Fodor Ramón



+36 20 340 0929

fodorramon@hotmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Hétfő: 12:00 - 20:00
Péntek: 14:00 - 20:00

Előzetes egyeztetéssel szombat, vasárnap is vállalok masszázst.

Masszázsaim






Kedves Vendégem!
Mielőtt a szolgáltatásaimat igénybe veszed, két fontos dologról tájékoztatlak. Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. Tv. 2022.09.01-jétől hatályos előírásainak megfelelően kizárólag magánszemélyeket szolgálok ki, és magánszemély számára állítok ki számlát. A számla az online pénztárgép kötelezettség kiváltására is szolgál, így minden szolgáltatásomról számla készül. A számla kiállításához szükség van a szolgáltatást igénybe vevő Vendég nevére és lakcímére, mely adatokat, ha nem kapom meg, sajnos nem áll módomban a Vendéget kiszolgálni. Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm!


SZÉP kártyát elfogadok

szep-kartyak

 

“A test egy szentély melyet óvni, vigyázni, de legfőképp szeretni kell…”

2007-ben végeztem svéd masszázs képzést és azóta a masszázs az életem részévé vált. 12 év alatt formálódott, alakult, változott a tanulások és tapasztalások által a mostani formájára. Amit a masszázs és az akupresszúra technikájába bele tudok ötvözni, az a 14 év harcművészet alatt tanult, gyakorolt figyelem, amit a vendégeim felé irányítok.

Sokáig kerestem és hiányoltam az életemből egy olyan érzést, élményt, ami a hivatásomban harmóniát és boldogságot ad, valamint kiegészíti jelenlegi tudásom és kerek egésszé formálja azt. Ez a test akupresszúra és a fül akupunktúra tanfolyam elvégzése jelentette.

Nagy hatékonyságú gyógyító folyamatokat lehet elindítani általuk a testben és lélekben egyaránt. Az akupresszúra az egyik legismertebb ősi kínai gyógymód. A kezelés során a test energia pályái mentén található akupresszúrás pontokra gyakorlok hatást.

Masszázs közben nem beszélek, hogy a lehető legtöbb figyelmet tudj a lazításodra fordítani a légzéseddel. Ahogy a test ellazul, úgy a lélek is könnyedebb lesz, így gyorsabban végbe megy a gyógyulás.

Megtapasztaltam, hogy sokan félnek a masszázstól, férfiak, nők egyaránt, hisz van akinek “INTIM” a masszázs kezelés, ezért stúdiónkban külön figyelünk arra, hogy kellemesen és megfelelő biztonságban érezzed magad, hogy ezek a blokkok is oldódni tudjanak.

Nagy hangsúlyt fektetünk erre a biztonságérzésre, az egész stúdió csapata biztosítja ezt a megnyugtató légkört.

A test csodálatos élő, formálódó, változó energiahalmaz, amit ápolni, óvni érdemes és kell, hogy a lehető legjobb szolgálatot és kiteljesedést tudja adni a mindennapokban a lazaságával és könnyedségével.

Szánj időt magadra!

Legyél első magad számára, hisz ebből születik minden.

Sok szeretettel várlak!

Ramón

 

Foglalj időpontot online:

Betöltés...

 

Ramon masszázsRamonRamon masszázsaLábmasszázs Ramon masszázsai