Atanasziu Alexandra Laura+36 30 447 5024

11shankari11@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Hétfő: 08:00 - 20:00
Szerda: 08:00 - 20:00

Masszázsaim


Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Hittel élni, tisztán látni. 

A pillanat-az itt és a most,hogy testedet, lelkedet meggyógyítsd. Lehetőség mindazoknak akik hisznek a gyógyulásban és szeretnének választ kapni azokra a kérdésekre amelyek a legmélyebben foglalkoztatják. Egy olyan utazásra hívlak,amin járva rásegíthetlek a gyógyulás útjára, ami a saját bensődben kanyarog. Talán helyenként még ködös és nem látszik tisztán a horizont,de a hited és akaratod eloszlatja a félhomàlyt, az út végén pedig Rád süthet az igazi gyógyult életminőség,mert Neked is jár a boldogság simogató melege.

Hiszem hogy a gyógyulás alapvetően mindig a félelemtől való megszabadulást jelenti. Ehhez arra van szükség hogy ne félj önmagadtól,hiszen saját félelmed miatt nem érted meg a gyógyulást. Kizarólag az elme képes a tévedésre. A test csak akkor cselekedhet tévesen,ha téves gondolatokra reagál. A test nem képes teremteni. Kizarólag az elme képes a teremtésre,mert a lélek már megteremtetett,a test pedig nem más mint az elme eszköze a tanulásra. A test csupán része a megtapasztalásodnak az anyagi világban. 

A félelem akaratlan dolog,olyasmi ami felett nincs hatalmad. A félelem mindig az erőfeszítés jele,és olyankor támad fel ha az amit akarsz ellentmondásban van azzal amit teszel. 

Hívlak egy izgalmas, gyönyörű tájra: önmagadba, a Metamorf Masszázs segítségével, hogy saját magad lehess, teljes életet élhess,ép testtel és ép lélekkel. 

Foglalj idöpontot online:

Betöltés...