Lélekmasszázs – Holistic PulsingTöbb éve foglalkozom mindenféle segítő tevékenységgel. Ez idő alatt megtapasztaltam, hogy jól esik a hozzám érkezőnek, ha a kezelés előtt leteheti, kibeszélheti magából ami éppen benne van, illetve a kezelés végén is megoszthatja az élményét. Így a találkozások időtartama 90-110 perc közöttiek lehetnek.

Mi is valójában a Lélekmasszázs (Holistic Pulsing) ?     Vagy ahogy én szeretem hívni, Ringatás, egy manuál terápia, amely tágabb értelemben véve a masszázs formákhoz tartozik, egy gyengéd, mégis intenzív testorientált lazítási technika.

Kinek javallott a lélek masszázs?       A lélekmasszázs az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet- lelket- szellemet stimulálja, beindul a gyógyulási folyamat a fizikai testben, kialakul a hármas egység közötti egyensúly. A Holistic Pulsing kezelés azoknak ajánlott, akik túlterheltek, mindennapi erős stressznek vannak kitéve, testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek, nem lokalizálható, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak, vagy egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat.       Jó eredménnyel alkalmazható a félelmek oldásában, a pánikbetegség, a depresszió gyógyításában, mint kisegítő terápia. Ez egy sokoldalú módszer és technika kapcsolataink megújítására és meggyógyítására. Fizikai és mentális egészségünk javítására, önmagunk fejlesztésére és arra, hogy ráébredjünk a bennünk rejlő lehetőségekre.

A lélekmasszázs lényege    A ringatás technikája teszi a kezelést az egyik legmélyebben és leggyorsabban ellazító módszerré az idegrendszerre gyakorolt szinte hipnotikus megnyugtató hatása miatt. A folyamatos ringatásból szinte súlytalanná válunk és ismét olyan érzésünk támadhat, hogy a meleg és biztonságos anyaméhben vagyunk. A ringatás sok szinten képes hatni azáltal, hogy mélyen ellazult állapotba kerülünk.

A kezelés során egy kezelőágyon fekszel, és a test különböző részein folyamatos ringató mozgásokat végzek. A ringatás sebessége változó lehet. A kezelés lágy zene mellett szűrt fényben, kényelmes ruhában történik (amit magaddal hozol), hölgyeknél melltartó nélkül, ez is elősegíti a kezelt személy kellemes ellazulását és gyógyulását.

Mivel intuícióból, rád hangolódva dolgozom ezért csak egy közelítő időtartatom tudok írni, ami 50- 70 perc.Személytől, problémától függően általában 3-5 kezelés ajánlott, heti, kétheti vagy háromheti rendszerességgel.

 

Náluk foglalhatod: