Atanasziu Alexandra Laura+36 30 584 0796

lelek.magia11@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Szerda: 10:00 - 20:00

Masszázsaim
Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

“Aki a Lelke erősítésén dolgozik, az jó módszert választ. Tudományosan kutatja a Lét legmagasabb igazságait. Bizonyíthatóan irányítja saját életét. Teremtő erejűvé, kitartóvá és hatalmassá válik. Urrá lesz az időn és meghódítja az életet. Nem lesz többé az anyag rabszolgája, de nem is él vissza erejével. Uralkodik a saját Lelke felett, uralkodik és felette áll az Életnek. Minden embernek meg kellene ismernie Lelkének határtalan erejét, hogy ez az erő az ő gondolkodásának és cselekedeteinek ereje és alapja lehessen.” Kafka

A pillanat – az itt és a most. Lehetőség mindazoknak akik szeretnének választ kapni azokra a kérdésekre amelyek a legmélyebben foglalkoztatják. Egy olyan utazásra hívlak, amin járva rásegíthetlek a gyógyulás útjára, ami a saját bensődben kanyarog. Talán helyenként még ködös és nem látszik tisztán a horizont, de a hited és akaratod eloszlatja a félhomályt, az út végén pedig Rád süthet az igazi gyógyult életminőség, mert Neked is jár a boldogság simogató melege. Hiszem, hogy a gyógyulás alapvetően mindig a félelemtől való megszabadulást jelenti.

Aki fél – az nem egész!

A test csak akkor cselekedhet tévesen, ha téves gondolatokra reagál. Kizárólag az elme képes a teremtésre, mert a lélek már megteremtetett, a test pedig az eszköze a tanulásra, része a megtapasztalásodnak az anyagi világban. A félelem akaratlan dolog, olyasmi ami felett nincs hatalmad. A félelem mindig az erőfeszítés jele, és olyankor támad fel, ha az amit akarsz ellentmondásban van azzal amit teszel. Izgalmas utazásra hívlak önmagadba a Masszázs segítségével.

Foglalj idöpontot online:

Betöltés...