Katona Nati+36 70 369 1130

katonanati@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Szerda: 10:00 - 18:30

Masszázsaim
Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni. Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Mindig is éreztem, hogy más vagyok, mint a környezetemben lévők, sokszor szembesültem az érzéssel, hogy kilógok a sorból. Sokáig magamban kerestem a hibát, majd mikor már kellően szorított az a bizonyos cipő, elindultam az önismeret útján. Mint annyian, én is megfutottam abban a bizonyos mókuskerék típusú működésben a véget nem érni látszó köreimet, majd bátorsággal, és a bizonytalanság vállalásával kiszálltam, amiért büszke, és nap, mint nap hálás vagyok.

Tizenöt éve folyamatosan tanulom magam, ismerem fel az emberi létet átszövő minta hálózatokat, melyek – többnyire – tudattalanul irányítják mindennapi életünket itt a földön. Mindennek helye és ideje van, legfeljebb időbe és némi gyakorlásba telik, míg meglátjuk a valóságát, miután lehámoztuk róla a programokat, téves nézőpontokat. Úgy működik, mint egy szemüveg. Ha zöld lencséjű szemüvegen át nézem az eget, minden kétséget kizáróan azt fogom hinni, hogy az ég zöld. De ha leveszem, máris meglátom a valóságot róla, amit jelen pillanatban befogadni, és felfogni vagyok képes. Azon dolgozom, hogy a lehető legtöbben meg tudják tapasztalni, hogy milyen ilyen szemüveg nélkül tisztán látni.

Keresem a fejlődési lehetőségeket, szívesen tanulok új dolgokat, amik építenek, ezáltal adni is többet tudok, szeretem megadni magamnak a minőségi időt, feltöltődést, kreatívan alkotni, sétálni az erdőben, bekuckózni egy jó könyvvel, úszni, kertészkedni. Szenvedélyesen szeretek a gyerekekkel beszélgetni, játszani, imádom a tiszta lelküket, az őszinteségüket, a nyíltságukat.

Hitem szerint minden esemény, ember, amivel, akivel valaha találkoztam, tanított engem, hálás vagyok mindenért. Az általam évek alatt tanult technikák mindegyike hozzájárult ahhoz, ami most vagyok, amit most adni tudok neked. Hiszek abban, hogy a kijárat befelé van, hogy ha magunkba fektetünk, ahhoz igazodik a környezetünk is, és hiszek a teljességben, a test-lélek-szellem egységében, az önkutatásban, és az érintés erejében. Fontos nekem, hogy mikor elbúcsúzunk, jobban érezd magad, mint mikor találkoztunk.

A masszázsok, kezelések során teljes figyelmem a tiéd, átbeszéljük mit hoztál, és mit viszel magaddal. Rád hangolódva igyekszem mindig azt adni neked, amire épp szükséged van olyan biztonságos teret létrehozva, ami neked a lehető legjobb. Boldogság számomra, amikor érzékelhetővé válik, hogy megkönnyebülsz, és le tudod tenni azokat a terheket, amik már nem szolgálnak téged.

Várlak nagyon sok szeretettel!

Nati

 

Foglalj időpontot online!

Betöltés...