Metamorf masszázs Rékával

[60 perc / 90 perc /120 perc]


 

Mindannyian mások vagyunk, és egy kicsit másképp csináljuk. 

A metamorf masszázsról:

A metamorf masszázs egy speciális technika. Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is.

Földi életünk során különböző kellemetlen lelki hatások érnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén. Ezek az élmények lehetnek traumák, sokkok, fájdalmak, szégyenérzetek, szeretetmegvonások, lelkiismeret-furdalások. Különösen a magzati és kisgyermekkorban ért traumák erőteljesek. Bár a gazdájuk már rég elfelejtette a történést, de a lélek emlékszik rájuk, teherként, sebként, lelki sérülésként terhelik, mérgezik a személyiséget, kifejtik kellemetlen hatásukat. Mindaz, ami eddigi életünk során történt velünk azt hordozzuk a jelen pillanatban is. És fogjuk ezt a jövőben is tenni. Mindaddig, míg ki nem pucoljuk a tudatalatti legmélyéről. 

Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom a tudatalattiba kerül, és raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást, ami utána kihat a tudatra, a mindennapi életre, és akár testi problémákat is okozhat. Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk. Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat. Megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk, mert a háttérből blokkolják az érzelmeinket, és a tudatunkat.

A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen, a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat.

A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Bárkin alkalmazható, akár kisgyerekeken is. Lehetőséget biztosít arra, hogy szeretetteljes közegben történjen a változás és mindez finoman és lágyan menjen végbe.

  • Segíthet eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, nyomasztó érzéseket.
  • Nyitottabbá, oldottabbá tehet.
  • Megnőhet az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk.

Stresszoldó hatása miatt különösen ajánlott leterhelt, nehéz időszakokban pl szakítás, gyász, változások, váltások esetén pl munka, párkapcsolat, és különösen javasolt gyermekeknél viselkedési, beilleszkedési, tanulási problémák esetén, bármely korosztály számára.

Amiben nálam más: 

Általam a a metamorf masszázs abban más, hogy én nagyon szeretek előtte és utána beszélgetni, meghallgatni, és megoldásokat keresni. 

Az energetikai rendszerünkben magasabb szintű rálátásom van, és mély szinteken tudom működtetni a metamorf masszázs energiáját. Egyszerűen azért, mert nagyon rég óta kezelek, és tanítom ezt a csodálatos technikát, hiszek benne, és mindenkiben, aki változást szeretne az életében.

Első alkalommal mindig 90 perces a metamorf masszázs, hogy ismerkedjünk, és beszéljünk a metamorf masszázs hatásairól, a kezelés menetéről.

Mi az a tudatalatti, mik a lelki blokkok, miért van a múlt olyan nagy hatással a mindennapjainkra, miért futunk felesleges köröket az életünkben, miért nehéz egy-egy döntést meghozni, és hogyan tudunk felszabadulni a nyomasztó érzések alól. Ebben segít a metamorf masszázs. 

A további alkalmak választható időtartammal foglalhatók 60 / 90 / 120 perces, ezt majd személyesen az első alkalom után megbeszéljük, mire van szükség, melyiket szeretnéd választani. 

A változás benned van!

Szeretettel várlak

Réka

 

 

 

Náluk foglalhatod: