Sprok Andrea



+36 70 978 0022

sprokandrea.rezgesek@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Vasárnap: 09:30 - 20:00

Masszázsaim









Kedves Vendégem!
Mielőtt a szolgáltatásaimat igénybe veszed, két fontos dologról tájékoztatlak. Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. Tv. 2022.09.01-jétől hatályos előírásainak megfelelően kizárólag magánszemélyeket szolgálok ki, és magánszemély számára állítok ki számlát. A számla az online pénztárgép kötelezettség kiváltására is szolgál, így minden szolgáltatásomról számla készül. A számla kiállításához szükség van a szolgáltatást igénybe vevő Vendég nevére és lakcímére, mely adatokat, ha nem kapom meg, sajnos nem áll módomban a Vendéget kiszolgálni. Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm!

Szeretettel köszöntelek!

Emlékszem, mikor még kicsi voltam, talán óvodás, azt “gondoltam”, hogy minket valaki felülről rakosgat ide-oda, terelget, irányít, mint egy sakkfigurát. Vallom, hogy nem vagyunk egyedül. Hogy van körülöttünk valami, ami segít, irányít, mutatja az utat. De nem helyettünk cselekszik.

2000 körül éreztem azt éreztem, hogy azért születtem le, hogy az embereknek, embereken segítsek. Akkor még nem tudtam hogy hogyan, ezért reflexológiát, svéd-, sport-, szék-, thai masszázst tanultam. Rájöttem, hogy nem ebbe az irányba kell mennem és bejött az életembe az Agykontroll, a Reiki. 2011-ben Kaya Kalp jóga oktatói végzettségem lett, és ez időben talált rám a hangtál. Majd a jógát ötvöztem a hangtállal és egyéni jóga órákat kezdtem tartani. Már akkor megmutatta az élet, és a vendégek visszajelzései, hogy nyugodtantámaszkodjak a megérzéseimre, mert jó irányba vezetnek. Ahogy finomodott az érzékelésem, úgy finomodtak a tanult technikák. 2016-ban női jógával találkoztam, 2017-ben Holistic Pulsingot (Lélekmasszázs) tanultam,majd 2019-ben a Metamorf masszázs ideje jött el. Segítőnek érzem magam, hogy a fejlődési utadon irányokat mutassak és Te eldönthesd, megérezd merre tovább.

“Minden változás a megértéssel kezdődik, és az elhatározás megszületésével indul útjára. Az elhatározás tőlünk függ.”

Az elhatározás, a döntés az első lépés. És már ekkor egy kis csodával ’jelzik’ neked, hogy jól döntöttél. Ha ez megtörtént, már hamarosan jön a következő lépés, és minden lépés után egy kis csoda. Számomra fontos a Test-Lélek-Szellem egysége, egyensúlya. Ehhez keressük a számodra megfelelő rezgéseket. Rád hangolódva, megkapom az ’információt’, amire neked abban a pillanatban szükséged van. Intuícióból dolgozom.Mivel nincsenek véletlenek, örülök, hogy megtaláltál, és várom közös utunk következő lépését!

Járom az utam, tapasztalok, tanulok, fejlődök, botladozom, elesek, felállok…Kívánok csodás megéléseket, felismeréseket az életedben!

Szeretettel várlak: Andi

Foglalj időpontot online!

Betöltés...