Radix masszázs



Fókuszban a teljes test: lábujjaktól a fejtetőig

A Zenit és a Nadír kezelések együttes, kibővített, részleteire hosszabb időtartamban kiterjesztett alkalmazásából született meg a Radix masszázs. 

120 perc minőségi énidő, pihenés, nyugalom és teljes feltöltődés Test-Lélek-Szellem számára. 

Ötvözi az Orosz Energiagyógyászat, a Hawaii Lomi-Lomi Nui, a Holistic Pulsing és a gyógymasszázs kezelési módjait. 

Egy komplex, egész testet érintő relaxációs gyógymasszázs, melynek hatására az energiák felszabadultan áramolhatnak.

Zenit masszázs: 

Fókuszban a fej és a kezelésben hozzá tartozó területek: has-mellkas-nyak-vállak-karok-fej-arc

“A fej az emberi test fővárosa, és az összes Yin & Yang meridián egyesülése.” 

Idézet a Sárga Császár Belgyógyászati Könyvéből (kínai gyógyászat legkorábbi könyve)

A fej gyógyászatbeli és egészségügyi szerepét nem lehet eléggé hangsúlyozni. A testen legfelsőbb és központi helyet foglal el, és a minden egyes személyre jellemző Tudati, Lelki és Fizikai egyedi sajátosságok székhelye is egyben.

Modern társadalmunk mindennapos panasza a nyak és tarkótáji feszültség, amit kísérhet fejfájás, súlyosabb esetben migrén is. 

Az energia testünk azon részébe vándorol, amelyiket intenzíven használjuk, ezért a túl sok gondolatiság, – agyalás közben többlet energia kerül a vállakba, a nyakba és a fejbe. Ezek a gondolatok általában visszatérők és mint egy mókuskerékben hajtjuk őket. 

Gondolataink minősége szintén az arcunkra van írva. 

A hosszabb ideje fennálló feszültség a nyak hátsó részében blokkolja az energiaáramlást fej és test között. Testi tünetként megjelenhet a már említett fejfájás mellett szem, fül és állkapocs környéki problémaként. Elindul egy úgynevezett bezáródási folyamat ( ami mögött gyakran a nehézséggel való találkozás konfliktusa áll ), ugyanis annak érdekében, hogy gondolataink kapcsolódni tudjanak érzéseinkkel és cselekedeteinkkel, szabad áramlást kell biztosítani a fej, mellkas és has között. 

Ezzel a kezelésemmel szeretném felhívni a figyelmet a gondolatainkból adódó érzelmeinkre, és ezen együttes hatására létrejövő cselekedeteink tudatos ápolásának fontosságára, a hozzájuk kapcsolódó területek masszázzsal történő harmonizálására. 

A Zenit masszázs rendkívül kellemes. Pihentet, lazít, fájdalmat csillapít, enyhíti a stresszt, szorongást, a kisebb fokú depressziót , fokozza a szellemi képességeket- letisztult gondolkodást, jobb koncentrációt tesz lehetővé , felfrissít, érzelmeket szabadít fel, méregtelenít, fokozza az endorfinok, azaz a “boldogsághormonok” termelődését, mélyebb, nyugodtabb alvást biztosít és rendszeres alkalmazásával igen jó hatások, tartós eredmények érhetők el a fent említetteknek megfelelően. 

Nadír masszázs:

Fókuszban a talp és a kezelésben hozzá tartozó területek: 

gerinc alsó része – has – lábak -talpak

A talpmasszázs az emberi test minden egyes részének megfelelő működésére kiható reflexpontokra gyakorolt nyomás tudományos technikája. Megfelelően végezve a masszírozás ingerületet küld a test különböző szervei, mirigyei és idegei felé. Célja az egyensúly helyreállítása, a feszültség csökkentése, újra működésbe hozni, életre kelteni, regenerálni, gyógyítani az egész szervezetet, valamint az egész rendszer harmóniájának és kiváló egészségi állapotának helyreállítása természetes módon. 

Lábaink a földdel teremtenek összeköttetést. A talaj energiája áthatol a talpon, és a lábakon felfelé haladva bejut a gyökér- és köldökcsakrába, valamint a Harába. A chi mennyisége a lábakban a Hara erejére, a belek, vesék, és reproduktív szervek energiájára utal. Az, az ember, aki sok chi-vel rendelkezik a Harában és a lábakban, jól ismeri az élet gyakorlati vonatkozásait, és képes „kiállni magáért”. Akiben viszont kevés a chi, az nehezen birkózik meg a gyakorlati problémákkal, nehezen dönt pályája, életmódja felől, és nehezen „áll a maga lábára”. Bukdácsol, csetlik-botlik, szó szerint és képletes értelemben egyaránt. Gyenge lábú személyek öntudatlanul is megfeszítik lábukat, amitől merevvé válik a térdízület és görcsössé, esetlenné a járás. A lábszáron a belek, a hólyag és a vesék egészsége mutatkozik meg. Az itt alkalmazott kezelés megindítja a belek energiakeringését, s ez által ellazítja a lábszárat.

A Nadír masszázs a gerinc alsó részén, a hason, a lábakon és a talpon fokozottan erősíti a lábak chi-jét. Külön figyelmet szentelve a talpon található csakra pontok – így az adott csakrához tartozó szervrendszerek célzott érintésére.

Egész testre hatóan mennyiségi és minőségi inger éri a szervezetet. 

Olajos testmasszázs, illóolajok, csakra ásványok, speciális masszázs segédeszközök használatával kiegészítve, mini hangfürdővel 

 

Szeretettel várok mindenkit, aki igényes környezetben, értő figyelemben és érintésben szeretne töltődni. 

 

Egyéb fontos tudnivalók:

-a kezelés alkalmával csak a kliens és én vagyunk jelen.

-a bejelentkezés után a szolgáltatás abban az esetben érvényesül, ha a szolgáltatási díj 50%-a előlegként kifizetésre kerül. Ezt a befizetett összeget lemondás esetén nem áll módomban visszaadni, időpontot módosítani egyszer lehetséges. 

-amennyiben a kliens nem jelenik meg a kitűzött időpontban, a kezelés megtartottnak minősül, utólag nem módosítható másik időpontra. 

-a megbeszélt kezelési időpontnál a késés beleszámít a kezelési időbe. 

-amennyiben a késés meghaladja a kezelési idő 50%-át, a kezelés megtartottnak minősül. 

-a szerhasználó, pszichiátriai kezelés alatt álló és / vagy gyógyszeresen kezelt pszichoterápiában részt vevő, illetőleg nem diagnosztizált, de érzékelhetően mentális problémával küzdő egyént nem áll módomban fogadni. A kompetencia és a személyes határaimat tartom, ezért abban az esetben, ha a leírtakat észlelem vagy tudomásomra jut, a kezelést jogomban áll megszakítani és a befizetett előleg ebben az esetben sem jár vissza.

 

Náluk foglalhatod: