Kupás Rozi+36 30 310 9173

rozikupas@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Hétfő: 11:00 - 20:00
Kedd: 11:00 - 20:00
Csütörtök: 11:00 - 20:00

Masszázsaim

Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Foglalj időpontot online!

Betöltés...

„A masszázs a lélek simogatása a testen keresztül.”

Az idézet ismeretlen szerzőtől van. Ez a találó mondat a nagy részét elmondja annak, ami az én saját élményem a munkámmal kapcsolatban.

Hogy ki is vagyok valójában? „Tudj’ az ég!” Oly szívesen elmondanám röviden, tömören erre a választ, de én sem tudom… Hihetetlen korán feltettem ezt a kérdést magamnak, és a jó hír, hogy minden egyes megélt évemmel közelebb jutok önMAGamhoz!

Írhatnék szokványos kategóriákat, amikkel könnyebben el tudsz képzelni engem, de meggyőződésem, hogy így írásban úgyis csak egy kis szeletkét tudok átadni mindabból, Aki és Ami vagyok.

Hiszek a személyes kapcsolódásban, az őszinte megnyilvánulásban, a kérdésekben és a válaszokban. Hiszek az ösztönökben, a megérzésekben és a tudatosságban, az odafigyelésben és az elfogadásban, a szeretetben, a jóságban, a hálában és a kegyelemben, a tiszteletben és az alázatban. A test-lélek-szellem hármas egységében, a teremtésben, a bőségben, az áramlásban, a körforgásban, az itt-és-mostban, a jelenlevésben. És többek között hiszek az anyagban és az energiákban, a természetben és az önmagunkban rejlő gyógyító erőkben is.

Egy sok életet megélt, ebben a földi létben egy női testben élő lélek vagyok, aki szeret tudni és érezni, minden érzékszervével érzékelni – látni (nem csak nézni), hallani, szagolni, ízlelni, tapintani és érinteni -, gondolkodni és megreformálni, beszélni és meghallgatni, figyelni és teret adni, együtt nevetni és sírni is, szeretek szeretni és szeretve lenni.

És hogy az idézet teljes legyen:

Megfagy a szív, ha nem szeret;

És ha szeret, megég.

Ez és az baj. E két baj közt

Melyik jobb?… tudj’ az ég!” /Petőfi/

 

Mivel várlak téged? Az érintés gyógyító erejével, a tudásommal és megértésemmel a test és lélek nyelvével kapcsolatban.

Minden találkozásunkkor egy rövid beszélgetéssel indítunk. Megkérlek, mondd el, hogy érzed magad, mi van benned éppen, ezzel is elősegítve a hangolódást, a kikönnyülést, a feszültségek oldódását, a megérkezést a biztonságos térbe. A végén, a masszázs után pedig mindig hagyok kis időt neked a „rendeződésre”, hogy visszatérhess az itt-és-mostba.

Fontos rólam tudni, hogy a földön, matracon dolgozom. Többféle masszázst tanultam, keleti és nyugati technikákat is. A keletiek közül a kedvenceim a yumeiho, a thai és a shiatsu masszázsok voltak, melyeket mára ötvözök, így biztosítva a teljességet neked egy-egy alkalomra. Ilyenkor egy laza, kényelmes ruha szerencsés viselet a masszázs alatt. Itt sok a kimozgatás, az energetikai rendszert is megdolgozzuk, különböző akupressszúrás pontokat érintek az egészség és egyensúly érdekében. A nagyszerűség abban rejlik, hogy az izmokat együtt, közös munkával meg is nyújtjuk, a saját test súlyát és a légzést használva. Az ízületeket finoman átmozgatjuk – maximális figyelemmel ügyelve a határaidra! -, ezzel segítve a keringést és az esetleges blokkok oldását. Mind az izmok, mind az ízületek jó energetikája elengedhetetlenül fontos a rugalmasság megőrzéséhez. A masszázs végén frissebbnek, kiegyensúlyozottabbnak fogod magad érezni!

A nyugati masszázsok közül a svédmasszázs az alapja mindennek, ennek fogásait fejlesztettem tovább, mozdulataimban egyesítve a nyugtató, gyógyító erőket is. Ekkor nagy tisztaságú gyógynövény-eszenciákat és mindenmentes olajat használok a munkámhoz.

Amikor eljössz hozzám, a legjobb tudásom és legtisztább érzéseim szerint állítom össze az aznapi találkozásunk menetét, az aktuális állapotodnak ill. kérésednek megfelelően. Éppen ezért sosem fogsz ugyanazzal a forgatókönyvvel találkozni, minden alkalom egyéni és egyedi lesz. Adsz-e magadnak esélyt a jól-létedhez és lehetőséget a találkozásunknak? 

Várlak szeretettel! Rozi