Jenei Zsolt

Jenei Zsolt

+36 30 29 29 384

varosjaro@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Vasárnap: 09:00 - 20:00

Masszázsaim
Kedves Vendégem!
Mielőtt a szolgáltatásaimat igénybe veszed, két fontos dologról tájékoztatlak. Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. Tv. 2022.09.01-jétől hatályos előírásainak megfelelően kizárólag magánszemélyeket szolgálok ki, és magánszemély számára állítok ki számlát. A számla az online pénztárgép kötelezettség kiváltására is szolgál, így minden szolgáltatásomról számla készül. A számla kiállításához szükség van a szolgáltatást igénybe vevő Vendég nevére és lakcímére, mely adatokat, ha nem kapom meg, sajnos nem áll módomban a Vendéget kiszolgálni. Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm!


SZÉP kártyát elfogadok

szep-kartyak

A mozgás maga az élet!

Három évtizedes full contact karate tapasztalattal kezdtem el masszázst tanulni.  Számomra ez a két dolog összetartozik, mert ugyanarra a tudásra épül. Az anatómia, a keringés, a légzés és a test energiájának az ismerete és tudatos használata magával hozza az optimális testtarást, a minőségi mozgást és a jó közérzetet.

Minden masszázsnál használok köpölyt. Ezeket a vákuumot képző gumi harangokat azokra a pontokra helyezem, amelyeket már masszíroztam. Ez fokozza a masszázs hatását. A háton és a lábakon alkalmazom.  

Használom a fascia kést is. Ez a kis fém eszköz segít a nagyon kötött izmok lazításában, a csomók oldásában, valamint nagyon hasznos a lágyabb szövetek stimulálásában. Vádlin, vállakon és a kezeken alkalmazom.

Még néhány kis segítéség:

A masszázsokat követően az ülő munkát végzőknek, a hát és váll fájdalmakkal küzdőknek megtanítok néhány tartás gyakorlatot, amit otthon egyedül is tudnak végezni. Segíteni fog a helyes testtartásban!

Az intenzíven edző vagy versenyre készülő sportolónak az edzéstervükhöz igazodva készíthetünk regenerációs tervet, ami tartalmazza a masszázs mellett otthon is végezhető lazító és fejlesztő gyakorlatokat, valamint segíthetek kiegészítő sportot választani. (Biciklizés, úszás, kettle bell, mediball, bokszzsák edzések).

Az alábbi kezelésekkel várlak:

Lazító, regeneráló masszázs. Ez a svédmasszázs technikáira épül, simítások, dörzsölések és gyúró mozdulatok kombinációja. Célja, hogy átmozgassa a testet, fokozza a nyirok és vérkeringést, lazítsa az izmok feszültségét és nyugtassa az idegrendszert. Jótékony hatása van a kötőszövetekre (fascia), rendszeresen végezve javítja azok állapotát, feszessebbé teszi őket. Összességében energizálja a testet, napokig tartó jó közérzetet ad.

Energizáló masszázs. A svéd- és a sportmasszázs technikáit kombinálja, de a gyúró, a nyomó és a rezegtető mozdulatok erőteljesebbek. Meghatározott izomcsoportokra koncentrál, amelyek egy adott sport gyakorlása közben jobban igénybe vannak véve ezért feszülnek, sérülékenyebbek. Javaslom a megerőltető heti edzésmunkába illesztve végezni, hogy a test regenerálódása gyorsabb legyen!

Mindkét masszázsnál alkalmazom a japán Shiatsu masszázs technikáit is. Ezek a meridiánokra és a test életpontjaira kifejtett nyomások fokozzák a testben az energia áramlását. Csak a lábakon, a kezeken és a vállon alkalmazom.

Számomra az örömöt és a motivációt az adja a masszírozásban, amikor azt hallom tőletek, hogy elmúlt, már nem fáj, gyorsabb lettem, újra öröm a mozgás….

Előzetes egyeztetéssel szombaton is masszírozok! Kérlek keressél telefonon.

Sok szeretettel várlak!

Zsolt

Foglalj időpontot online!

Betöltés...