nagyszerűség abban rejlik, hogy az izmokat együtt, közös munkával meg is nyújtjuk, a saját test súlyát és a légzést használva. Az ízületeket finoman átmozgatjuk – maximális figyelemmel ügyelve a határaidra! -, ezzel segítve a keringést és az esetleges blokkok oldását. Mind az izmok, mind az ízületek jó energetikája elengedhetetlenül fontos a rugalmasság megőrzéséhez. A masszázs végén frissebbnek, kiegyensúlyozottabbnak fogod magad érezni!A nyugati masszázsok közül a svédmasszázs az alapja mindennek, ennek fogásait fejlesztettem tovább, mozdulataimban egyesítve a nyugtató, gyógyító erőket is. Ekkor nagy tisztaságú gyógynövény-eszenciákat és mindenmentes olajat használok a munkámhoz.

Ha segítő beszélgetésben kapcsolódunk, a lelki történéseid miatt jössz, előre megbeszélt üléssorozatban nézünk rá az állapotodra, a működésedre. Ha nyitott vagy, megtámogathatjuk a folyamatodat művészetterápiával és/vagy metamorf masszázzsal is, hogy több oldalról kapj impulzust, több eszközzel segítsük a jól-létedet.

Várlak szeretettel! Rozi

Betöltés...