Lélekhangoló csomag – Szupportív terápia + metamorf masszázsEnnek a csomagnak az igénye a gyakorlatban született meg. Terápiás beszélgetés és metamorf masszázs egy találkozás alatt. Munkám során előszeretettel alkalmazom együttesen a módszereket és a tudásomat, kihasználva azok egymást erősítő (szinergista) hatását.

A terápiás beszélgetéssel szavakba öntheted, ami foglalkoztat, ami gondot, akadályt, nehézséget jelent.  Tudatosba hozhatjuk együtt, ami akkor és ott lehetséges és szükséges az adott helyzetedben. Különböző szemszögből vizsgálhatjuk meg a dolgot, megkönnyítve neked a rálátást és az átkeretezést. Kiteheted mindazt, ami belül feszít, én meghallgatlak, elfogadással figyelek, adom hozzá a biztonságos teret, támogatlak. Szétszálazzuk a dolgaidat, és a folyamat gyógyító hatása azonnal, majd alkalomról alkalomra fokozatosan érezhető!

Ezt a szellemi kikönnyülést megtámogatjuk egy metamorf masszázzsal, hogy a lélekhangolást blokkoldásokkal is segítsük.

A lélekhangoló csomag választásakor számíts egy kétórás együttlétre, ami lelki-szellemi megújulás! Bérlet vásárlása esetén még plusz 10% kedvezmény jár ebből a kedvező csomagárból!

A legjobb úton jársz csodás önMAGad felé!

Várlak szeretettel!

Rozi

 

Náluk foglalhatod: