Kupás Rozi

Ha eljössz hozzám, a legdrágább kincseimet adom Neked: a figyelmemet, a tudásomat, az érintésemet, az együttérzésemet és elfogadásomat, a támogatásomat, miközben szabad és biztonságos teret biztosítok Neked a jól-létedhez.

Sok mindent, többféle megközelítésben tanultam. A test-lélek-szellem hármasa vezérel, a tudásomat  ennek mentén egységesítem. Szeretem az összefüggéseket, de az apró részleteket is. Szeretek megérteni és rálátni dolgokra. Hiszek a személyes kapcsolódásban, az őszinte megnyilvánulásban, a kérdésekben és a válaszokban. Hiszek az ösztönökben, a megérzésekben és a tudatosságban, az odafigyelésben és az elfogadásban, a szeretetben, a jóságban, a hálában és a kegyelemben, a tiszteletben és az alázatban. A teremtésben, a bőségben, az áramlásban, a körforgásban, az ittésmostban, a jelenlevésben. És többek között hiszek az anyagban és az energiákban, a természetben és az önmagunkban rejlő gyógyító erőkben is. Egy sok életet megélt, ebben a földi létben egy női testben élő lélek vagyok, aki szeret tudni és érezni, minden érzékszervével érzékelni – látni (nem csak nézni), hallani, szagolni, ízlelni, tapintani és érinteni -, gondolkodni és megreformálni, beszélni és meghallgatni, figyelni és teret adni, együtt nevetni és sírni is, szeretek szeretni és szeretve lenni.

Többféle dolgot kínálok neked, komplexen adom át a tudásomat és megértésemet a test és lélek nyelvével kapcsolatban.

Ha a támogató terápiás énemmel, tudásommal kapcsolódnál, a lelki történéseid miatt jössz, az első pillanattól azon leszek, hogy Téged lássalak. Úgy, ahogy vagy. Minden állapotod érvényes. Figyelek Rád. Ítélkezés- és minősítésmentesen, felesleges címkék és kategóriák nélkül, nyitottan és empátiával. Tartom a teret, hogy biztonságban érezd magad a folyamataidban. Hatékony, ha rendszeresen tudunk találkozni. Ilyenkor előre megbeszélt üléssorozatban nézünk rá az állapotodra, a működésedre. Ha nyitott vagy, megtámogathatjuk a folyamatodat művészetterápiás alkotással is, melyhez a kellékeket biztosítom, és/vagy metamorf masszázzsal is, hogy több oldalról kapj impulzust, több eszközzel oldjuk a blokkokat, segítsük a jól-létedet. Kérlek, tekintsd meg a csomagokban kínált összekapcsolt szolgáltatásaimat is!

Ha masszázsra jössz, minden találkozásunkkor egy rövid beszélgetéssel indítunk. Megkérlek, mondd el, hogy érzed magad, mi van benned éppen, ezzel is elősegítve a hangolódást, a kikönnyülést, a feszültségek oldódását, a megérkezést a biztonságos térbe. A végén mindig hagyok kis időt neked a „rendeződésre”, hogy visszatérhess az ittésmostba. 

Fontos rólam tudni, hogy a munkám során használt energia nyugtató, lazító, elengedést segítő, harmonizáló, kiegyenlítő és feltöltő minőségű, amit ha magaddal viszel, rajtad áll, hogy meddig tartod meg, meddig engeded meg magadnak, hogy támogasson.

Többféle masszázst is tanultam, keleti és nyugati technikákat is. Ezért a hagyományos masszázságyon kívül földön, matracon is dolgozom.  

A nyugati masszázsok közül a svédmasszázs az alapja mindennek, ennek fogásait fejlesztettem tovább, mozdulataimban egyesítve a nyugtató, lazító, kiegyenlítő erőket is. Ekkor 100%-os tisztaságú gyógynövény-eszenciákat, illóolajakat és mindenmentes bázisolajat használok a munkámhoz.

A keletiek közül a kedvenceim a yumeiho, a thai és a shiatsu masszázsok voltak, melyeket mára ötvözök, így biztosítva a teljességet neked egy-egy alkalomra. Ilyenkor egy laza, kényelmes ruha szerencsés viselet a masszázs alatt. 

Kíváncsisággal és szeretettel várom a találkozásunkat!

Rozi

Betöltés...


+36 30 310 9173

rozikupas@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Masszázsaim
Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.


SZÉP kártyát elfogadok

szep-kartyak