Fodor Ramón+36 20 340 0929

fodorramon@hotmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Péntek: 14:00 - 20:00

Előzetes egyeztetéssel szombat, vasárnap is vállalok masszázst.

MasszázsaimTájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.


SZÉP kártyát elfogadok

szep-kartyak

 

A kereskedelmi szakközépiskola elvégzése után is központi szerepet játszott életemben az üzleti világ, illetve a vállalkozások felépítésével kapcsolatos minden tevékenység. Újra és újra a fejlődés és a tanulás lehetőségét láttam bizonyos struktúrák és rendszerek felépítésében. 5 évig a Sankalpa jógastúdió tulajdonosa , vezetője voltam, ahol lehetőségem volt a valóságban is kipróbálni ezen rendszerek hogyan is működnek..

Úgy gondolom, ahogy létrejön egy vállalkozás, egy “kis világ”, egy olyan folyamat részese lehetek, ami megfigyelhető a család struktúrájában, kapcsolatainkban és az egész makrokozmoszban. Ezt lehet jól csinálni, jól vezetni, összefogni….és lehet rosszul is. De hozzáteszem a rosszul csinálás is egy tanulási folyamat, amiből merítkezni kell és felülemelkedni rajta. Ha képes vagy szemlélődve mégis részt venni becsülettel és odaadással egy közösségben, az hihetetlen erőt ad, másoknak is.

Célom a Sankalpával az volt, hogy egy olyan közösséget hozzunk létre, ami nyitva áll mindenki számára, ami lehetőséget ad oktatónak, tanítványnak és bármilyen résztvevőnek egy “jobb világ” kialakításához. A “jobb világ” bennünk születik,csak a kereteit adhatjuk meg, hogy aztán észrevegyük mindazt a jót , ami körülvesz minket.

Most , hogy a stúdiómat eladtam a masszőrködésre és a harcművészet iránti szeretetemre fordíthatom az energiáimat és mindazt , amit tanultam az évek során. 2009-ben masszázs tanfolyamon, okleveles svéd masszőrként végeztem. A masszőrködést hivatásomként és egyszerre hobbimként élem meg, amit a jógastúdió vezetése alatt is végeztem, ami által rengeteget tanultam az emberi testről és természetről, ezáltal önmagamról egyaránt.

Életem másik és talán legnagyobb szerelme az Arkloki harcművészet. Mindössze 8 éve űzöm és még mindig úgy gondolom rengeteg a tanulnivalóm!:) Amit itt megélek, azt kiterjesztem életem minden területére, tehát minden amit teszek és tanulok, az lehetőséget ad a fejlődésre, szinkronban segítve egymást, így segítve másokat. Masszázsom nem tipikusan svéd masszázs.

Az évek során, ellesett és megtanult technikákkal fejlesztettem csiszoltam,amit a harcművészetben tanult összpontosítással, figyelemmel végzek. Itt a tőlem telhető legnagyobb figyelmet kapod, hogy az izomcsomókat letapadásokat veled együtt működve feloldjuk. Mivel nagy masszázskedvelő is vagyok egyben. és mert látom , hogy az igazi ellazulás csak a csendben és magadra figyelés közben tud kialakulni, ezért masszázs közben nem beszélgetek..előtte , utána szívesen.

Örülök , hogy a Zöldsziget Masszázsstúdió csapatához tartozok, és mostantól itt várok minden vendégemet egy jó masszázsra. 

Foglalj időpontot online:

Betöltés...

 

Ramon masszázsRamonRamon masszázsaLábmasszázs Ramon masszázsai