Surányi Réka+36 70 624 3888

suranyireka@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Hétfő: 10:00 - 20:00
Kedd: 10:00 - 20:00
Csütörtök: 10:00 - 20:00

MasszázsaimTájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Immáron 15 éve foglalkozom az energetikai rendszerünk megismerésével, felfedezésével, gyakorlásával, és tanításával. Minél többet tudok meg az ember energetikai működéséről, annál több kérdés merül fel bennem létezésünk széles spektrumáról. Minél több emberrel beszélgetek munkám során, annál inkább tisztulnak le bennem érzetek, érzések, gondolatok, tapasztalatok.

Több évig jártam egy színvonalas spirituális iskolába, ahol globális rálátást kaptam az életemre és a lehetőségeimre, azaz egy magasabb nézőpontból tekintettem magamra és a környezetemre. Akkor még hihetetlennek tűnt, hogy a tudatommal képes vagyok irányítani az életem eseményeit. Akkor még nehéz volt elhinnem, hogy a jelen pillanatban képes vagyok bármin változtatni, amitől életem jobbá és boldogabbá válik. Ma már nap mint nap alkalmazom a teremtést, és élvezem áldásos hatásait. De ahhoz, hogy ezt elérjem nagyon komoly tudatosság kellett. Állandó fókusz azon, hogy mit szeretnék elérni. Számos tanító, vezető és barát segítette ezt a fejlődési utat, akiknek a mai napig hálás vagyok. Áldás és köszönet nekik érte. A spiritualitás óhatatlanul az önismeret irányába terelt. 2009 nyarán részt vettem egy NIA jóga- és tánctáborban, ahonnan komoly elhatározással tértem haza: eldöntöttem, változtatok jelenlegi életkörülményeimen, és a lehetőségekhez mérten megvalósítom az álmaimat.

Két nagy álmom volt: a jurta és a masszázs. Mindkettőt megvalósítottam nagyon rövid idő alatt. Büszkén mondhatom, hogy 3 évig laktam egy modern jurtában, ahol komoly élettapasztalatra tettem szert. Jurtában élni a XXI. században jelentős szemléletváltással járt. A jurtában töltött időszak hozta meg az áttörést a hivatásomat illetően is, masszőr lettem. 2010 márciusában úgy döntöttem, hogy eme csodálatos szakmának szentelem az életem, és kiléptem a szürke hétköznapok romboló és magával ragadó örvényéből, az úgynevezett mókuskerékből. 

A masszázs számomra szerelem, kiteljesedés, nyugalom, béke, harmónia, átváltozás, átalakulás, megtisztulás. Munkámban mindig nagyon elmélyült és tudatos vagyok, kizárom a külvilágot. Ma már nem csak alkalmazom a masszázst, hanem szeretettel át is adom a tanult technikákat. Központi helyet foglal el az életemben a Metamorf masszázs képzés.

Jelenleg stúdióvezetőként és masszőrként munkálkodom, megtaláltam a helyem. Hiszem, hogy akkor tudok igazán segíteni az embereknek, ha én jól vagyok. Nagyon szerencsésnek, vagy mondhatnám úgy is, hogy nagyon tudatosnak tartom magam, mert minden életterületemen rend, szeretet, nyugalom és béke van. Boldog vagyok, kiegyensúlyozott és elégedett. 

Hálás vagyok azért, hogy azt az utat járhatom, amit a szívem diktál! 

Várlak szeretettel a masszázsaimon!

Szeretettel, Réka 

Foglalj időpontot online:

Betöltés...