Szolár elemzés 

Nap visszatérésének horoszkópja

Születésnaptól születésnapig egy újabb energiamintázatot kapunk minden évben ajándékba az univerzumtól.

Ha befelé fordítjuk a figyelmünket, akkor érezhetjük, hogy a születésnap körüli időszakban rendszerint energikusnak érezzük magunkat, sokkal motiváltabbak leszünk és új célokat tűzünk ki.

Ennek az energiamintázatnak a tudatos felhasználása nagyban hozzájárulhat  ezen célok elérésében, segíthet mérlegelni döntési helyzetekben, hogy a fókuszt mely életterületekre érdemes inkább helyezni.

A Nap (ami az egó fejlődésünk kulcsa és választott iránya) szempontjából készült olvasat megmutathatja a megdolgozandó archetípusokat, “feladatokat”, ismétlődéseket, kihívásokat.

Nem kifejezetten eseményorientált előrejelzés, de nagy segítséget jelenthet a fejlődés érdekében. 

Egy szolár képlet elemzéséhez érdemes a születési képletet ismerni, mert a belső folyamataink megértésében segít igazán ez az előre jelző technika.

Egy alkalom körülbelül 90 perc

Az elemzések elkészítéséhez szükségem van a születési időpontra (óra, perc, amennyi információ csak rendelkezésre áll) a képletet pontosítom az SVT rendszer segítségével.

Majd készítek egy 12-16 oldalas  anyagot a kérdező számára, amit a személyes konzultáció keretében átbeszélünk és további kérdésekre igyekszem a lehető legjobb tudásom szerint válaszolni.

Előzetes bejelentkezésre van szükség, az elemzések elkészítésének ideje körülbelül 12-16 munkaóra.

 

Náluk foglalhatod: