Csörgő Marcsi



+36 30 501 1680

csmarcsi5921@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Kedd: 14:00 - 20:00
Szerda: 14:00 - 20:00

Masszázsaim






















Kedves Vendégem!
Mielőtt a szolgáltatásaimat igénybe veszed, két fontos dologról tájékoztatlak. Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. Tv. 2022.09.01-jétől hatályos előírásainak megfelelően kizárólag magánszemélyeket szolgálok ki, és magánszemély számára állítok ki számlát. A számla az online pénztárgép kötelezettség kiváltására is szolgál, így minden szolgáltatásomról számla készül. A számla kiállításához szükség van a szolgáltatást igénybe vevő Vendég nevére és lakcímére, mely adatokat, ha nem kapom meg, sajnos nem áll módomban a Vendéget kiszolgálni. Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm!

Küldetésem: az ÉLETMINŐSÉG MEGTARTÁSA, JAVÍTÁSAaz ÚTKERESŐK SEGÍTŐJE, KíSÉRŐJE

33 évet dolgoztam az egészségügyben, mint gyógyszer kiadói szakasszisztens. Gyógyszertári munkám mellett 15 éve tanulom és gyakorlom az alternatív medicinát: Homeopátiát, Schüssler szöveti sók  alkalmazását. Az energia kezelések területén a Reiki- energiát, valamint különböző masszázs technikákat alkalmazok, amelyek elsősorban a kibillent egyensúly helyreállításában játszanak fontos szerepet.

2012-ben elvégeztem a Természetgyógyászatot, majd Fitoterápiából szakvizsgáztam.

Ehhez szorosan kapcsolódik a következő tanulmányom, a Gemmoterápia – a Rügyek adta lehetőségek alkalmazása, amelyben teljesen át tudom adni segítői és tanácsadói tapasztalataimat. Az általam készített RÜGYESSZENCIÁK visszaállítják a megbomlott egyensúlyt a test és a lélek szintjén.

Gyermekem betegsége révén mindig is kerestem azokat a szelíd, mellékhatásoktól mentes alternatív lehetőségeket, amelyekkel segíthetnék az adott probléma megoldásában. Amiket a későbbiekben nagyon jól tudtam saját magam, a családom, valamint a hozzám forduló testi-lelki problémáikra segítséget kérő emberek számára is alkalmazni.

Nagyon jól beváltak a Homeopátiás szerek, de még nagyobb hatásfokkal használom a Dr. Schüssler szöveti sók adta lehetőségeket. A szervezet öntámogató mechanizmusához alkalmas szerek mellett hatásosnak bizonyultak az energia kezelések, valamint az ELENGEDÉS MECHANIZMUSÁT támogató különféle masszázs technikák alkalmazása.

Sok kutatás alátámasztja már, hogy a betegség 90%-a lelki eredetű. Ebből kiindulva nem csak a testi tüneteket kell figyelni, hanem az egész embert, bentről kifelé, test, lélek, szellem szintjén kezelni. Megkeresve az okot, segíteni és végig vezetni a helyre állító folyamatokon.

Erősségemnek tartom a hosszú évek munkáját az egészségügyben. Ismerem a nyugati orvoslást, tudom milyen előnyökkel és hátrányokkal jár. Megtudom ítélni mikor elengedhetetlen az orvosi segítség. Tisztában vagyok vele, hogy az alternatív medicina fő ereje a természetesség, a tapasztalatok felhasználása, természetes egyensúly helyreállítása szelíd mellékhatásoktól mentes technikák és természetes anyagok alkalmazásával.Hatékony és eredményes megoldásokkal segítem hozzá klienseimet, hogy megtalálják az egyensúlyt az életük minden területén.

Tudom és vallom, hogy„ ….hogy mindenki képes a változásra! „

Nagy szeretettel várom mindazokat, akik tenni szeretnének önmagukért és szeretteikért.

Foglalj időpontot online!

Betöltés...
  • Marcsival, amikor elkezdtük a “Sorsforditó” Lelki-blokkoldó programot, van már 3 hónapja is, nem gondoltam milyen csodálatos “utazás”  vár rám!
    Persze visszatekintve már a múlt év vége óta megtapasztaltam az általa szeretettel elkészített, személyre szabott  RÜGYTERÁPIA hatását! Egy természet adta csoda! Amit jelenleg is alkalmazunk!
    Visszatérve  a Sorsfordító Lelki-blokkoldó programra, amit egy személyes beszélgetés előzött meg. 
    Ezt követően volt egy egyéni elengedesi napunk. Volt ott sírás meg minden. Ezt követően kaptam “megoldási kulcsokat!”, feladatokat, valamint Rügyelixirt tisztítókúrához,ez is a folyamathoz tartozik.
    Ami kiemelkedően fontos, Marcsi NEM hagyott magamra!  A visszacsatolás nagyon fontos!
    Egy hét szünet alatt is adott volt a lehetőség a kapcsolattartásra!  Folytatódott a program, 5 egymást követő héten fantasztikus  Metamorf masszázzsal! Maga volt a csoda!  Ezt meg kellett élnem! 
    Sok sok blokk oldódott, sok energia szabadult fel bennem!  Nagyon hálás vagyok Marcsi, hogy ennek az “utazásnak” részese lehettem!  Ui.:   Úgy belelkesedtem, hogy jelenleg az Indiai fej és lábmasszázsra járok Marcsihoz!  A TÁRHÁZA, TUDÁSA sokrétű csak ajánlani tudom!
    - Anikó
    <cite data-src="http://placehold.it/300" decoding="async" class="lazyload"><noscript><img src=
  • Indiai arc- és fejmasszázson voltam nálad. Kíváncsisággal érkeztem, mert az arcomat még sosem masszírozták nem kézzel, ismeretlen volt, h majd ásvánnyal fogod érinteni. Nagyon finom, lágy és gyengéd mozdulatok voltak, a végén meg is lepődtem, h három különböző ásvány volt. Teljesen kisimultam, érezhető volt, ahogy feltöltött energiával.  A fejmasszázsnál pedig volt egy pillanat, amikor teljesen sikerült kikapcsolni az elmémet. Fantasztikus volt! Megújulva jöttem el tőled! Köszönöm!
    - Rózsa
    <cite data-src="http://placehold.it/300" decoding="async" class="lazyload"><noscript><img src=
  • Kedves Marcsi,szeretném megköszönni neked azt a törődést, szeretetet, kommunikációt, amit eddig kaptam tőled a csakratisztítások alkalmával. Tudom, hogy a személyedben egy megbízható emberre találtam, ami nagy kincs.  Hiszem, hogy az emberi kapcsolatok a legfontosabbak az egészség mellett.  Végtelenül hálás vagyok neked és tudom, hogy jó úton haladunk ahhoz, hogy szépen kibontakozzak és hallgassak a megérzéseimre, szeretettel fogadjak mindent, szeressem és elfogadjam önmagam és be tudjam fogadni a másoktól jövő bizalmat és szeretetet, érdeklődést. Köszönöm, hogy velem haladsz az utamon és támogatsz benne!
    - Ági
    <cite data-src="http://placehold.it/300" decoding="async" class="lazyload"><noscript><img src=
  • Kedves Marcsi,
    szeretnék visszajelezni a mai csakra talpmasszázzsal kapcsolatosan, amikor eljöttem tőled, akkor dolgozódtak fel és még dolgozódnak bennem dolgok. Azt gondolom, ma tanultam meg igazán elengedni magamból dolgokat, blokkokat, félelmeket, rögzültségeket. Ma úgy érkeztem meg hozzád, hogy a sírás kerülgetett, ideges voltam, sok feszültség ért az elmúlt időszakban, amiknek energiát csak halmoztam fel magamban és nem engedtem el, szenvedtem ettől. Én tudom, milyen a legmélyebb pont alá menni még mélyebbre. A talpmasszázs segítségével kioldottál bennem minden olyan blokkot, ami megkötött és visszahúzott, olyan energiák mentek el belőlem, amiket már nagyon régóta cipeltem magammal. Helyettük pedig olyan hatalmas minőségű és mennyiségű pozitív energiákat töltöttél hozzám, amelyek számomra újak, magasabb rezgésűek, tiszták. Ezáltal nyugodtnak, stabilnak, boldognak, magabiztosnak érzem most magam és nem félek semmitől. Amikor hazaértem, kaptam fentről üzeneteket és csak azt vettem észre, hogy egy lapra írva folyamatosan jár a kezem és írom azokat Tudom, hogy ezek mutatnak nekem irányt és adnak békét, szeretetet és megnyugvást a jövőre nézve. Te egy csoda vagy számomra és kérlek, folytasd ezt az utadat, mert hiszem, ha nekem tudtál segíteni, akkor bárkinek! Hálával tartozom azért, hogy segítesz, töltesz az utamon és hagyod, hogy egyre inkább meglássam önmagam az iránymutatásaiddal! Örök szeretettel
    - Ági
    <cite data-src="http://placehold.it/300" decoding="async" class="lazyload"><noscript><img src=