Hawaii Lomi Lomi Nui masszázs

[ 60 perc / 90 perc  / 120 perc ]


Megáldom a múltat, mindent, ami elmúlt, a jövőt, mindent, ami lesz, a jelent, mindent, ami van. Bízom önmagamban és erőim forrásában. Várom a legjobbat. 

Hawai’i szigetek gyógyító művészetei közül talán az egyik legismertebb a Lomi Lomi Nui masszázs, ami messze messze nem egyszerűen fizikai testet érinti. Túllép a látható valóságon, ismeri a Létezés(ed) különböző síkjait, gyengéden vagy épp erősen megérintve azt, gyógyít, tisztít és felszabadít.

Gyógyító, áramló érintés, melynek átadhatod magad, feloldódhatsz a hullámain. Tested, Lelked megpihenhet a biztonságos, szerető Térben. (Testünk hordozza sérüléseinket, traumáinkat, a hawaiiak „Ele’ele’eke”-nek – fekete zsákoknak, fekete köveknek hívják a testben eltárolt olyan érzelmi energiákat, feszültségeket, melyek gátolják az életerő, az energia áramlását.) 

Pihentető, mélyen ellazító, stresszoldó és kényeztető, hiszen az egész test langyos olajjal, nagy szeretettel és figyelemmel van érintve. A bizalom, a tisztelet, a szeretetteli törődés, a gyengéd vagy épp erőteljes érintések olyan megszentelt teret hoznak létre, melyben kapcsolatba tudunk kerülni a sejtmemóriákban tárolt elakadásokkal és teret kap saját öngyógyító erőd. 

Az energiák szabadon áramlásával tisztábban hallható a belső hangunk, közelebb kerülünk valódi lényünkhöz és újból szabadon áramlik az Élet. A Lomilomi meleg olajos, teljes testmasszázs és érvényesek rá a masszázsok általános kedvező élettani hatásai a szervezetre: megnyugszik az idegrendszer, enyhül a szorongás, a stressz a testben és a lélekben tárolt feszültségek, érzelmi traumák kioldódnak, javul a közérzet, erősödik a szervezet ellenálló képessége, ellazulnak az izmok, élénkül a vérkeringés, a nyirokkeringés, a szervezet anyagcseréje, fokozódik a méregtelenítés, növekszik a sejtek oxigénfelvevő képessége a kókusz olaj könnyen beszívódik a bőrbe, így finoman ápolja,táplálja, regenerálja azt

A Lomi lomi masszázs áramló érintése, ennél jóval több, segít visszatérni az eredendő harmóniába, a teremtés eredeti rendjébe. Utat mutat önmagunkhoz, belső erőnk forrásához, új látásmódot ad, segít megnyitni a szívet, átérezni a mindent átható mindig jelenlevő szeretetet önmagunk és a létezés iránt. Teret nyer az öröm, a létezés öröme, amiről a mindennapokban sajnos sokszor megfeledkezünk. 

Aloha azt jelenti, hogy ITT és MOST megosztom veled a bennem levő szeretetet. 

“Aloha ia o’ka a pa’ulo“ – “Szeretetben találkozva, EGGYÉ válunk”

 

 

Náluk foglalhatod: