Karmikus asztrológia elemzés

[ 60 perc]

[10.000.- / 14.000.- / 16.000.- ]

 
Születési képlet elemzés – 10.000 Ft (megrendeléskor fizetendő)
Születési képlet elemzés + online konzultáció – 14.000 Ft / 60 perc
Születési képlet elemzés + személyes konzultáció – 16.000 Ft / 60 perc
 
Az elemzések elkészítéséhez szükségem van a születési időpontra (év, hónap, nap, óra, perc, amennyi információ csak rendelkezésre áll).
 
Majd készítek egy 12-16 oldalas  anyagot a kérdező számára, amit a személyes konzultáció keretében átbeszélünk és további kérdésekre igyekszem a lehető legjobb tudásom szerint válaszolni. 
 
Aki csak születési képletet rendel, az elemzés elkészülte után, e-mailben, csatolt pdf formátumban fogom elküldeni. (Ennek ára megrendeléskor fizetendő!)
 
A karmikus asztrológia elemzés online nem foglalható, előzetes bejelentkezésre van szükség, telefonon vagy e-mailben. 
 
Az elemzések elkészítésének ideje körülbelül 3-5 munkanap. 
 
Múltunk és Jövőnk, a Jelenben él
 
Tudtad, hogy a karmikus asztrológia olyan tudomány, amely segíthet megértenünk karmánkat és sorsunkat, amely egyszerűen karmánk eredménye? 
Tudtad, hogy asztrológiai születési táblázatunk a múltbeli karmánk gyümölcseit ábrázolja, legyen az jó és rossz, amivel ebben az életben szembe kell néznünk, és el kell fogadnunk sorsunknak?  
 
ASZTROLÓGIA ÉS KARMA 
 
Az asztrológia olyan tudomány, amely segít megérteni karmánkat és karmánk eredményeit. Asztrológiai születési diagramunk a múltbeli karmánk gyümölcseit ábrázolja, jó és rossz, amellyel ebben a bizonyos életünkben szembe kell néznünk, és kegyelemmel és erővel kell elfogadnunk Sorsunknak.
Születési diagramunk olyan, mint a karmikus adósságunk és hitelünk nyitó mérlege, amely ebben az életünkben jár nekünk, az előző életünkben fennálló adósság- és hitelállományunk záró mérlege alapján. És ez az egész adósság és hitel nem máson alapul, mint a lélek karmáján, akár ebben az életben, akár az előző életekben. 
 
Az életben átélt jó idők nem véletlenszerű szerencserohamok, hanem saját múltbeli pozitív karmánk áldásai ebben az életben vagy az elmúlt életekben. Hasonlóképpen, a nehéz idők, amelyekkel szembesülhetünk, ismét nem véletlenszerű balszerencse rohamai vagy az Élet vagy Isten büntetése, hanem saját negatív múltbeli karmánk, amely visszaköszön hozzánk. Karmánk, amelyet sok előző életünkben felhalmoztunk, és ezeknek többnyire nem vagyunk tudatában, és ez megnehezíti az elfogadást. 
 
KARMA, SORS ÉS SZABADAKARAT KÖZJÁTÉKA
 
Amikor karmáról beszélünk, nagyon fontos megérteni a karma és a szabad akarat kölcsönhatását, hogy egyetlen pillanatban se érezzük magunkat Sorsunk tehetetlen áldozatának, aki nem képes megváltoztatni helyzetét vagy életét. És itt jön képbe a szabad akaratunk. 
 
Az Univerzum a karma egyszerű, mégis mélyreható, titokzatos és félelmetes elve alapján működik. 
 
KARMÁNK = Az az energia, amelyet gondolataink, szavaink és tetteink formájában sugározunk ki (a pillanatnyi SZABADAKARATUNK alapján, mely teljes ellenőrzésünk alatt áll)
 
SORSUNK = Az az energia, amelyet egy későbbi időpontban visszakapunk, olyan emberek, helyzetek, tapasztalatok tekintetében, amelyek úgy tűnik, megtörténnek velünk, amelyek úgy tűnik, a semmiből jönnek elő (amely felett nincs irányításunk és szembe kell néznünk velük).
 
Azért mondjuk, hogy nem tudjuk irányítani a sorsunkat, mert nem tudjuk megváltoztatni azt, ami velünk jön. Ezt már a múltbeli karmánk döntötte el. Miután kisugároztuk az energiát (a karmánkat), nem tudjuk szabályozni, hogy ez az energia hogyan és mikor térjen vissza hozzánk (sorsunkhoz). Ezért el kell fogadnunk azokat az embereket, helyzeteket stb., amelyek úgy tűnik, a semmiből történnek velünk. Bár nem menekülhetünk el múltbeli karmánk következményei elől, természetesen nem vagyunk tehetetlenek vele szemben. Továbbra is megvan a szabad akaratunk, hogy megválaszthatjuk, hogyan nézünk szembe a jelen pillanatban, bármivel is szembesülünk, legyen az jó vagy rossz. Ez a szabad akarat, hogy megválasztjuk reakcióinkat, azaz gondolatainkat, szavainkat és tetteinket dolgokra, emberekre, helyzetekre és tapasztalatainkra, és ez dönti el jövőnket vagy Sorsunkat. És így folytatódik a karma és a végzet körforgása. És tovább.
 
(Megjegyzés: A fenti fogalmat nagyon szépen magyarázza Shivani nővér a brahmakumarikból a spirituális beszédeiben, ha mélyebb szinten szeretnéd megérteni.)
 
KARMA ÉS ELFOGADÁS
 
Gyakran nagyon nehéz elfogadnunk azt, amivel az életben szembesülünk, mint saját teremtésünk, saját karmánk, saját tetteink termékét. És ez az ellenállás érthető, mivel nem vagyunk tudatában annak, hogy mit tettünk vagy nem tettünk meg előző életeinkben. És kissé méltánytalan érzés olyan következményekkel szembesülni, amiről nem is tudjuk, hogy megtettük.
 
Míg könnyebbnek tűnik elfogadni a kisebb eseményeket, egy kisebb veszteséget, egy kis akadályt, egy kis kudarcot a saját karmánk következtében, és összekapcsoljuk a múltban történt cselekedetekkel, és vannak olyan helyzetek az életben, amelyek annyira fájdalmasak és traumatikusak, hogy ennek az élménynek a saját teremtményünkként való elfogadása teljesen lehetetlennek tűnik – egy szeretett személy halála, egy gyermek elvesztése, egy szülő elvesztése, egy szeretetteljes kapcsolat elvesztése, traumatikus gyermekkor, fogyatékkal való születés, súlyos élet – fenyegető betegség stb.
 
Ilyen nehéz időkben kísértést érzünk arra, hogy Istent, az Életet és más embereket szidalmazzunk, mint fájdalmunk forrását. Abban a pillanatban a karma puszta intellektuális megértése nem csökkenti fájdalmunkat, és nem is könnyíti meg a fájdalom elfogadását. Ekkor kell Erőt és Útmutatást keresnünk Istentől vagy a Forrástól, hogy meggyógyítson minket az Ő Szeretetével, és adjon elég erőt ahhoz, hogy szembenézzünk a valósággal, és végül legyőzzük a helyzetet.
 
ERŐT A KARMA ELFOGADÁSÁHOZ
 
Nincs nagyobb hatalom ebben az Univerzumban, mint a Legfelsőbb Mindenhatóé, mindennek a Forrása. És mindig kereshetjük Tőle az erőt és az útmutatást.
 
Saját Lelkünk a következő legerősebb és legbölcsebb lény. Mindig kereshetünk magunkban Erőt és Irányítást. Lelkünk tudja, mi a legjobb számunkra, és mit kell tennünk, hogy szembenézzünk a helyzettel. Úgy vezet minket, mint egy kedves szeretett ember. 
 
Miben segíthet a karmikus asztrológiai elemzés?
– önbizalom, önértékelés, önismeret,
– személyes fejlődés
– jövőkép, útkeresés, célok
– párkapcsolati nehézségek, minták 
– elakadások, visszatérő nehézségek
– munkahely keresés, munkahely váltás, új pozícióba való beilleszkedés
– magánélet és munka kapcsolata
 
Várlak szeretettel:
Földi Marcsi

 

Náluk foglalhatod: