Görög Istennő Rituálé – Persephone

[ 60 perc / 90 perc ]


 

Boldogasszony rituálé nagy sikere ihlette a Görög Istennők illóolajos masszázst, ahol Nőiségünké a főszerep. 

A női létfordulók változó módon és időben köszönthetnek ránk és ezt az élményt számtalan módon megélhetjük. 

A Görög Istennő rituálé a mindenkori Önmagadhoz simít közelebb. 

Inspirál, támogat, megnyit, ellazít, könnyít, feltölt – éppen azt nyújtja, amire szükséged ébred. 

Itt minden rólunk, Nőkről szól, arról ami bennünk él, amit éltetni szeretnénk, amit emelni szeretnénk, amit megtartani vagy elengedni kívánunk. 

Mély relaxációs teljes testmasszázs, belső utazás, varázslatos Istennői olajokkal megfűszerezve.

PERSEPHONE

Persephone az alvilág istennője, a bolyongó lelkek úrnője, aki kiválóan kalauzol másokat is a tudattalan világában. Fordulj ehhez a mély, földes illatú olajkeverékhez, ha átalakulásban vagy, ha saját magad belső világát szeretnéd felfedezni. Ha azt szeretnéd megtudni, mire is vágysz valójában, merre is van a Te utad. közelebb. Persephone segít elfogadni az elfogadhatatlant.

“Megvédem azokat, akik új munkába kezdenek, munkahelyet, otthont, várost vagy országot váltanak. Segítem a különféle foglalkozásokat, a hosszú távú terveket, fejlesztem az üzleti érzéket. Az összetett, bonyolult terveket és munkákat is támogatom, figyelemmel kísérem a fejlődést. Minden elszánt törekvést a magaménak érzek. Mellettem megtalálod a nagyság varázsát, a tervezés és a munka örömét, a kockázat varázsát, és lenyűgöznek majd a szépséges és nagylelkű feladatok. Elkergetem mellőled a kicsinyességet, a türelmetlenséget és a kétséget.”

 

Náluk foglalhatod: