Atanasziu Alexandra Laura+36 30 447 5024

lelek.magia11@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Szerda: 10:00 - 20:00
Péntek: 10:00 - 20:00

Masszázsaim


Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Hittel élni, tisztán látni.

A pillanat – az itt és a most. Lehetőség mindazoknak akik szeretnének választ kapni azokra a kérdésekre amelyek a legmélyebben foglalkoztatják. Egy olyan utazásra hívlak, amin járva rásegíthetlek a gyógyulás útjára, ami a saját bensődben kanyarog. Talán helyenként még ködös és nem látszik tisztán a horizont, de a hited és akaratod eloszlatja a félhomályt, az út végén pedig Rád süthet az igazi gyógyult életminőség, mert Neked is jár a boldogság simogató melege. Hiszem, hogy a gyógyulás alapvetően mindig a félelemtől való megszabadulást jelenti.

Aki fél – az nem egész!

A test csak akkor cselekedhet tévesen, ha téves gondolatokra reagál. Kizárólag az elme képes a teremtésre, mert a lélek már megteremtetett, a test pedig az eszköze a tanulásra, része a megtapasztalásodnak az anyagi világban. A félelem akaratlan dolog, olyasmi ami felett nincs hatalmad. A félelem mindig az erőfeszítés jele, és olyankor támad fel, ha az amit akarsz ellentmondásban van azzal amit teszel. Izgalmas utazásra hívlak önmagadba a Masszázs segítségével.

Foglalj idöpontot online:

Betöltés...