Arcmasszázs program



Ha szeretnél megpihenni egy órácskára, szeretnéd letenni a mindennapok terhét egy kicsinyt, szeretnéd az elmédet kikapcsolni és ellazulva feltöltődni, ne hagyd ki ezt az élményt!

Gyere, ha stresszes vagy, esetleg kimerült, ha nem tudsz elaludni vagy nem alszol jól, esetleg már fáj a fejed is, merev a vállad és nyakad, gyere és adj magadnak egy kis énidőt és kikapcsolódást az új arc- és fejmasszázs programommal!

Amikor eljössz, az első percekben hangolódunk egy keveset, majd elkészítem az alkalomra és a rád szabott, kiváló minőségű és nagy hatásfokú masszázsolajadat. A kezelés háton fekve zajlik, érinti a hát felső részét, a vállakat, a tarkót és nyakat, a dekoltázst, a fejet és az arcot. Az arckezeléshez szilikonköpölyt is használok az arcizmok lazítására, ezzel is megdolgozva a mimikai ráncokat, feszesebbé, rugalmasabbá, sugárzóbbá varázsolva az arcbőrt.

A háttérben lágy zene szól, és megkezdődik a teljes relaxáció, a töltődés és a szépülés. A finom mozdulatok hatására élénkül a vér- és nyirokkeringés, az energiaáramlás akadálytalanná válik, az izmok ellazulnak, a sejtek anyagcseréje fokozódik, test-lélek-szellem egyensúlyba kerül. Lehetőség van a nehéz terhek letételére, a negatív energiák elengedésére, helyet adva az új, építő, teremtő érzéseknek és gondolatoknak.

A végén megkönnyebbülten, felszabadultabban, oldottabban, kisimulva, békében távozol.   

Várlak szeretettel!

Rozi

 

Náluk foglalhatod: