Hangfürdő

[ 60 / 90 perc]

[18.000.- / 25.000.- ]

Ez a hangfürdő egyéni, mikor nem csoportban vagy, hanem csak Rád hangolódva történik a kezelés, a hangtálakat a testeden is végig vezetem.

hangtálakból előhívott rezgések bejutnak és végig áramlanak az egész testeden. Mivel a test mintegy háromnegyede vízből áll és szerkezetéből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat, a hangmasszázs fizikai hatást gyakorol az egész szervezetedre. A rezgések eljutnak az izmokhoz, belső szervekhez, megmozgatva a sejtmembránt, így segítve a sejtek közötti áramlást és a méregtelenítő folyamatokat. Egyensúlyt hoznak létre az energiáidban. Feltöltik, ahol szükség van rá és eloszlatják, ahol többlet alakult ki.

A hangmasszázs másik hatása, hogy az alvás és ébrenlét közti nyugalmi állapotba kerülhetsz. Ez az a szint, ami jótékonyan hat tested-, lelked- és szellemed működésére. Ekkor tud a legkönnyebben beindulni a szervezeted öngyógyító folyamata.

A kezelés alatt rád hangolódom, illetve a témára és az aktuális pillanatnak megfelelően, intuitívan használom bolygó hangtáljaimat.Az analógiák rendszere alapján minden egy, a dolgok csupán létük módja szerint különböznek egymástól. Így tehát az égitestek és bolygók a lélek, az emberi szellem különböző állapotainak és különböző ideáknak, viszonylatoknak a megfelelői, mint ahogy a színek, fémek, bolygók, számok, hangok kapcsolata és egymásnak való megfelelése is az analógia alapján érthető meg.

A bolygó hangtálak mellett tingshaw, koshi-k, 528 Hz hangterápiás cső, ‚A három szív ékkövei‘ hangtálak, illóolajok, gyógyító mandala kártya és reiki energia segíti utadat. 

 Ha hangmasszázsra jössz hozzám, minden alkalom más lesz, nem csak a kezelés, de a megélésed is, hiszen minden alkalommal már Te is más leszel. Személytől, problémától függően általában 3-5-10 kezelés ajánlott, heti, kétheti vagy háromheti rendszerességgel.

Szeretettel várlak!

Andi

 

Náluk foglalhatod: