Zeffer Tamás+36 30 878 9790

tamas.zeffer@googlemail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Szombat: 08:00 - 20:00

Masszázsaim

Tájékoztatom kedves Vendégeimet, hogy 2017. január 1-től valamennyi szolgáltatásomról SZÁMLÁT bocsátok ki az online pénztárgép kötelezettség kiváltásaként. Azonban számlát csak abban az esetben adhatok, ha a szolgáltatást igénybe vevő Vendég neve és lakcíme ismert. Amennyiben a fenti adatokat a szolgáltatást kérő Vendég nem adja meg, úgy sajnos nem áll módomban kiszolgálni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönöm.

Kedves leendő vendégem!

Az Országos Képzési Jegyzékben szereplő Gyógymasszőr szakképesítéssel rendelkezem. Többnyire a hagyományos svédmasszázs fogásait és technikáit alkalmazom és tudom felajánlani neked.

Mérnökként éveket tanultam és dolgoztam az Egyesült Államokban és Angliában, ahol alkalmam volt szintén megismerkedni és elsajátítani a preventív és holisztikus életszemléletet. Életmódomban főleg a keleti filozófia van jelen: a jóga, a tai chi, meditációk, modern alternatív gyógyító szemlélet. Úgy gondolom hogy, a mai rohanó, magunkra nem figyelő stresszes világunkban kell a megállás, a befelé fordító gyógyító masszázs, amely a lecsendesüléssel, és az érintésen alapú módszerrel segít. A bibliai időkben a legfontosabb gyógymód az érintésterápia és az értő figyelmen alapuló beszélgetés volt. Ezt a szemléletmódot vallom, és alkalmazom segítő munkáim során.

A kezelésed hatékonyságát elősegítheted, ha előtte tudatosan odafigyelsz az evésedre megelőzve ezzel akár a terápia során fellépő kellemetlenségeket. Mivel evéskor az emésztőrendszer azonnal működésbe lép, a vér a különböző szervekből a bélrendszerhez kerül. A masszázs felgyorsítja a vérkeringést is, ami viszont késlelteti az emésztést. Ezért nem ajánlott a lassan felszívódó szilárd ételek fogyasztása 2 órán belül a masszázs megkezdése előtt. Szintén kerülendő fogyasztani kávét és alkoholt masszírozás előtt. A kávé még masszázs után fogyasztva is feszülté teszi az izmaidat. Az alkohol pedig túlstimulálja a testet.

A kezelés kezdetén, miután testileg is és lelkileg is megérkezel hozzám és kényelembe helyezted magad, elmondhatod nekem, ha bármilyen mozgásszervi panaszod van, vagy ha valamilyen feszültségtől, fájdalomtól szabadulnál meg, vagy esetleg csak frissülés céljából jöttél. Ha bármikor kérdésed merül fel masszírozás közben, arra szívesen válaszolok. Ha testhelyzeted kényelmetlen, vagy valami szokatlan, azon mindig tudunkváltoztatni. Masszázs közben beszélgethetünk, vagy csak csöndben, egy halk, kellemes zene kíséretében átadod magad a masszázs élményének, meditálsz vagy alszol.

A mélyszöveti masszázzsal ellentétben, én a svédmasszázshoz híven többnyire lágyabb mozdulatokat használok a csontosabb és finomabb testrészeken, és valamivel erősebb technikákat a vastagabb izmokon. Ezzel a hangolt energiával ideális a masszázs, ami szolgálja a gyógyulást és a pihenést.A masszázst mindig rád szabottan végzem figyelembe véve a tested és lelked állapotát.

Várlak szeretettel! Tamás

Foglalj időpontot online!

Betöltés...