Surányi Réka



+36 70 624 3888

suranyireka@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Masszázsaim





Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni. Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Immáron 25 éve foglalkozom az energetikai rendszerünk megismerésével, felfedezésével, gyakorlásával, és tanításával. Minél többet tudok meg az ember energetikai működéséről, annál több kérdés merül fel bennem létezésünk széles spektrumáról. Minél több emberrel beszélgetek munkám során, annál inkább tisztulnak le bennem érzetek, érzések, gondolatok, tapasztalatok.

Több évig jártam egy színvonalas spirituális iskolába, ahol globális rálátást kaptam az életemre és a lehetőségeimre, azaz egy magasabb nézőpontból tekintettem magamra és a környezetemre. Akkor még hihetetlennek tűnt, hogy a jelenlétemmel képes vagyok irányítani az életem eseményeit. Akkor még nehéz volt elhinnem, hogy a jelen pillanatban képes vagyok bármin változtatni, amitől életem jobbá és boldogabbá válik. Ma már nap mint nap alkalmazom a teremtést, és élvezem áldásos hatásait. Állandó fókusz azon, hogy mit szeretnék elérni. Számos tanító, vezető és barát segítette ezt a fejlődési utat, akiknek a mai napig hálás vagyok. Áldás és köszönet nekik érte. 

2010 márciusában úgy döntöttem, hogy eme csodálatos szakmának szentelem az életem, és kiléptem a szürke hétköznapok romboló és magával ragadó örvényéből, az úgynevezett mókuskerékből. A masszázs számomra szerelem, kiteljesedés, nyugalom, béke, harmónia, átváltozás, átalakulás, megtisztulás. Ebben mindig nagyon elmélyült és tudatos vagyok.

Munkám során törekszem arra, hogy az együtt töltött idő hatékonyan, kellemesen, könnyeden és áramlóan teljen, legyen szó masszázsról, terápiás beszélgetésről vagy lelki blokkoldásról. Fontosnak tartom, hogy ne egy sablont alkalmazzak, melybe belepasszírozom az embereket, hanem fordítva, az emberek igényeinek, éppen aktuális lelki állapotának megfelelően alkalmazom az általam ismert tudást.

Mindezek mellett központi helyet foglal el az életemben a Metamorf masszázs tudásának átadása. Igyekszem minél szélesebb körben megismertetni a metamorf masszázst, mint tudatalatti blokkoldó technikát azokkal, akik nyitottak rá. A  több éves tapasztalatot átültettem az online metamorf masszázs képzésbe, melyet azért hoztam létre, hogy azoknak is lehetőségük nyíljon tanulni, akik nem tudnak eljönni személyesen.

Az online metamorf masszázs képzésről bővebben.

10 éve vezetem a stúdiót, megtaláltam a helyem. Évek óta stabil csapattal dolgozom, itt a Zöldszigetben mindannyian azon munkálkodunk, hogy jobbá tegyük a világot, ehhez egy aprócska szelettel igyekszünk hozzájárulni, a vendégeink és a magunk jólléte által. 

Hiszem, hogy akkor tudok igazán adni az embereknek, ha én jól vagyok.

Mindennap dolgozom azon, hogy minden életterületemen rend, szeretet, nyugalom és béke legyen. Boldog vagyok, kiegyensúlyozott és elégedett. 

Hálás vagyok azért, hogy azt az utat járhatom, amit a szívem diktál! 

Várlak szeretettel! Réka 

Foglalj időpontot online:

Betöltés...