Léleksimogató csomag – szupportív terápia+90p transzrelaxációs masszázs Ennek a csomagnak az igénye a gyakorlatban született meg. Az a tapasztalatom, hogy minél több oldalról közelítünk egy adott helyzetben az aktuális nehézségre, annál könnyebben megtehető a következő lépés a jól-lét felé. Ezen az alkalmon  a terápiás beszélgetésben “megkínáljuk az elmét” kognitív tartalmakkal, majd utána a transzrelaxációs masszázs alatt “kisimogatjuk” a testből az aktuálisan hordozott stresszt és feszültségeket. Munkám során előszeretettel alkalmazom együttesen a módszereket és a tudásomat, kihasználva azok egymást erősítő (szinergista) hatását.

A találkozásunk elején röviden egymásra hangolódunk, majd megkérlek, öntsd szavakba – amennyire lehetséges -, hogy mi az aktuális témád, min szeretnél dolgozni, mi az, ami most leginkább fáj és feszít (testileg és/vagy lelkileg), mi volna jó, ha oldódni tudna. Ha egyedül már nem birkózol meg a benned levő üggyel, gyere és tedd ki, mondd el, sírd el, könnyülj ki, bármi érvényes annak érdekében, hogy belül ne feszítsen tovább. Meghallgatásra, aktív figyelemre, elfogadásra, együttérzésre számíthatsz, miközben a nyomasztó gondolatokat és érzéseket biztonsággal átélheted és kifejezheted, a terheket leteheted, hogy utána könnyen és felszabadultan léphesd meg a következő lépésedet.

Tanítsd meg nekem, hogy ki vagy Te. Hogy mit miért csinálsz, és hogy jutottál ide. Nem vagyok mindentudó, és mivel mindenki más – végtelenül más! -, ezért azon vagyok, hogy Téged lássalak.  Figyelek rád. Ítélkezés- és minősítésmentesen, felesleges címkék és kategóriák nélkül, nyitottan és empátiával. Tartom a teret, hogy biztonságban érezd magad a folyamataidban. A felfogásom szerint minden  állapot érvényes, nincs jó vagy rossz. Ha megakaszt valami az életedben, ha nem tudsz tovább haladni,  akadályokat észlelsz, vissza-visszatérő eseményeket, helyzeteket, mintákat, amiket szívesen letennél már, ha  szeretnéd magad jobban érezni akár testi, akár lelki szinten, gyere és keressük meg azokat a pontokat az  életedben, amiket át lehet keretezni, tudatosítással új alapokra lehet helyezni. Szálazzuk szét, bogozzuk ki,  hántsuk le róluk a hozzá kötődő érzelmeket, hitrendszereket!

A találkozások célja, hogy erősödj, tudatosodj magaddal, a működéseddel kapcsolatban. Hogy le tudd rakni a terheket, frusztrációd és szorongásod, miközben együtt keressük a neked lehetséges pozitív kimeneteleket. Hogy könnyebben elfogadd és toleráld magad és másokat, értékeld az életet, könnyebben kommunikálj és kapcsolódj másokkal, légy ellenálló, ill. változásra képes.

Utána következik a transzrelaxációs masszázs, amely alatt lazító, simító mozdulatokkal, plusz illóolajok használatával elkezdjük a testi szintű oldást, oldódást. Bármilyen érzelmi/lelki állapotban is érkezel, a masszázs alatt letehetsz minden olyat, ami akkor és ott – immáron már szavak nélkül lehetséges. A fizikai testeden dolgozva segítjük a jóllétedet, „haladunk kívülről befelé”, hangolódunk a legbensőbb önvalódra. Amit előtte a terápiás ülésen a tudatosba hoztunk, ekkor már a fizikai síkon is megsegítjük, hogy könnyülni tudj. Az izmok elernyedése, az idegek megnyugtatása, a stresszpontok megdolgozása után könnyedén áramolhatsz tovább utadon. Ez a masszázs további lehetőséget ad arra, hogy összekapcsolódj igazi önMAGaddal. Megtapasztalhatod a tökéletes összhangot és EGYséget. A tested megpihen, az elméd ekkorra már elcsendesedik, megszűnnek az egyszemélyes párbeszédek. Csak a jelen marad. Az érintések és az energiák, és tenMAGod. Csodálatos egyensúlyi állapot, melyet magaddal vihetsz, és rajtad áll, hogy meddig őrzöd meg. 

Ez az alkalom – a segítő beszélgetés és a transzrelaxációs masszázs együtt – lehetővé teszi, hogy a feltöltődés az egész szervezetedet érintse. Szervezet alatt értem az egész lényedet, a maga tökéletes hármas egységében: test-lélek-szellem. Bármelyik rendszerben túl- vagy alulműködés vagy elzáródás van, felborul az egyensúly. Legkésőbb a fizikai test mindig jelez, ha valami nincs rendben legbelül.  

A léleksimogató csomag választásakor számíts egy két- és fél órás együttlétre, aminek a végén testben, lélekben és elmében is könnyebb leszel! 

A legjobb úton jársz csodás önMAGad felé!

 

Várlak szeretettel!

Rozi

 

Náluk foglalhatod: