Léleksimogató csomag – 90p relax masszázs + metamorf masszázsEnnek a csomagnak az igénye a gyakorlatban született meg. Relax- és metamorf masszázs egy találkozás alatt. Munkám során előszeretettel alkalmazom együttesen a módszereket és a tudásomat, kihasználva azok egymást erősítő (szinergista) hatását.

A találkozásunk elején egy rövid beszélgetésben egymásra hangolódunk, és megkérlek, öntsd szavakba – amennyire lehetséges -, hogy mi az aktuális témád, min szeretnél dolgozni, mi az, ami most leginkább fáj (testileg és/vagy lelkileg), mi volna jó, ha oldódni tudna.

Utána következik a relax masszázs, amely alatt lazító, simító mozdulatokkal, plusz illóolajok használatával elkezdjük az oldást, oldódást. Bármilyen érzelmi állapotban is érkezel, a masszázs alatt letehetsz minden olyat, ami akkor és ott szavakkal vagy szavak nélkül lehetséges. A fizikai testeden dolgozva segítjük a jóllétedet, „haladunk kívülről befelé”, hangolódunk a legbensőbb önvalódra. Az izmok elernyedése, az idegek megnyugtatása, a stresszpontok megdolgozása után áramlásban maradunk és mindezt a folyamatot támogatjuk meg még egy metamorf masszázzsal.

A tapasztalatom szerint ezek után nem kell már sok a mély-relaxált állapot kialakulásához, ami lehetővé teszi a finom és lágy hangolást a tudatalattiban is. A metamorf kezelés rendkívül hatékonyan oldja a gerinc reflexpontjain keresztül életed energiájának blokkjait, a mélyben elrejtett traumáidat és fájdalmaidat, amik az adott időpillanatban éppen elérhetők és feldolgozhatók, a lelked számára is befogadhatók.

A léleksimogató csomag választásakor számíts egy két- és fél órás együttlétre, aminek a végén testben és lélekben is könnyebb leszel! Bérlet vásárlása esetén még plusz 10% kedvezmény jár ebből a kedvező csomagárból!

A legjobb úton jársz csodás önMAGad felé!

 

Náluk foglalhatod: