Hangfürdő

[ 60 / 90 perc]

[13.000.- / 18.000.- ]

A hangfürdő azon változata, mikor nem csoportban, hanem csak Rád hangolódva történik a kezelés, és a hangtálak a testeden is vannak.

A hangtálakból előhívott rezgések bejutnak és végig áramlanak az egész testeden. Mivel a test mintegy háromnegyede vízből áll és szerkezetéből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat, a hangmasszázs fizikai hatást gyakorol az egész szervezetedre. A rezgések eljutnak az izmokhoz, belső szervekhez, megmozgatva a sejtmembránt, így segítve a sejtek közötti áramlást és a méregtelenítő folyamatokat. Egyensúlyt hoznak létre az energiáidban. Feltöltik, ahol szükség van rá és eloszlatják, ahol többlet alakult ki.

 

A hangmasszázs másik hatása, hogy az alvás és ébrenlét közti nyugalmi állapotba kerülhetsz.Ez az a szint, ami jótékonyan hat tested-, lelked- és szellemed működésére.Ekkor tud a legkönnyebben beindulni a szervezeted öngyógyító folyamata.

A kezelés alatt rád hangolódom, illetve a témára és az aktuális pillanatnak megfelelően, intuitívan használom a tálakat.

A hangtálas kezelések nagyon jól támogatják a csoportos folyamatokat, mint akár a csoportos hangfürdőt, családállítást.

Ha hangmasszázsra jössz hozzám, minden alkalom más lesz, nem csak a kezelés, de a megélésed is, hiszen minden alkalommal már Te is más leszel.Személytől, problémától függően általában 5-10 kezelés ajánlott, heti, kétheti vagy háromheti rendszerességgel.

 

Náluk foglalhatod: