Földi Mária+36 30 337 24 84

foldimaria64@gmail.com

Saját honlap

Az online időpontfoglalóhoz kérjük, hogy görgess lentebb!

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Kedd: 09:00 - 20:00
Csütörtök: 09:00 - 20:00
Szombat: 09:00 - 20:00

Masszázsaim


Kedves Vendégem!
Mielőtt a szolgáltatásaimat igénybe veszed, két fontos dologról tájékoztatlak. Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. Tv. 2022.09.01-jétől hatályos előírásainak megfelelően kizárólag magánszemélyeket szolgálok ki, és magánszemély számára állítok ki számlát. A számla az online pénztárgép kötelezettség kiváltására is szolgál, így minden szolgáltatásomról számla készül. A számla kiállításához szükség van a szolgáltatást igénybe vevő Vendég nevére és lakcímére, mely adatokat, ha nem kapom meg, sajnos nem áll módomban a Vendéget kiszolgálni. Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm!

A kereskedelmi szakközépiskola elvégzése után, én is mint mindenki más, bekerültem abba a bizonyos mókus kerékbe – irodai munka, vállalkozás, család, gyerekek. Szóval pörgés ezerrel… Noha imádom a gyerekeimet, mindvégig éreztem, hogy ez nem elég.…kell valami, ami lelassít, ami feltölt energiával, így találtam meg a jógát, amit otthon, amatőr módra gyakorolgattam.

Közben teltek az évek és újra belém mart a felismerés …..Nem elég!…. valami más, valami új kell…. és akkor jött egy gondolat, hogy masszázst kell tanulnom. A gondolatot követte a tett, és ma már tudom, ez az én utam.

A mai világban a betegség az egyik legnagyobb üzlet, pedig ennek fordítva kellene lenni… többször megtapasztaltam, hogy a nyugati orvoslás széttárja a kezét, addig ha saját kezünkbe vesszük az egészségünket és annak irányítását, kitűnő eredményeket érhetünk el…

A masszázs nálam nem csak egy fizikai kontaktus, hanem terápia, hiszen vendégekkel való beszélgetés is része a munkámnak, ami néha old annyit a feszültségeken, mint a masszázs fizikai része. A mai rohanó világban kevesen hallgatják meg a másikat és az emberekben lévő belső, lelki feszültségek lecsapódnak izomfeszülésekben, izomgörcsökben és az ezek okozta egyéb fájdalmakban és betegségekben.

Kezeléseimhez nagy tisztaságú és kiváló minőségű alapanyagokat: olajakat, krémeket és illóolajokat használok.

Szeretettel várlak relaxációra, fájdalmak megszüntetésére, illetve a külső és belső feszültségek oldására!

 

Foglalj időpontot online:

 

Betöltés...