Horváth Andrea+36 70 543 3769

masszazshandi@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Hétfő: 14:00 - 20:00
Szerda: 14:00 - 20:00
Szombat: 09:00 - 19:00

Masszázsaim

Kedves Vendégem!
Mielőtt a szolgáltatásaimat igénybe veszed, két fontos dologról tájékoztatlak. Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. Tv. 2022.09.01-jétől hatályos előírásainak megfelelően kizárólag magánszemélyeket szolgálok ki, és magánszemély számára állítok ki számlát. A számla az online pénztárgép kötelezettség kiváltására is szolgál, így minden szolgáltatásomról számla készül. A számla kiállításához szükség van a szolgáltatást igénybe vevő Vendég nevére és lakcímére, mely adatokat, ha nem kapom meg, sajnos nem áll módomban a Vendéget kiszolgálni. Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm!


SZÉP kártyát elfogadok

szep-kartyak

Hosszú évek óta tapasztalom én is az ülőmunka kellemetlen következményeit, ezért eleinte csak a saját problémáimra kerestem megoldást, de közben rátaláltam egy számomra nagyon érdekes útra, ami annyira vonzott, hogy minél többet szerettem volna megtudni róla.

Az évek során megtapasztaltam, hogy a legtöbb mozgásszervi problémára a megfelelő mozgás a legjobb megoldás, de nélkülözhetetlen és kellemes kiegészítője a masszázs a számos jótékony hatásának köszönhetően. Elvégeztem egy gyógymasszőr tanfolyamot, és mellette egyéb test kezelő masszázs tanfolyamokat.

Mivel a testünkön keresztül a lelkünk gyógyulását is tudjuk segíteni, egyéb alternatív kezelésekkel is igyekszem segíteni a hozzám fordulóknak.

„A test, a lélek és a szellem hármasa adja meg az egészséget”

Foglalj időpontot online!

Betöltés...