Csakratisztítás – Csakraharmonizálás

60 perc

15 000.- HUF

Minden embernek saját energia rendszere van. A csakrák olyan finom energia központok, amelyen keresztül a testünkben áramlik az Univerzális energia a Chi. Ha ez az energia nem tud akadály nélkül a testünkben áramlani, akkor csakrák blokkolt állapotáról beszélhetünk, ami befolyásolja mind a lelki, mind a testi állapotunkat.

Minden Csakrákhoz tartozik egy belső elválasztású mirigy, amely a hormon háztartásért felel, ezért nagyon fontos, hogy az energia áramlás ne legyen blokkolva. A keletkezett energiablokkokat több fajta módon oldhatjuk fel és hozhatjuk egyensúlyba.

Egy energetikai probléma megoldása mindenképpen a csakrák tisztításával, majd a csakrákban folyó energiaáramlás helyreállításával történik. A csakrák tisztításánál tibeti hangtál rezgését alkalmazom, majd mind a 7 fő csakra tisztítása után kerül sor a csakrák harmonizálására, amely kiegészül kiegészül a Kristály piramis nem régiben felfedezett csodálatos magas frekvenciájával.

A Kristály piramis nagy átalakító erővel rendelkezik a kvarckristályok és szakrális geometriai alakzatának köszönhetően. A kiegyensúlyozatlan vibrációs mintákat kiegyensúlyozza, harmonizálja és megemeli a rezgésszámot. Igy nem csak a csakrák, hanem az egész szervezet kiegyensúlyozása megtörténik.

Kezelés ruhában történik, masszázs ágyon kényelmesen fekve, speciális zene és illóolajok segítségével

 

Náluk foglalhatod: