Veres Nóra+36703421408

v.xanatos@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi időpontokban:

Csütörtök: 08:00 - 20:00

Masszázsaim

Kedves Vendégem!
Mielőtt a szolgáltatásaimat igénybe veszed, két fontos dologról tájékoztatlak. Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. Tv. 2022.09.01-jétől hatályos előírásainak megfelelően kizárólag magánszemélyeket szolgálok ki, és magánszemély számára állítok ki számlát. A számla az online pénztárgép kötelezettség kiváltására is szolgál, így minden szolgáltatásomról számla készül. A számla kiállításához szükség van a szolgáltatást igénybe vevő Vendég nevére és lakcímére, mely adatokat, ha nem kapom meg, sajnos nem áll módomban a Vendéget kiszolgálni. Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm!

Már kisgyermekkoromból azzal az emlékképpel rendelkezem, hogy mindaz, ami körülvesz, az csak egy állandóan változó folyamatok összessége és a világ sokkal varázslatosabb, mint amit az öt érzékszervemmel tapasztalok.

Fiatal felnőtt éveim alatt az anyagi világban való érvényesülésre fókuszáltam, de legbelül mindig is kerestem-kutattam a sorsom alakulásának okait, mögöttes tartalmait.

Életem fordulópontjain mindig közelebb kerültem az úthoz és igyekeztem minél több helyről a tudást magamba fogadni.

Hét éve ismerkedtem meg a Spirituális Választerápiával (SVT) és az asztrológiával.

Mindkét technikánál éreztem a hívást, hogy azt a rengeteg segítséget, melyet kaptam, idővel mások számára is közvetíthessem.

Tanulmányaimat fokozatosan az alternatív irányba tereltem, módszerem elsősorban a Transzcendentális karmaasztrológia segítségével felfejtett gócok – SVT rendszer segítségével való célirányos oldásán alapul.

Elvem az, hogy minden elakadás, félelem, betegség egy-egy potenciális lehetőség az ébredésre.

Ezen elakadások legyőzésével újabb csodálatos képességekre tehetünk szert és válhatnak napjaink egyre boldogabbá.

Nóra

A transzcendentális Karmaasztrológiáról bővebben: 

Podcast Király Tamással: https://www.youtube.com/watch?v=mmObjMs3bHI

 

Foglalj időpontot online!

Betöltés...