Access Bars gyerekeknek5 – 12 évesek részére

Az Access Bars ® kezelés megoldást jelenthet a gyerekek különféle elszakadási, beilleszkedési (óvoda, iskola) tanulási és koncentrációs nehézségeinek megoldásában. A kezelést egy konzultációs beszélgetéssel kezdődik, ahol megfogalmazható a jelenlegi probléma, nehézség, ami akadályként van jelen a tovább lépésben.Az Access Bars ® gyermek kezelés lehetőséget nyújt arra, hogy a gyermek különlegesnek érezze magát, a legjobbat hozza ki magából, befogadja az örömöt, a boldogságot.

A valóságban sajnos, kemény elvárásoknak kell megfelelnie a gyerekeknek már nagyon korán. Szenvednek az elszakítottságtól, kevés figyelemtől, attól a bánásmódtól, ami nem az épülésüket szolgálja. A hibakereső hozzáállástól, a kevés dicsérettől, az elismerés hiányától, stb. Folyamatosan nyomás alatt vannak, ez tartósan stresszt okoz nekik, ami félelemben, szorongásban, testi tünetekben jelentkezik náluk.

Az Access Bars ® kezelés kiválóan alkalmazható:

  • a stressz csökkentésére, és az összezavarodott gondolatok tisztítására
  • segít a hiperaktív, figyelemzavaros esetekben
  • vizsgák és felelés előtti szorongás levezetésében

Sok gyerek bars kezelés után sokkal boldogabb és jobban érzi magát, jobban teljesít mind az iskolában, mind otthon, jobban alszanak. A társaikkal jobban kijönnek, nem kerülnek annyiszor zűrös helyzetbe, több a játszótársuk, kevesebbet hisztiznek, nincsenek kirohanásaik, vagy ha vannak is, sokkal rövidebb ideig tartanak, mint azelőtt!Azok a dolgok, amik régebben nehezen mentek…pld a házi feladat, az otthoni teendők… elveszítik a jelentőségüket, és sokkal könnyebben kezelhetők lesznek.

A kezelés menete:A kezelés kényelmes masszázs ágyon, ruhában történik.A fejen lévő pontokkezelésére kerül sor. A pontokon nem történik masszírozás sem nyomás csak az adott pontok érintjük, ahol a megfelelő ideig kell ott tartani a kéz újait.A barokat futtatva, az agyhullámok lelassulnak, lehetővé téve ezáltal, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek félelmek és nézőpontok feloldódjanak

 

Náluk foglalhatod: