Szabó-Kovács Anett+36 30 399 5229

nettikovacs@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Csütörtök: 14:00 - 20:00

SzolgáltatásaimKedves Vendégem!
Mielőtt a szolgáltatásaimat igénybe veszed, két fontos dologról tájékoztatlak. Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. Tv. 2022.09.01-jétől hatályos előírásainak megfelelően kizárólag magánszemélyeket szolgálok ki, és magánszemély számára állítok ki számlát. A számla az online pénztárgép kötelezettség kiváltására is szolgál, így minden szolgáltatásomról számla készül. A számla kiállításához szükség van a szolgáltatást igénybe vevő Vendég nevére és lakcímére, mely adatokat, ha nem kapom meg, sajnos nem áll módomban a Vendéget kiszolgálni. Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm!

Szabó-Kovács Anett vagyok, life coach, anyuka, feleség.

Egész életemben a segítő szakma felé vitt a sodrás, csak sosem találtam meg az igazi irányomat.

Tanultam masszőrnek, voltam mentor, csapatvezető, de marketinges, sales-s, rendezvényszervező, és munkavédelmi ügyfélreferns is.

Mindenhol az emberekkel való foglalkozás, a célzott problémamegoldás volt a fő hangsúly.

Aztán szembe jött velem a life coaching, amely megváltoztatta az életemet, a hozzáállásomat, és a jövőmet is.

Elvégeztem a life coachingot, majd önismereti tréner vizsgát tettem, illetve csoportos coaching szupervizorként is az emberek segítése, és lelke került központi szerepbe.

Pridecoaching brandet évekkel ezelőtt álmodtam meg. Pride=büszkeség, mert azt gondolom, ha valaki büszke magára, akkor magabiztos, asszertív, kisugárzása pozitív, és ezek a tulajdonságok előre viszik nem csak az egyén, de a közösség életét, érdekeit is.

Nincs különösebb célcsoportom, kiválóan tudok együtt dolgozni férfiakkal, nagyon szeretem a közös munkát az LMBTQ+ emberekkel, és rendkívül inspirálónak találom az anyákkal, kismamákkal való együttműködést.

Várlak szeretettel az ismerkedős, 0.alkalommal, és kezdjük el a közös munkát!

Online időpontfoglalás:

Betöltés...

 

Referenciák a teljesség igénye nélkül:

Takács Tamás (pénzügyi tanácsadó)

A közös munka kezdetén gyakorlatiasan felvázolta, mire számíthatok a továbbiakban, Részletesen elmondta, mi fog történni egy-egy megbeszélésen, ezzel bizalmas viszonyt kialakítva.Anett remekül alkalmazkodott, bármilyen témával álltam elő, és több szemléletet mutatott egy-egy helyzet megoldására. A különféle technikáknak köszönhetően / teendők konkretizálása egy cél eléréshez, szerepjáték egy probléma megoldására, találkozón kívüli feladatok elvégzése/ mindig kaptam valami újat, és hasznosat.

 

Gábor (fogtechnikus)

Önmagam elfogadása még, úgy ahogy ment, de mindeközben a napi “balhék” már túl sok volt nekem. Netti segített egy kicsit más szemszögből is láttatni a konfliktusokat. Így minden sokkal könnyebb!

 

Lili (párkapcsolat)

Öntudatra ébredtem és az a visszajelzés a világ felől hogy sokkal nagyobb sikerem van az ellenkező nemnél. Összességében nem hittem volna de tényleg hatalmasat változtam, és nem gondolom hogy nélküled megfogalmazódtak volna a fejemben azok a dolgok amik végül ideirányítottak.

 

Móni (karrier)

Képes vagyok meglépni olyan dolgokat, amiket előtte nem mertem (felvállalni az érzéseim –saját magam és mások előtt is, megtanulni nemet mondani, nem elvégezni más munkáját helyette).

 

Andi (gyógypedagógus)

Nem árulod el a saját véleményed, csak arra törekszel, hogy én magamtól rájöjjek a megoldásra, ez nem mindig jön hamar, de mégis türelmes vagy. Látszik rajtad, hogy tényleg figyelsz arra, amit mondok és ez ki is derül abból, hogy minden részletre mindig emlékeztél és az alapján kérdeztél vissza. Megértő vagy és nem ítélkezel. A kisugárzásod nyugodt,megnyugtató, mégis vidám, kicsit sem lehangoló.