Luna Világa érintésterápiaMinden szónál szebben beszél a test. 

Egy komplex kezelés, mely hatékonyan levezeti a stresszt és a régi mintákat megtartó feszültségeket. 

Magába foglalja a Hawaii Lomi Lomi Nui, a Craniosacralis terápia, a Pszichotronika és az Energiagyógyászat elemeit.  Ideális a rohanó, önmagunkkal nem törődő élet megváltoztatására, a túlzott információ áradat kivédésére, a kiégés, a depresszió vagy a pánikbetegség kezelésére. Egy olyan meleg olajos egész testet érintő masszázs, melynek hatására az energiák szabadon áramolhatnak.

Csodás módja megtapasztalni az érintés hatalmát.  A kezelés az energetikai és a fizikai testet egyaránt érintő, rezgésszint emelő terápia, mely a megújulás érzését hozza el. Egyfajta visszatérés lehetősége ez az eredendő harmóniához, hozzáférés a felsőbb szintű információkhoz, kapcsolódás a saját Testünkkel, Lelkünkkel és Szellemünkkel. Olyan ez, mint egy utazás, egy újjászületés, mely hűen a jelenhez, mindig más.

A masszázs útja lehet az önismeretnek, terápiás folyamatként önállóan, vagy kiegészítésképpen.  Egyedi minden alkalom.  Célja akár konkrét, vagy spontán születő, melynek megfogalmazása lehet a kezelés része. 

Kötetlen, nyitott beszélgetéssel kezdünk, hogy feloldódjunk, kikapcsoljuk a külvilágot és egymásra hangolódjunk a tisztelet és a bizalom jegyében.  Majd elhelyezkedsz a masszázságyon.

A teljes odaadáshoz és az érintések beengedéséhez Részedről kényelmes mértéket megengedő ruha nélküliség ajánlott. Természetesen nincsenek kötelező érvényű szabályok és mindenki a saját tempójában halad. Vannak, akik elsőre megengedik maguknak a nyitottabb hozzáállást, de olyanokkal is találkozom, akik számára ehhez több alkalomra van szükség, vagy ruhában szeretnék megélni az érintések jótékony hatását. Ebben a tekintetben nincs jó és rossz döntés, a teljes elfogadás és megengedés jegyében haladunk pontosan úgy, ahogyan az Neked épp a legmegfelelőbb.

Ezt követően a gyengéd érintések hivatottak arra, hogy támogatást adjanak önmagad (további) felfedezéséhez, a Lelki béke egyensúlyba kerüléséhez, a mindennapi stressz alóli felszabaduláshoz.

Kellemes, lágy zene, füstölő, gyertya és illóolajok segítenek a hatékonyabb ellazulásban.  Ideális, ha utána nem kell rohanni, ha van idő a megélés feldolgozására.

 

Náluk foglalhatod: