Luna Világa érintésterápiaMinden szónál szebben beszél a test. 

Egy komplex kezelés, mely hatékonyan levezeti a stresszt és a régi mintákat megtartó feszültségeket. 

Magába foglalja a Hawaii Lomi Lomi Nui, a Craniosacralis terápia, a Pszichotronika és az Energiagyógyászat elemeit.  Ideális a rohanó, önmagunkkal nem törődő élet megváltoztatására, a túlzott információ áradat kivédésére, a kiégés, a depresszió vagy a pánikbetegség kezelésére. Egy olyan meleg olajos egész testet érintő masszázs, melynek hatására az energiák szabadon áramolhatnak.

Csodás módja megtapasztalni az érintés hatalmát.  A kezelés az energetikai és a fizikai testet egyaránt érintő, rezgésszint emelő terápia, mely a megújulás érzését hozza el. Egyfajta visszatérés lehetősége ez az eredendő harmóniához, hozzáférés a felsőbb szintű információkhoz, kapcsolódás a saját Testünkkel, Lelkünkkel és Szellemünkkel. Olyan ez, mint egy utazás, egy újjászületés, mely hűen a jelenhez, mindig más.

A masszázs útja lehet az önismeretnek, terápiás folyamatként önállóan, vagy kiegészítésképpen.  Egyedi minden alkalom.  Célja akár konkrét, vagy spontán születő, melynek megfogalmazása lehet a kezelés része. 

Kötetlen, nyitott beszélgetéssel kezdünk, hogy feloldódjunk, kikapcsoljuk a külvilágot és egymásra hangolódjunk a tisztelet és a bizalom jegyében.  Majd elhelyezkedsz a masszázságyon.

A teljes odaadáshoz és az érintések beengedéséhez Részedről kényelmes mértéket megengedő ruha nélküliség ajánlott. Természetesen nincsenek kötelező érvényű szabályok és mindenki a saját tempójában halad. Vannak, akik elsőre megengedik maguknak a nyitottabb hozzáállást, de olyanokkal is találkozom, akik számára ehhez több alkalomra van szükség, vagy ruhában szeretnék megélni az érintések jótékony hatását. Ebben a tekintetben nincs jó és rossz döntés, a teljes elfogadás és megengedés jegyében haladunk pontosan úgy, ahogyan az Neked épp a legmegfelelőbb.

Ezt követően a gyengéd érintések hivatottak arra, hogy támogatást adjanak önmagad (további) felfedezéséhez, a Lelki béke egyensúlyba kerüléséhez, a mindennapi stressz alóli felszabaduláshoz.

Kellemes, lágy zene, füstölő, gyertya és illóolajok segítenek a hatékonyabb ellazulásban.  Ideális, ha utána nem kell rohanni, ha van idő a megélés feldolgozására.

Az ár az első találkozásunkra vonatkozik, mely a tapasztalatok szerint körülbelül 2 óra mindkettőnk életéből.

Szintén ezen az áron tudsz ajándékutalványt vásárolni szeretteidnek, barátodnak, ismerősödnek, akinek élményt adnál. 

Törzsvendégeknek (második alkalomtól már az vagy) a érintésterápia árából 7% kedvezmény jár, melyet az időpontfoglalás során kóddal tudsz majd érvényesíteni. A kódot az első találkozásunkat követően küldöm Neked. 

Ha tudod, hogy többször jönnél, ajándékozd meg magad egy bérlettel, hogy a Testi-Lelki-Szellemi épülésed mellett anyagilag is jobban járhass!

4 ALKALMAS BÉRLET

124.000 Forint

Az ár a 4 alkalmas bérletre vonatkozik, mely 4 találkozást jelent, alkalmanként körülbelül 2 órányi elfoglaltsággal. A 4 alkalmas bérlettel egy alkalom ára 31.000 forint. Ez a bérlet a vásárlása napjától számított 4 hónapig felhasználható. A bérlet más személyre nem ruházható át.

 

10 ALKALMAS BÉRLET

290.000 Forint

Az ár a 10 alkalmas bérletre vonatkozik, mely 10 találkozást jelent, alkalmanként körülbelül 2 órányi elfoglaltsággal. A 10 alkalmas bérlettel egy alkalom ára 29.000 forint. Ez a bérlet a vásárlása napjától számított 1 évig felhasználható.

A bérlet más személyre nem ruházható át. 

 

Náluk foglalhatod: