Jenei Zsolt+36 30 29 29 384

varosjaro@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Péntek: 14:00 - 21:00
Vasárnap: 09:00 - 20:00

Masszázsaim
Kedves Vendégem!
Mielőtt a szolgáltatásaimat igénybe veszed, két fontos dologról tájékoztatlak. Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. Tv. 2022.09.01-jétől hatályos előírásainak megfelelően kizárólag magánszemélyeket szolgálok ki, és magánszemély számára állítok ki számlát. A számla az online pénztárgép kötelezettség kiváltására is szolgál, így minden szolgáltatásomról számla készül. A számla kiállításához szükség van a szolgáltatást igénybe vevő Vendég nevére és lakcímére, mely adatokat, ha nem kapom meg, sajnos nem áll módomban a Vendéget kiszolgálni. Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm!

A mozgás maga az élet!

Három évtizedes küzdősport tapasztalattal kezdtem el masszázst tanulni és masszírozni. Számomra ez a két dolog összetartozik, mert ugyanarra a tudásra épül. Az izomzat, a keringés, a légzés és a test energiájának az ismerete és tudatos használata a masszázsban is hatásosabb kezeléseket és tartósabb eredmény elérését teszi lehetővé. Javítani tudom vele az optimális testtartást, a minőségi mozgást és a jó közérzetet.

Minden masszázsom személyre szabott, megbeszéljük az igényeid és azon dolgozom, hogy felfrissülj, lazulj és elmúljon az izomfájdalom.

A masszázs közben használok köpölyt. Ezeket a vákuumot képző gumi harangokat azokra a pontokra helyezem, amelyeket már masszíroztam. Ez fokozza a masszázs hatását.

Gyakran alkalmazom a masszázspisztolyt is, ami izomcsomók lazításához és nagyon merev izmok feloldásához hasznos segítség.

A masszázsokat követően az ülő munkát végzőknek, a hát és váll fájdalmakkal küzdőknek megtanítok néhány tartás gyakorlatot, amit otthon egyedül is tudnak végezni.

Segíteni fog a helyes testtartásban!

Az intenzíven edző vagy versenyre készülő sportolónak az edzéstervükhöz igazodva készíthetek regenerációs tervet, ami tartalmazza a masszázs mellett otthon is végezhető lazító és fejlesztő gyakorlatokat, valamint segíthetek kiegészítő sportot választani.

Az alábbi kezelésekkel várlak:

Lazító, regeneráló masszázsok. Ez a svédmasszázs technikáira épül, simítások, dörzsölések és gyúró mozdulatok kombinációja. Célja, hogy átmozgassa a testet, fokozza a nyirok és vérkeringést, lazítsa az izmok feszültségét és nyugtassa az idegrendszert.

Jótékony hatása van a kötőszövetekre (fascia), rendszeresen végezve javítja azok állapotát, feszessebbé teszi őket. Összességében energizálja a testet, napokig tartó jó közérzetet ad.

Erőteljesebb energizáló masszázsok. A svéd- és a sportmasszázs technikáin alapulnak, amit kiegészítek ki a thaimasszázs és a shiatsu masszázs életpontokra irányuló nyomásaival és ízületi kimozgatásaival. Ezek ameridiánokra és a test életpontjaira kifejtett nyomások fokozzák a testben az energia áramlását.

Sportmasszázs. Ahogy a karatéhoz a shiatsu, a thai bokszhoz a thai masszázs, úgy az európai bokszhoz a sportmasszázs párosítható. Ezek kombinációja széles repertoárt ad, hogy bármilyen sportot is gyakorolsz, megtaláljuk a számodra legjobb kezelést. Meghatározott izomcsoportokra koncentrálok, amelyek egyadott sport gyakorlása közben jobban igénybe vannak véve ezért feszülnek, sérülékenyebbek.

I Speak english, call or write me!Hablo castellano, llamame o escibeme!Je parle français, appelez-moi ou écrivez-moi!Я говорю по-русски, позвоните или напишите мне!

Zsolt

Foglalj időpontot online!

Betöltés...