Holistic pulsing – Lélekmasszázs 

…életünk során rengeteg feszültséget, tudattalan blokkot gyűjtünk be, amely energiarendszerünkben és testünkben tárolódik. Ezek következményeit pedig te is biztosan tapasztaltad már a hétköznapjaidban.

Gátlások, fóbiák, félelmek, stresszes hétköznapok, amelyek mind-mind akadályozzák azt, hogy örömben, egészségben és felszabadultan élhess.

Ismerős ez neked is?A HOLISTIC PULSING – LÉLEKMASSZÁZS: ez a kezelés nem “hagyományos” masszázs, sőt, még csak nem is masszázs, inkább: LÁGY ÉRINTÉS, SIMÍTÁS, RINGATÁS, POZITÍV ENERGIA, olyan lágy, gyengéd, természetes úton ható kezelés, melynek hatására a szervezet regeneráló mechanizmusa életbe lép és ott kezd el hatni, ahol éppen a leginkább szükséged van rá.

Neked is segíthet, ha:– fáradékonyságban, kimerültségben, levertségben, kedvetlenségben szenvedsz– gyakran érzed magad stresszes állapotban, feszültnek és idegesnek– hátfájás-, nyakfájás-, gerincproblémáid vannak, mert erősíti és stimulálja a csigolyák mozgékonyságát– immunrendszeredet erősítenéd, életminőséged jobbítanád– közérzeted javítására, energiakészleted feltöltésére– kiegyensúlyozott hormonháztartást szeretnél– félelmek, szorongások, depresszió oldásában keresel hatékony kiegészítő terápiát– a testi és lelki energetikai blokkok oldására keresel hatásos terápiát– energiarendszered kiegyensúlyozására, teljesebb és magasabb szintű életminőség elérésére

Egy kezelés sosem csak magáról az érintésterápiáról szól, hiszen ez, ahogyan a neve is mutatja, nem hagyományos értelemben vett masszázs.

Előtte és utána megbeszéljük a tapasztalataidat, kérdéseidet, támogatva ezzel is asegítő energiák minél hatékonyabb befogadását. A Lélekmasszázs kezelés kényelmes öltözékben, masszázságyon történik. Nincs szükség semmi másra, mint önmagadra és egy kényelmes ruhára, amibe átöltözhetsz (ha szükséges).

 

Náluk foglalhatod: