Atanasziu Alexandra Laura+36 30 584 0796

lelek.magia11@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Szerda: 10:00 - 20:00

Masszázsaim
Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Számos tanulmány foglalkozik az érintés fontosságával. Születésünktől fogva érzelmi fejlődésünk talán legfontosabb része, szeretet nyelvünk egyike, és lelki egyensúlyunk alappillére.

Saját gyógyulásom és tanulmányaim során az energiagyógyászattal, különböző masszázs technikákkal ismerkedtem meg, és tapasztaltam gyógyító hatásukat. Ezek olyan módon emelték életem és változtatták meg életfelfogásom, hogy szinte magától értetődő volt számomra az, hogy ezt a csodás megtapasztalást másoknak is szeretném átadni, másokat segíteni, hogy megéljék a lelki felszabadulás ezen kellemes útját.

A pillangó az átváltozás, a megújulás egyik csodás tanítója és példája. Életünkben újból és újból valami hasonló átalakulásra vágyunk tudatosan vagy tudatalatt, akarattal vagy sodródva az életünk eseményeivel.

Az általam tanult kezelési módokkal az életedben a megújulási vágyadnak több szintjén, az érzésednek, az érdeklődésednek megfelelően segítelek, hogy felszabadulhass, könnyedebben éld meg a mindennapokat és magad életébe valamint környezeted számára is még több örömöt, fÉNyt (- MAGad) hozz.Szeretettel várlak a számodra legtökéletesebb kezelésre!

Áldással és szeretettel: Atanasziu Alexandra Laura – Luna ✨

Foglalj idöpontot online:

Betöltés...