Metamorf masszázs AndivalKöszönöm, hogy benéztél az oldalamra!

Miben különbözik a metamorf masszázs Andival?Mi teszi egyedivé az én kezelésemet?

Velem született képesség, hogy nagyon érzékeny vagyok. Hamar Rád tudok hangolódni.Az energiáidra, érzéseidre, gondolataidra.Magamba fogadom, feldolgozom és az eredményt, ami épp akkor szükséges neked a tovább haladásodhoz, visszaadom.Változást indítok el benned.Ehhez még a metamorf technika is segítségedre van, illetve reiki energia, nemez labdácskák, illóolajok vagy hangtál.Intuícióból dolgozom, így minden alkalom más, hiszen már az első alkalommal elindul benned a metamorfózis, az átalakulás.Segítek bepillantást nyerni abba a világba, ami a tudományos megismerésen túl van, ami kézzel nem fogható.

A metamorf masszázs egy speciális technika. Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is.Földi életünk során különböző kellemetlen lelki hatások érnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén. Ezek az élmények lehetnek traumák, sokkok, fájdalmak, szégyenérzetek, szeretetmegvonások, lelkiismeret-furdalások. Különösen a magzati és kisgyermekkorban ért traumák erőteljesek. Bár a gazdájuk már rég elfelejtette a történést, de a lélek emlékszik rájuk, teherként, sebként, lelki sérülésként terhelik, mérgezik a személyiséget, kifejtik kellemetlen hatásukat. Mindaz, ami eddigi életünk során történtvelünk azt hordozzuk a jelen pillanatban is. És fogjuk ezt a jövőbenis tenni.  Mindaddig, míg ki nem pucoljuk a tudatalatti legmélyéről. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom a tudatalattiba kerül, és raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást, ami utána kihat a tudatra, a mindennapi életre, és akár testi problémákat is okozhat.

Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki.Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk. 

Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk.

Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat. Megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk, mert a háttérből blokkolják az érzelmeinket, és a tudatunkat.A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen, a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat.A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Bárkin alkalmazható, akár kisgyerekeken is. Lehetőséget biztosít arra, hogy szeretetteljes közegben történjen a változás és mindez finoman és lágyan menjen végbe.

 Segíthet eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, nyomasztó érzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá tehet. Megnőhet az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk.

Stresszoldó hatása miatt különösen ajánlott leterhelt, nehéz időszakokban pl szakítás, gyász, változások, váltások esetén pl munka, párkapcsolat, és különösen javasolt gyermekeknél viselkedési, beilleszkedési, tanulási problémák esetén, bármely korosztály számára.

Örülök, hogy elindultál!Szeretettel:Andrea

 

Náluk foglalhatod: