Life coaching – 0. alkalomAhhoz, hogy együtt tudjuk dolgozni, szükség van kémiára közöttünk. Ehhez tökéletes alkalom, az úgynevezett 0. alkalom, ahol megismerkedünk, együtt töltünk 50 percet, nagyvonalakban mesélsz a megoldandó problémáról. Ez lehetőséget ad arra, hogy eldöntsük –Te is és én is-, hogy szeretnénk-e együtt dolgozni.Lehetőség számomra, hogy lássam, esetleg számodra nem is a coaching, vagy nem az én tapasztalataim fognak segíteni.

Lehetőség számodra, hogy lásd, szimpatikus vagyok e számodra annyira, hogy életed fontos momentumait,kérdéseidet megoszd velem, megbízz bennem. Illetve, hogy a coaching módszere megfog-e annyira, hogy ezzelszeretnél tovább dolgozni.

A 0. beszélgetés alkalmával tisztázzuk az etikai szabályokat, elmondom, mire lehet számítani, hogyan működik a módszer, hogyan dolgozom én, fel tudjuk vázolni a problémádat, és akár egy sematikus célt is tudunk kitűzni. Ennek menete függ tőlünk, illetve a probléma jellegétől.

Ez a beszélgetés 6000 Ft/50 perc áron mozog, amely „levásárolható” olyan módon, hogy a következő 3 alkalommal, nem 12.000 Ft-ot fizetsz, hanem csak 10.000 Ft-ot.

Ha érdekel egy ilyen alkalom, jelentkezz be az időpontfoglalóban.

 

Náluk foglalhatod: