Lávaköves Masszázs

60 / 90 perc

16 000 / 20 000.- HUF

 

A lávaköves masszázs mintegy 3000 évre nyúlik vissza. Egyes források szerint az ősmagyarok sámánjai is használtak gyógyításhoz, felmelegített köveket.Olajos masszázsról van szó, amelyet 40-50 C-ra hevített kövekkel végzünk. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást és a stressz oldásával párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendkívül jót tesz a bőrnek, mivel a meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellet a lélek is relaxál.

A merev izmok és ízületek visszanyerik a rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül. A lávaköves masszázs minden olyan pozitív élettani hatással rendelkezik, mint az összes többi masszázs, azonban a meleg kövek felerősítik ezeket a hatásokat.

A masszázs csakra terápiával és indiai fejmasszázzsal fejezödik be.

A csakrák az egyes szervek és szervcsoportok működésével hozhatók összefüggésbe. Ezeket serkentik, stimulálják a szintén felmelegített csakra kövek, amelyek nemes kövek. Az indiai fejmasszázs során ellazul a fej, a nyak az arc és a vállak. Mély fizikai és szellemi relaxációt biztosít, ezáltal csökkenti a fizikai és szellemi feszültséget.

 

Náluk foglalhatod: