Sensiplan tanfolyam 

A Sensiplan egy fogamzásszabályozási módszer, mely termékenységtudatos, természetes, cikluskövetéssel és önmegfigyeléssel működik. A mesterséges védekezési/fogamzásgátló módszerekkel ellentétben hormonmentes, nem kíván semmiféle beavatkozást sem a test működésébe, sem a szexuális aktusba. 

A természetes módszerek közül a tüneti-hőmérőzéses (más néven szimptotermál) kategóriába tartozik, 2011 óta viseli a Sensiplan nevet. A módszert egy német munkacsoport, az NFP AG dolgozta ki az 1980-as években. Azóta számos tudományos kutatás, vizsgálat és statisztika segíti és biztosítja azt, hogy a Sensiplan egy kimagasló hatékonysággal alkalmazható, logikus és érthető szabályrendszerű, könnyen elsajátítható és megbízható alternatíva legyen a fogamzásszabályozásban. Megfelelő alkalmazás esetén felveszi a versenyt a hormontartalmú készítményekkel.

A női test csendes, az elején még kódolt jelzései egészen pontosan megmutatják, hogy a ciklusban mikor van a termékeny és mikor a terméketlen szakasz. Ezek pontos meghatározásával mindig biztosan lehet tudni, hogy mikor lehet esély a fogamzásra és mikor nem.

A tanfolyam ideje alatt – ami 4+1 alkalomból áll – a döntő jelentőségű testi jelek megfigyelése, a biológia megismerése, a Sensiplan szabályainak megtanulása és begyakorlása a cél, saját élmény által is. A saját ciklusod ritmusához alkalmazkodva találkozunk 4+1x újra és újra. A plusz egy találkozás egy ún. szupervíziós ülés, kb. fél évvel a tanfolyam vége, tehát a 4. alkalom után, hogy átbeszéljük az önállóan megélt, elmúlt fél éves időszak tapasztalatait és kérdéseit.

A tanulási folyamat szerves részét képezi a Természetes & biztonságos tankönyv és munkafüzet (nálam ezek is elérhetőek és megvásárolhatóak), melyek tartalmazzák a Sensiplan módszer tananyagát, a szabályrendszert rövidített, valamint kellő részletességgel érthetően és átlátható formában is, ill. gyakorlási feladatokat is.  Kiváló segítséget jelentenek a tanfolyam utáni időkben is,  ill. bátran átörökíthetők a következő generációkra, hiszen ezeket az információkat mindenkinek tudnia kellene! Régen anyák adták át lányaiknak a tudást erről az elemi, a női lét meghatározó és szerves részéről, ami hagyományt aztán sajnos a tabusítás megállított.

A tanfolyamon megszerzed mindazt a hasznos és alkalmazandó tudást, ami a testedhez, a női részedhez és termékenységedhez iránytű, szótár és dekódoló rendszer, hogy aztán magabiztosan használhasd a módszert a fogamzás elkerüléséhez vagy éppen elősegítéséhez is.

A tanfolyam anyaga a találkozásainkon egymásra épül. Megköszönöm, hogy ha elkezded és belevágsz, elköteleződsz. Ezt a tanfolyam árának megfizetésével tudod felém jelezni. Két részlet is fizethető, ebben az esetben az első alkalommal fizetendő 40 000 Ft, harmadik találkozáskor pedig a fennmaradó 22 500 Ft. 

5 alkalommal fogunk találkozni, amiből az első 120 perces, minden további alkalom 90 perc. A +1 alkalom fél évvel a tanfolyam befejezte után lesz. A találkozásaink időpontját mindig együtt egyeztetjük, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a döntésed után bármelyik elérhetőségemen! 

Várlak szeretettel! 

Rozi

 

Náluk foglalhatod: