Access Bars tinédzsereknek12-18 évesek részére

Az Access Bars ® tinédzser kezelésnek két összetevője van, amit egy konzultációs beszélgetéssel indítunk, ahol megfogalmazható a jelenlegi probléma, nehézség, ami akadályként van jelen a tovább haladásbanAz Access Bars ® kezelés, amely a fejen lévő 32 pont kezeléséből áll, valamint segítségül hívjuk az OH kártyákat. Az OH Kártya segít kialakítani egy közelebbi kapcsolatot önmagunkkal és a körülöttünkélőkkel, használatával fejleszthetjük érzelmi megnyilvánulásainkat.

Ezen két módszer ötvözete lehetőséget nyújt arra, hogy a fiatal különlegesnek érezze magát, a legjobbat hozza ki magából, befogadja az örömöt, a boldogságot, értékelje önmagát, növelje az önbizalmát!A valóságban sajnos, kemény elvárásoknak kell megfelelnie már a gyerek korban, így még nagyobb kihívás a tinédzser korszak és fiatal felnőttévállás időszaka.Folyamatosan nyomás alatt vannak, ez tartósan stresszt okoz nekik, ami félelemben, szorongásban, testi tünetekben jelentkezik náluk.Az OH KÁRTYA Ely Raman által illusztrált kártyák célja, hogy fejlesszék a képzelőerőt, az intuíciót, az önismeretet és a kommunikációt.A kártyák segítségével egy belső utazásra indulhatunk, ahol rátalálhatunk megoldatlan konfliktusainkra, meg nem élt vagy elfojtott érzelmeinkre és legelső sorban a problémáink megoldására.Az OH-kártya nem más, mint egy fantasztikus utazás a tudattalanba, önmagunk megismeréséért.

Gyakorlatilag bármely téma feldolgozható a kártyák segítségével:

  • önismeret, önszeretet
  • belső erőforrások megtalálása
  • kapcsolati problémák
  • családi konfliktusok

 

A kártyák használata után kerül sor az Access Bars ® kezelésre, amelynek során te csak kényelmesen megpihensz egy masszázságyon, puha pléddel betakarva, miközben a tested, az energetikai rendszered kényelmesen elengedi az összes korlátozó nézőpontodat, hiedelmedet, sérelmedet, berögződésedet?

A kezelést ahhoz lehet hasonlítani, mint amikor a számítógépen lefuttatunk valamilyen tisztító programot.

Az Access Bars ® kezelés kiválóan alkalmazható:

  • a stressz csökkentésére, és az összezavarodott gondolatok tisztítására
  • önbizalom, önértékelés növelésére
  • vizsgák és felelés előtti szorongás levezetésében

A kezelés menete:A kezelés kényelmes masszázs ágyon, ruhában történik. A fejen lévő pontok kezelése révén a barokat futtatva, az agyhullámok lelassulnak, lehetővé téve ezáltal, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek félelmek és nézőpontok feloldódjanak

 

Náluk foglalhatod: