Jakoda Böbe+36 20 490 5134

bobejakoda@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Kedd: 14:00 - 20:00
Szombat: 14:00 - 20:00

Masszázsaim


Kedves Vendégem!
Mielőtt a szolgáltatásaimat igénybe veszed, két fontos dologról tájékoztatlak. Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. Tv. 2022.09.01-jétől hatályos előírásainak megfelelően kizárólag magánszemélyeket szolgálok ki, és magánszemély számára állítok ki számlát. A számla az online pénztárgép kötelezettség kiváltására is szolgál, így minden szolgáltatásomról számla készül. A számla kiállításához szükség van a szolgáltatást igénybe vevő Vendég nevére és lakcímére, mely adatokat, ha nem kapom meg, sajnos nem áll módomban a Vendéget kiszolgálni. Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm!


SZÉP kártyát elfogadok

szep-kartyak

Jakoda Erzsébet Magdolna vagyok, vendégeim és barátaim csak Böbének szólítanak.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán, nappali tagozaton tanulok, mint rendőr tisztjelölt.2019-ben volt egy komolyabb sérülésem, mely megváltoztatta a szemléletemet, így vált részemmé az egészséges életmód és testmozgás.

2020 augusztusa óta foglalkozom „másodállásként”, hobbiként svédmasszázs kezeléssel. Szeretnék segíteni azoknak az embereknek, akik számára fájdalmasok, nehezek a mindennapok.

Tudom, hogy milyen ha rossz és fáj, illetve milyen boldogság az, amikor elmúlik.

Úgy vélem, szerencsésnek mondhatom magam, mert nemcsak én tettem jobbá a vendégeim minden napjait, hanem ők is az enyém.

Hatalmas öröm nap, mint nap boldog arcokat látni.

2021 februárjában végeztem el Metamorf masszőrképzést. Véleményem szerint a test, lélek, szellem egysége nagyon fontos az életünkben. A teljes és boldog élethez elengedhetetlen a lelki biztonság is.

Számomra nagyon fontos az egészséges életmód, ha erre van igény nagyon szívesen segítem a fejlődésben az érdeklődőket.

Kezelések során Doterra illóolajokat és Yamuna olajokat használok.

Szakmai tudásom folyamatosan igyekszem fejleszteni, hiszen minden vendégem más gonddalérkezik.

OTP Szép kártyát tudok csak elfogadni! 

Szeretettel várom a hozzám fordulókat!

Böbe

Foglalj időpontot online!

Betöltés...