Csörgő Marcsi+36 30 501 1680

csmarcsi5921@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Hétfő: 14:00 - 20:00
Szerda: 14:00 - 20:00

Masszázsaim
Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Küldetésem: az ÉLETMINŐSÉG MEGTARTÁSA, JAVÍTÁSAaz ÚTKERESŐK SEGÍTŐJE, KíSÉRŐJE

33 évet dolgoztam az egészségügyben, mint gyógyszer kiadói szakasszisztens. Gyógyszertári munkám mellett 15 éve tanulom és gyakorlom az alternatív medicinát: Homeopátiát, Schüssler szöveti sók  alkalmazását. Az energia kezelések területén a Reiki- energiát, valamint különböző masszázs technikákat alkalmazok, amelyek elsősorban a kibillent egyensúly helyreállításában játszanak fontos szerepet.

2012-ben elvégeztem a Természetgyógyászatot, majd Fitoterápiából szakvizsgáztam.

Ehhez szorosan kapcsolódik a következő tanulmányom, a Gemmoterápia – a Rügyek adta lehetőségek alkalmazása, amelyben teljesen át tudom adni segítői és tanácsadói tapasztalataimat. Az általam készített RÜGYESSZENCIÁK visszaállítják a megbomlott egyensúlyt a test és a lélek szintjén.

Gyermekem betegsége révén mindig is kerestem azokat a szelíd, mellékhatásoktól mentes alternatív lehetőségeket, amelyekkel segíthetnék az adott probléma megoldásában. Amiket a későbbiekben nagyon jól tudtam saját magam, a családom, valamint a hozzám forduló testi-lelki problémáikra segítséget kérő emberek számára is alkalmazni.

Nagyon jól beváltak a Homeopátiás szerek, de még nagyobb hatásfokkal használom a Dr. Schüssler szöveti sók adta lehetőségeket. A szervezet öntámogató mechanizmusához alkalmas szerek mellett hatásosnak bizonyultak az energia kezelések, valamint az ELENGEDÉS MECHANIZMUSÁT támogató különféle masszázs technikák alkalmazása.

Sok kutatás alátámasztja már, hogy a betegség 90%-a lelki eredetű. Ebből kiindulva nem csak a testi tüneteket kell figyelni, hanem az egész embert, bentről kifelé, test, lélek, szellem szintjén kezelni. Megkeresve az okot, segíteni és végig vezetni a helyre állító folyamatokon.

Erősségemnek tartom a hosszú évek munkáját az egészségügyben. Ismerem a nyugati orvoslást, tudom milyen előnyökkel és hátrányokkal jár. Megtudom ítélni mikor elengedhetetlen az orvosi segítség. Tisztában vagyok vele, hogy az alternatív medicina fő ereje a természetesség, a tapasztalatok felhasználása, természetes egyensúly helyreállítása szelíd mellékhatásoktól mentes technikák és természetes anyagok alkalmazásával.Hatékony és eredményes megoldásokkal segítem hozzá klienseimet, hogy megtalálják az egyensúlyt az életük minden területén.

Tudom és vallom, hogy„ ….hogy mindenki képes a változásra! „

Nagy szeretettel várom mindazokat, akik tenni szeretnének önmagukért és szeretteikért.

Foglalj időpontot online!

Betöltés...

 

Referencia: 

“Marcsival, amikor elkezdtük a “Sorsforditó” Lelki-blokkoldó programot, van már 3 hónapja is, nem gondoltam milyen csodálatos “utazás”  vár rám!
Persze visszatekintve már a múlt év vége óta megtapasztaltam az általa szeretettel elkészített, személyre szabott  RÜGYTERÁPIA hatását!
Egy természet adta csoda!
Amit jelenleg is alkalmazunk!
 
Visszatérve  a Sorsfordító Lelki-blokkoldó programra, amit egy személyes beszélgetés előzött meg. 
Ezt követően volt egy egyéni elengedesi napunk.
Volt ott sírás meg minden.
Ezt követően kaptam “megoldási kulcsokat!”, feladatokat, valamint Rügyelixirt tisztítókúrához,ez is a folyamathoz tartozik.
 
Ami kiemelkedően fontos, Marcsi NEM hagyott magamra!  A visszacsatolás nagyon fontos!
 
Egy hét szünet alatt is adott volt a lehetőség a kapcsolattartásra! 
Folytatódott a program, 5 egymást követő héten fantasztikus  Metamorf masszázzsal! Maga volt a csoda! 
Ezt meg kellett élnem! 
Sok sok blokk oldódott, sok energia szabadult fel bennem! 
Nagyon hálás vagyok Marcsi, hogy ennek az “utazásnak” részese lehettem! 
Ui.:   Úgy belelkesedtem, hogy jelenleg az Indiai fej és lábmasszázsra járok Marcsihoz! 
 
A TÁRHÁZA, TUDÁSA sokrétű csak ajánlani tudom!”
Anikó
 
 
“Kedves Mária!
Szép reggelt! Mindent nem tudtam elmondani tegnap.
Érdekes érzés volt.
Nehéz is szavakba foglalni, az a kijelentésem, hogy GYÓGYÍTÓ ANGYAL vagy onnan jön, hogy munka közben semmi mást nem érzékeltem a fizikai testedből (hogy áll mellettem valaki) csak két ÁLDOTT kéz test NÉLKÜL, mely FELSŐBB ENERGIÁNAK ENGEDELMESKEDVE teszi a dolgát.
Két kéz, mely TOVÁBB ADJA AZ ISTENI ENERGIÁT. ALFÁBAN VAGY THÉTÁBAN VOLTAM, ebből is ered, hogy “másként” érzékeltem.
Az ÉGI energia áramlását a másik embernek továbbítani, ehhez alázat kell, magam háttérbe állítása, szeretettel a másik felé fordulás.
Ehhez kell az a bölcsesség élettapasztalat ami benned van. A szavak sem biztos hogy pontosan visszaadják. Az angyali minőségünk, a gyógyítás a gyógyulás is csak így és itt lehetséges.
Leálltak a gondolatok teljesen meditatív állapotban voltam.
Úgy éreztem erre is jó példa volt számomra a masszázs, amit kaptam tőled, általad. Előttem megjelenik az Aranykor, ahol az egészségmegőrzés a fő feladat, ahol természetes lesz így segítjük, gyógyítjuk egymást, hogy a SZÍVTERÜNKBEN ÉLÜNK, szívünkkel gondolkodunk.
Az egységért dolgozunk, nincsenek játszmák, a fényt a szeretet szolgáljuk. Álmodtam, hogy akkor is újra itt leszek és EZ LESZ!!! TE MÁR KIVETÍTETTED NEKEM TEGNAP A JÖVŐT. Ez már egy magasabb rezgésű lét tudatosság. Hálásan köszönöm. ÁLDÁS érte.
Gabi